Προς το περιεχόμενο

Μπαταρίες για ασύρματο σταθερό τηλέφωνο


busy40

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το σταθερό μου τηλ είναι ασύρματο και δέχεται επαναφορτιζόμενες μπαταρίες:

Nickel Cadmium LR3 / AAA 300mAh 1.2V

 

μπορώ να αγοράσω καλύτερες μπαταρίες για αυτό το τηλέφωνο? δλδ που να φορτίζουν πιο γρήγορα, να διαρκούν περισσότερο, να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, κτλ, αλλά να είναι συμβατές προφανώς και να μην χαλάσουν το τηλέφωνο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Για ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.batteries.gr/

 

Αφού οι μπαταρίες είναι ΑΑΑ, 1,2Volt, NiCd, μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιεσδήποτε επαναφορτιζόμενες με αυτά τα χαρακτηριστικα βρεις στο εμπόριο...

 

Όσον αφορά το χρόνο φόρτισης, αυτός εξαρτάται από την μπαταρία (θα το γράφει στην ετικέτα της μέχρι πόσο γρήγορα μπορεί να φορτίσει) και από το φορτιστή (την ταχύτητα φόρτισης), καθώς επίσης και από τη χωρητικότητα της μπαταρίας.

 

Δηλαδή, αν αυτές που έχει τώρα το τηλέφωνό σου (300mAh) κάνει 2 ώρες για να τις φορτίσει, σημαίνει πως ο φορτιστής δίνει περίπου 150mA ανά ώρα. Αν αγοράσεις π.χ. μπαταρίες 600mAh, τότε θα χρειάζονται 4 ώρες με τον ίδιο φορτιστή για να φορτίσουν πλήρως οι μπαταρίες αυτές, οι οποίες θα έχουν και τη διπλάσια αυτονομία. Άρα για ποιο γρήγορες φορτίσεις, θα πρέπει να αγοράσεις και μπαταρίες και γρήγορο φορτιστή.

 

Για ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.batteries.gr/product_info.php?cPath=52&products_id=1388 (οι συγκεκριμένες δεν πειράζει που είναι NiMH, θα τις φορτίζεις με το δικό τους φορτιστή)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...