Προς το περιεχόμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • 0
atonioz

Macrom. Director2004mx διαχείρηση αρχείων ΒΟΗΘΕΙΑ

Ερώτηση

Καλησπερα, αντιμετωπιζω το εξής προβλημα με τον παρακατω κωδικα:

 

on click me

 

global mitsos, vath, nam, lname, temp, lathosB, numqB -- dilwsi metablitwn (xrisimopoiountai ws global kai se alla scripts)

 

 

 

vath = member("vathmos") -- stratiwtikos vathmos

nam = member ("name") -- onoma eksetazomenou

lname = member("lname") -- epitheto

numqB = member("no1") -- counter gia swstes apantiseis

lathosB = member("no2") -- >> >> lathos apantiseis

mitsos = new xtra("fileio") -- orismos antikeimenou tupou file input output

 

mitsos.createFile("C:/Users/atonioz/Desktop/siderok/vathmologia.txt") -- dimiourgia arxeiou se sigkkekrimeno path

mitsos.openFile("C:/Users/atonioz/Desktop/siderok/vathmologia.txt", 0) -- anoigma gia read kai write (to 0 )

mitsos.writeString(vath.text)

mitsos.writeString(" ")

mitsos.writeString(lname.text)

mitsos.writeString(" ")

mitsos.writeString(nam.text) -- gemisma arxeiou txt me strings

mitsos.closeFile() -- kleisimo arxeiou

mitsos.savefile() -- swsimo arxeiou ?

 

 

end

 

α) Το προβλημα μου είναι οτι μέσα απο το περιβαλλον του μακρομιντια , ι δημιουργια του τχτ file (vathmologia) γινεται κανονικα ενώ οταν το κανω publish (exe) δεν δημιουργειται καθολου το txt file γιατι ???

 

β) Πώς μπορω να χρησιμοποιήσω μια μεταβλητη π.χ lname για όνομα αρχειου txt ? π.χ κατι σαν (" c:/windows/mydocs/ " , lname . ".txt" ), γίνεται ? σε αλλες γλωσσες χρησιμοποιουμε ++μεταβλητη++ ή κατι αντιστοιχο, δεν εχω βρει σε lingo την συγκεκριμενη συνταξη και αν βεβαια γίνεται.

 

Υ.Γ : το προγραμμα είναι ενα διαγώνισμα ερωτησεων (multiple choice with radio buttons) χρησιμοποιωντας λιστα και παιρνωντας random txt αρχεια και επειτα διαγραφη απο την λιστα και μειωση της κατα 1. Επισης βαθμολογιες ανα ονομα , χρονικο οριο και administrator password για εκκινηση του.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κανενας ρε παιδιά ? ?

 

Βρήκα τον τροπο για το β αλλά για να δημιουργω το τχτ φάιλ οταν το κανω εξε ( publish) οχι ... εψαξα και στο σάιτ για το μακρομιντια αλλα τπτ... βοηθεια κοντευω να σαλταρω :D

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
×
×
  • Δημιουργία νέου...