Προς το περιεχόμενο

Virus Bulletin Award [VB100]


ntg_net

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το NOD32 Antivirus System ver 2.7 της ESET κατέκτησε για 45η φορά το βραβείο VB100. Μετά από αυτό, το NOD32 έχει λάβει το συγκεκριμένο βραβείο περισσότερες φορές από οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή. Για να διακριθεί μια εφαρμογή antivirus με το Virus Bulletin Award [VB100], πρέπει να ανιχνεύσει όλους τους ιούς που είναι καταγεγραμμένοι στη “Wild list” και μάλιστα χωρίς να δώσει λανθασμένες ανιχνεύσεις [false positives], για στοιχεία που τελικά δε συνιστούν απειλή για τα δεδομένα.

 

Η "Wild list" είναι o κατάλογος που καταρτίζει η "Wildlist International Organization" από το 1993, και περιέχει όλους τους ιούς που "… διαδίδονται μεταξύ των υπολογιστών, κατά τη διάρκεια της καθημερι-νής λειτουργίας τους".

 

Το NOD32 είναι η μόνη εφαρμογή που δεν αστόχησε ούτε μία φορά στην ανίχνευση ιών ή worms της "Wild list", σε όλες τις δοκιμές που έχουν γίνει από το Μάιο του 1998 και μετά. Μάλιστα από τον φετινό Αύγουστο έχει το παγκόσμιο ρεκόρ των βραβείων VB100.

 

Πηγή: ADAOX

e-pcmag.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δε νομίζω πως το 'VB100' το παίρνει μόνο μια εταιρεία.

Πρόχειρα ψάχνοντας είδα ότι πχ η Sophos πήρε VB100 τον Ιούνιο για τα XP, τον Αύγουστο για τα Vista, τον Απρίλιο για το Linux κλπ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...