Super_Nova Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Παίδες γεια σας, Μήπως ξέρετε κανένα προγραμματάκι με το οποίο φτιάχνουμε εφημερίδες. Ένταξη δεν λέω να εκτυπώσω το «Έθνος» αλλά κάτι έτσι πιο πρόχειρο και ερασιτεχνικό, και άμα γίνει καλή δουλεία – ίσως κάνω κάτι πιο επαγγελματικό σαν το Times π.χ. …… Ευχαριστώ!
THUKIS Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Από τι έχει πάρει το αυτί μου χρησιμοποιούν το quark και το ilustrator ...
Super_Nova Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Logika me ena selidopoiitiko px Corel Από τι έχει πάρει το αυτί μου χρησιμοποιούν το quark και το ilustrator ... Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για την αμεση σας ανταπόκριση. Τώρα κατεβάζω το Quark Publishing System, πιστεύω αυτό να μου κάνει! Σας ευχαριστώ πολύ:-) p.s. - α και να μην ξεχάσω, αν θέλετε καμιά διαφημίσει η αγγελία στην εφημερίδα μου - θα σας κάνω έκπτωση 99%.... lol
e-tic Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Οι περισσότερες εφημερίδες χρησιμοποιούν το adobe inDesign για σελιδοποίηση. Όσες ακόμα δεν έχουν αναβαθμιστεί χρησιμοποιούν το quark σε MacOS περιβάλλον. Αν δεν αντέχεις οικονομικά κάποια απο αυτές τις λύσεις, υπάρχει και μια freeware εφαρμογη ονόματι scribus.
question mark Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Indesign, Quark (που λένε ότι είναι τα κορυφαία) και το Ms Publisher μπορείς να κάνεις δουλειά. Οχι τέλεια όμως...
MoUCLAs Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 κάτι σε Windows και free? Για ενα περιοδικό για σχολείο το θέλω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.