JNik Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Καλησπέρα σε όλους και χαίρετε μιας και είναι το πρώτο μου (2ο to be honest) ποστ. Έχω αυτή τη στιγμή Athlon XP 2000+ και όπως καταλαβαίνετε πάω για αναβάθμιση. Επειδή δεν έχω και τρελό budget στρέφομαι σε AMD (καλύτεροι στα λίγα λεφτά από τους Ίντελ απ'ότι κατάλαβα) και σκέφτομαι για 5600 ή 6000 (μιας και η διαφορά τιμής είναι μικρή, μάλλον τον δεύτερο). Ο προβληματισμός μου είναι στο chipset της motherboard. Μιας και δεν με ενδιαφέρουν δύο κάρτες γραφικών λέω να απορρίψω το nForce570, το βρίσκετε σωστό ή είναι πολύ καλύτερο από το 560; Εάν όντως δεν υπάρχει λόγoς για το 570 τι προτείνετε nForce560 ή AMD 690? Help plz γιατί είχα χρόνια να ασχοληθώ και έχω χάσει τη μπάλα λίγο...(εννοείται ότι κάθε άλλη πρόταση αποδεκτή...). Ευχαριστώ εκ των προτέρων
GIANNIS400 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Καλησπέρα σε όλους και χαίρετε μιας και είναι το πρώτο μου (2ο to be honest) ποστ. Έχω αυτή τη στιγμή Athlon XP 2000+ και όπως καταλαβαίνετε πάω για αναβάθμιση. Επειδή δεν έχω και τρελό budget στρέφομαι σε AMD (καλύτεροι στα λίγα λεφτά από τους Ίντελ απ'ότι κατάλαβα) και σκέφτομαι για 5600 ή 6000 (μιας και η διαφορά τιμής είναι μικρή, μάλλον τον δεύτερο). Ο προβληματισμός μου είναι στο chipset της motherboard. Μιας και δεν με ενδιαφέρουν δύο κάρτες γραφικών λέω να απορρίψω το nForce570, το βρίσκετε σωστό ή είναι πολύ καλύτερο από το 560; Εάν όντως δεν υπάρχει λόγoς για το 570 τι προτείνετε nForce560 ή AMD 690? Help plz γιατί είχα χρόνια να ασχοληθώ και έχω χάσει τη μπάλα λίγο...(εννοείται ότι κάθε άλλη πρόταση αποδεκτή...). Ευχαριστώ εκ των προτέρων και εγω τον 6000 παρηγγειλα φιλε και μου ερχεται αυριο.καλητερα 570 για μένα
raven3x7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Se kana 2 bdomades AMD 790 mhtrikes. Apo oti fainetai toulaxistwn oi mhtrikes tha einai koryfh kai as xanoun oi Phenom P.s. an skopeyeis na kaneis OC mallon o 5000 Black edition einai kalyterh epilogh
JNik Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δεν θα έλεγα ότι με ενδιαφέρει το overclock - γι'αυτό και δεν κοίταξα και για intel -, οι 790 όμως από τιμή; γιατί τα 100 ευρώ είναι το όριο μου (και αυτό με το ζόρι)
raven3x7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Tote mallon to 690 einai kalh epilogh. toulaxiston h M2A-VM pou exw einai braxos alla den kanei katholou OC. Me to 570 ths nvidia eixa kakes emphries. Syntoma bgainei kai to 770 gia buget mhtrikes,. Isws kalytera na pareis ena tetoio wste na exeis kai AM2+ mhtrikh
JNik Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Άρα προτείνεις γενικά να περιμένω ε; 560 κ 570 δεν έχουν διαφορά να φανταστώ;(εκτός από το SLi)
Vatos_locos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 γενικά ο Νοέμβριος έινια μηνας που βγαίνει πολύ πράμα περίμενε μέχρι τα χριστούγεννα να βγει ότι βγει τουλάχιστον θα τα πάρεις και πιο φθηνά
JNik Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δεν ξέρω αν την παλεύω να περιμένω ρε παιδιά... Αν δεν τα καταφέρω τι λέτε; Έχω καταλήξει σε AMD 690 και nForce560 (μιας και δεν με ενδιαφέρει sli). Δυστυχώς δεν βρήκα και κάποιο review να δω που υστερεί το ένα και που το άλλο. Any suggestion? Γενικά σκέφτομαι για υλοποιήσεις της MSI...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.