dark_banishing Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Καλά alet μια ζωή ανάποδα θα τα παίζουμε εμείς. Παίζει να μου το πούλησες εμένα μιας και το αγόρασα στο 2.10! Αν και έχεις δίκιο για την απόδοση. Λοιπόν σήμερα μιας και έβγαλα αρκετά χθες πόνταρα επίσης σε Κόκκινη κάρτα στη βρέμη σκόρ άλλο Εύχομαι καλή τύχη στη βρέμη
dark_banishing Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Ας τα να πάνε. Μας τα πήρε ο τάκης.. Πάνω που έλεγα ότι πήρα τα λεφτά του alet
patrickdrd Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 πάλι κουβάς γμτ! όχι άλλο κουβά, δεν αντέχω άλλο... λέω να τα παρατήσω, είμαι στο -200 σε λιγότερο από μήνα... δεν με πάει γμτ...
alet Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Ας τα να πάνε. Μας τα πήρε ο τάκης.. Πάνω που έλεγα ότι πήρα τα λεφτά του alet Σημερα ειχα τυχη βουνο dark_banishing...Το ματς ανετα θα μπορουσε να ειναι 3-0 απο το ημιχρονο υπερ της Βερντερ και να ειχες κερδισει εσυ.Μαλλον παω να ριξω κανενα τζοκερ αυριο ποτε δεν ξερεις...
dark_banishing Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Ντάξει παιδιά το overακι δίνει κάποια πίσω. Στο τέλος παραλίγο να πιάσω το άλλο σκορ από την μεριά του ολυμπιακού Γενικά τα κερδισμένα χάνονται πολύ εύκολα και τα χαμένα κερδίζονται δύσκολα.
Luxx Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Κερδισα σημερα στο Live bet 110 ευρω απο τον ολυμπιακο....
Nik0s Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 πάλι κουβάς γμτ!όχι άλλο κουβά, δεν αντέχω άλλο... λέω να τα παρατήσω, είμαι στο -200 σε λιγότερο από μήνα... δεν με πάει γμτ... File katalavainw ti pernas giati kai gw olo stin xasoura sxedon eimai, min apogoiteuesai alla antithetws xekina na paizeis me to ton tropo pou paizei o greekparot gia na anakampsoume. To paidi den exei xasei oute en amatch apo auta pou proteinw an ton eixa akousei tha exia 100+ euro kerdos by now
patrickdrd Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 πάλι κουβάς σήμερα με τις ελληνικές... να σας λέω τι παίζω να παίζεται τα ανάποδα; τι σοι παιχνίδι είναι αυτό το στοίχημα κ δεν μπορούμε να σταυρώσουμε τίποτα;
therock Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Mporeitai na mou proteinete kammia selida me prognostika kai analiseis gia to pame stoixima? Apo logismika,pera apo to prognosi gnorizee kapoio allo? BTW o greekparrot me poio tropo paizei?
1234 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Η Alpha Bank ή η Εθνική Τράπεζα βγάζει χρεωστικές κάρτες; Με την χρεωστική μπορώ να παίξω στοίχημα από ίντερνετ, έτσι; Ρωτάω συγκεκριμένα για αυτές τις 2 τράπεζες γιατί είμαι από επαρχία και έχουμε μόνο αυτές τις 2 τράπεζες...
greekparot Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Η ALPHA BANK ναι. Οταν θα πας να κανεις αιτηση να ζητησεις VISA_ELECTRON & oχι MAESTRO.
Nik0s Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Η ALPHA BANK ναι. Οταν θα πας να κανεις αιτηση να ζητησεις VISA_ELECTRON & oχι MAESTRO. ή ακομη καλυτερα ζητα ENTER VISA, ειναι μετεξελιξη της VISA_ELECTRON
1234 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Αλήθεια, γιατί καλύτερα η ENTER VISA; Και τι ακριβώς πρέπει να πάω στην τράπεζα για να βγάλω αυτήν την κάρτα; Εκτός από ταυτότητα, μήπως χρειάζεται κανα ΑΦΜ ή τίποτα τέτοιο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα