Προς το περιεχόμενο

περιεργο προβλημα με Outlook και PeerGuardian

tromeros dennis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το Outlook 2007 και το PeerGuardian 2 που εχει blocklist απο το Blocklist Manager.

καθε φορα που παω να στειλω ενα email μου παρουσιαζεται το ακολουθο IP/Domain στο PeerGuardian που μπλοκαρεται:

0f0539c60b.jpg

μπλοκαρει λοιπον αυτο το IP/Domain και δεν μπορω να στειλω email αν δεν απενεργοποιισω το PeerGuardian.

τι τρεχει με αυτο; απο τι ειδα το evidenzia ειναι p2p monitoring φιρμα, αλλα μου παρουσιαζεται και χορις να τρεχω p2p προγραμμα..

ανησυχω...

ps: post 600 :lol: και καλοριζικο το νεο insomnia!

Δημοσ.

Άμα χρησιμοποιείς αυτόν τον SMTP server, μπορείς να ορίσεις στο PG να το κάνει allow, ακόμα και για 15 λεπτά για να στείλεις τα mail. Αν έχεις λόγους για το p2p μπορείς εκείνη την ώρα να τα κλείνεις.

Δημοσ.

αυτο ειναι το περιεργο: δεν εχω καμια σχεση με αυτο το server!

αυτη η φιρμα ειναι p2p-monitoring φιρμα!

απο 'τι ειδα, αυτο το server μου παρουσιαζεται μονο αν στελνο εμαιλ μεσου του webhost μου.

εχω κι ενα free mail account σε αλλον provider, που στελνω εμαιλ χωρις να μου μπλοκαρει το peergaurdian τιποτα...

Δημοσ.

Μήπως λοιπόν ο webhost σου χρησιμοποιεί στην πραγματικότητα αυτόν τον server? Αν ο free account σου δίνει και SMTP μπορείς να ρυθμίσεις το Outlook να χρησιμοποιεί αυτόν με το λογαριασμό που έχεις στο webhost σου.

Δημοσ.
Μήπως λοιπόν ο webhost σου χρησιμοποιεί στην πραγματικότητα αυτόν τον server? Αν ο free account σου δίνει και SMTP μπορείς να ρυθμίσεις το Outlook να χρησιμοποιεί αυτόν με το λογαριασμό που έχεις στο webhost σου.

μμμ, και τα δυο πολυ σοστα μου φενονται!

θα κανω μια δοκιμη και θα ρωτησω και τον webhost μου!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...