Προς το περιεχόμενο

Cosmote: Χαμηλότερα των εκτιμήσεων τα αποτελέσματα


privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αύξηση πωλήσεων 38,1% καταγράφεται στα αποτελέσματα εννεαμήνου της Cosmote, ενώ τα καθαρά κέρδη ενισχύθηκαν κατά 1%. Συγκεκριμένα οι πωλήσεις ανήλθαν στα 2,251 δισ. ευρώ, και τα καθαρά κέρδη στα 275,9 εκατ. ευρώ.

 

Τα EBITDA ενισχύθηκαν κατά 15,9% και στα 745 εκατ. ευρώ με το αντίστοιχο περιθώριο να διαμορφώνεται στο 33,1%. Οι πελάτες του ομίλου ανέρχονται στα 14,1 εκατ. ευρώ και η βάση είναι ενισχυμένη κατά 42%.

 

Σε επίπεδο τρίτου τριμήνου τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη υποχώρησαν 15% διαμορφούμενα στα 99,6 εκατ. ευρώ, ενώ οι πωλήσεις ενισχύθηκαν κατά 39% και ανήλθαν στα 825 εκατ. ευρώ και τα EBITDA κατά 13,4% διαμορφούμενα στα 281,8 εκατ. ευρώ.

 

Οι μέσες εκτιμήσεις έκαναν λόγω για πωλήσεις 821 εκατ., EBITDA 284 εκατ. και καθαρά κέρδη 117 εκατ. ευρώ, επομένως τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η Cosmote ήταν χαμηλότερα των εκτιμήσεων.

 

Source.png Πηγή: reporter.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εδω που τα λεμε μετα τις αποπομπες μεγλαων στελεχων και ιδιως του χαμογελαστου στις φωτο κ .Μαρτιγοπουλου αλλα και τη διερευνυση των επενδυσεων στα Βαλκανια η Κοτε αρχισε να παιρνει την κατω βολτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πως να μη παρει τη κατω βολτα οταν εγω πχ σαν καταναλωτης εχω επιλεξει cosmote οχι για κανενα αλλο λογο(δεν υπαρχει κανενας!) αλλα επειδη ειναι κρατικη και κατα καποιο τροπο και δικια μου(λεμε τωρα ρομαντικα σκεπτομενοι...)και δεν εχω σημα στο σπιτι σε πυκνοκατοικημενο μαλιστα σημειο της αττικης!λογικο ειναι να αλλαξω εταιρεια καινα στραφω σε ιδιωτη εν προκειμενω vodafone που εχει τελειο σημα.

Υ.Σ.σχεδον δυο χρονια μετα την αλλαγη μου απο cosmote ακομα το σημα ειναι απαραδεκτο εκτος και αν θεωρει καποιος γυμναστικη να ανεβαινεις στη ταρατσα για να στειλεις μνμ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...