Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν προσέξτε πως πιστεύω ότι λειτουργεί. Αυτοί λένε ότι κάποια στιγμή θα σου ζητήσουν σίγουρα πλήρη ταυτοποίηση. Αν τώρα εσύ πας να κάνεις ανάληψη ΟΛΑ σου τα λεφτά (όπως έκανα εγώ) σκέφτονται μετά αυτοί ότι εσύ μπορεί να μην ξαναπαίξεις, άρα σου ζητάνε καπάκι πλήρη ταυτοποίηση (αφού είπαν ότι κάποια στιγμή το ζητάνε σε όλους και αφού μπορεί να μην υπάρξει άλλη στιγμή για εσένα).

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

------------------------------------------------------

------------------------------------------------------

Επισης μετα απο πολλες ανταλλαγες email με betfair μου ειπαν οτι με πιστωτικη VISA δεν μπορω να κανω αναληψη/withdrawal ποσου μεγαλυτερου απο αυτο που εκανα καταθεση.

Δεν μπορω να παρω τα κερδη μου δηλαδη και πρεπει να βρω αλλη μεθοδο. Αν δηλαδη βαλω 100? μεσω της VISA καρτας μου και κερδισω 200? οποτε θα εχω 300? στον betfair λογαριασμο μου, τοτε μπορω να κανω αναληψη στην VISA καρτα μου ΜΟΝΟ τα 100? και για να παρω τα 200? πρεπει να βρω αλλο τροπο.

Με χρεωστικη απο οτι βλεπω στους κανονες τους δεν ισχυει αυτο. Σωστα?

Αυτο που περιγραφεις φιλε κροκοδειλς μου συνεβη και μενα καιδ εν μπορω να το δικαιολογησω....Τι θα πει δηλαδη δεν μπορει αν σηκωσει κανεις ολο το ποσο που εχει στο betfair account του?

Αν δηλαδη βαλει 15? και κερδισει 500? μονο τα 15? θα τον αφησυν να παρει πισω στην καρτα? Τι χαζα ειναι αυτα?

Πρεπει να τους ρωτησεις γιατι συμβαινει αυτο και να μας πεις...

Οσο για το αλλο σου ερωτημα εγω δουλευω με χρεωστικη(ENTER VISA) και συμβαινει ακριβως το ιδιο, δεν παιζει δηλαδη ρολο τι ειδους καρτα χρησιμοποιει κανεις(πιστωτικη ή χρεωστικη).

Δημοσ.

Τελικά μου απαντήσανε όσον αφορά αυτό το έγγραφο, στο οποίο να πιστοποιείται η διεύθυνση σου... Γίνεται και με υπεύθυνη δήλωση... Το πιο απλό δεν σκεφτήκαμε...

Δημοσ.

Λοιπον οι ανθρωποι απο την Betfair δεν ξερουν τι τους γινεται. Θα συνεχισω να το ψαχνω ομως το θεμα μπας και τους βοηθησω να οργανωθουν καλυτερα.

Ναι ολοκληρη betfair εμενα περιμενε να οργανωθει καλυτερα και να μην λεει βλακειες στος πελατες της!:-D Και ομως!!!!:rolleyes:

Ας δουμε λοιπον τι εννοω:

Αυτο που περιγραφεις φιλε κροκοδειλς μου συνεβη και μενα καιδ εν μπορω να το δικαιολογησω....Τι θα πει δηλαδη δεν μπορει αν σηκωσει κανεις ολο το ποσο που εχει στο betfair account του?

Αν δηλαδη βαλει 15? και κερδισει 500? μονο τα 15? θα τον αφησυν να παρει πισω στην καρτα? Τι χαζα ειναι αυτα?

Πρεπει να τους ρωτησεις γιατι συμβαινει αυτο και να μας πεις...

Ρωταω εδω και 4 μερες λοιπον καμια 30 ερωτησεις το Αγγλικο τμημα της betfair([email protected]) και φυσικα τις κρισιμες ερωτησεις με το τι γινεται με τις αναληψεις/καρτες/VISA κλπ, και μετα απο διαφορες μη 100% ακριβεις απαντησεις, επεμεινα παρα πολυ γιατι ειμαι αφανταστα σχολαστικος. Ρωτησα και το Ελληνικο τμημα της betfair([email protected]).

Το Αγγλικο τμημα της betfair μετα απο ανταλλαγη 7 περιπου email μου ειπε τελικα ξεκαθαρα:

Σε οποιαδηποτε καρτα, πιστωτικη ή χρεωστικη η οποια εχει το ονομα VISA, δεν μπορεις να κανεις αναληψη σε αυτην παραπανω απο το ποσο που αρχικα καταθεσες!

Αν δηλαδη καταθεσεις αρχικα 100? απο μια VISA καρτα και κερδισεις 400? δηλαδη εχεις συνολικα 500? στο λογαριασμο της betfair, τοτε μπορεις να κανεις αναληψη μονο 100? πισω στην καρτα! Τα υπολοιπα 400?(κερδη) ΔΕΝ μπορεις να τα κανεις αναληψη προς καρτα VISA χρεωστικη(debit) ή πιστωτικη.

Πρεπει να γινει με αλλο τροπο.

Οποτε η χρεωστικη VISA μου δεν κανει για αυτο το σκοπο συμφωνα με αυτα.

Ποιον αλλο τροπο? Με επιταγη στο ονομα σου ειπαν ή με απευθειας καταθεση σε τραπεζικο λογαριασμο.

Και ρωτησα το ιδιο πραγμα 3 φορες και πηρα 3 φορες την ιδια απαντηση. Οποτε....

Τα ειπα αυτα στο Ελληνικο τμημα της betfair και μου λενε:

" Προφανως οι Αγγλοι συναδελφοι μπερδευτηκαν και νομιζαν οτι εννοεις 2 καρτες." Hmmm what?:whistle: Anyway:

"Απο VISA καρτα απλα αυτο που ισχυει ειναι οτι πρεπει πρωτα να κανετε αναληψη ποσο ισο με αυτο που κανατε καταθεση αρχικα και μετα μπορειτε να κανετε αναληψη τα επιπλεον κερδη σας.

Δηλαδη αν δηλαδη καταθεσεις αρχικα 100? απο μια VISA καρτα και κερδισεις 400? δηλαδη εχεις συνολικα 500? στο λογαριασμο της betfair, τοτε μπορεις να κανεις αναληψη 100? αρχικα και μετα να κανεις αναληψη οσα θελεις απο τα υπολοιπα κερδη σου."

Τα λεω αυτα στο Αγγλικο τμημα της betfair και μου λενε επι λεξη:

"Δυστυχως απο μια VISA καρτα δεν μπορεις να κανεις αναληψη σε αυτην παραπανω απο το ποσο που αρχικα καταθεσες."

Τα ιδια με πριν δηλαδη!

GO FIGURE!:eek::eek::eek::eek::eek:

Εγω τι διαολο να πιστεψω????

Το Αγγλικο τμημα ή το Ελληνικο της betfair?

Ξαναεστειλα email στο ελληνικο τμημα της και θα δουμε που θα καταληξουμε....

Οσο για το αλλο σου ερωτημα εγω δουλευω με χρεωστικη(ENTER VISA) και συμβαινει ακριβως το ιδιο, δεν παιζει δηλαδη ρολο τι ειδους καρτα χρησιμοποιει κανεις(πιστωτικη ή χρεωστικη).

Συμβαινει ακριβως το ιδιο δηλαδη? Μπορεις η οχι να κανεις αναληψη τα επιπλεον κερδη σου και οχι μονο οσα κατεθεσες αρχικα?

Δημοσ.

Ξαναεστειλα email στο ελληνικο τμημα της και θα δουμε που θα καταληξουμε....

Συμβαινει ακριβως το ιδιο δηλαδη? Μπορεις η οχι να κανεις αναληψη τα επιπλεον κερδη σου και οχι μονο οσα κατεθεσες αρχικα?

Κατεθεσα την προηγουμενη εβδομαδα μεσω enter visa 15? και με αρκετη προσεγμενη προσπαθεια καταφερα να τα κανω 37? εως τωρα που μιλαμε.

Πιστευω πως αν αυτην την στιγμη ζητησω να κανω αναληψη τα 37?, θα μου τα πιστωσουν πισω στην καρτα χωρις προβλημα, διαφορετικα θα ηταν παλαβο να μου πει το συστημα οτι ξερετε κυριε μπορειτε μεχρι 15? να κανετε αναληψη γιατι τοσο ηταν και το ποσο που αρχικα καταθεσατε.

Θελω πολυ να το δοκιμασω αυτην την στιγμη αλλα αν το κανω δεν θα μπορω να πονταρω στα σημερινα match γμτ....

Δημοσ.
Κατεθεσα την προηγουμενη εβδομαδα μεσω enter visa 15? και με αρκετη προσεγμενη προσπαθεια καταφερα να τα κανω 37? εως τωρα που μιλαμε.

Πιστευω πως αν αυτην την στιγμη ζητησω να κανω αναληψη τα 37?, θα μου τα πιστωσουν πισω στην καρτα χωρις προβλημα, διαφορετικα θα ηταν παλαβο να μου πει το συστημα οτι ξερετε κυριε μπορειτε μεχρι 15? να κανετε αναληψη γιατι τοσο ηταν και το ποσο που αρχικα καταθεσατε.

Το ξερω οτι θα ηταν παλαβο!

Αλλα αυτο ακριβως μου ειπαν 4 φορες απο το Αγγλικο τμημα της Betfair, λεγοντας τους κιολας οτι το Ελληνικο τμημα διαφωνει.

Μου ηρθε και η απαντηση απο το ελληνικο τμημα και μου ειπαν για ακομα μια φορα τα τελειως αντιθετα με αυτο του αγγλικου τους τμηματος: οτι δηλαδη ΓΙΝΕΤΑΙ αναληψη και ποσου περα απο αυτο που κατεθεσε καποιος σε καρτα VISA.

Τωρα θα ξαναστειλω στο αγγλικο τμημα email, και θα τους πω οτι οι του ελληνικου τμηματος της betfair διαφωνησαν για 2η φορα με αυτα που μου ειπατε.

Ελπιζω να βρεθει μια λυση και να συμφωνησουν και οι 2 πλευρες....:-(

Μα ειναι τραγικο αυτο που γινεται! Αλλα λεει ο ενας και αλλα ο αλλος μεσα στην ιδια εταιρια!:mad::mad:

Θελω πολυ να το δοκιμασω αυτην την στιγμη αλλα αν το κανω δεν θα μπορω να πονταρω στα σημερινα match γμτ....

Γιατι δεν θα μπορεις? Αμα τα αποσυρεις τα χρηματα(αναληψη), τοτε μετα δεν μπορεις να καταθεσεις αμεσως καινουρια?

Δημοσ.

Γιατι δεν θα μπορεις? Αμα τα αποσυρεις τα χρηματα(αναληψη), τοτε μετα δεν μπορεις να καταθεσεις αμεσως καινουρια?

Αν ειχα υπολοιπο στον τραπεζικο μου λογαριασμο στον οποιο ανταποκρινεται η καρτα ναι θα μπορουσα να καταθεσω αμεσως νεα χρηματα.

Αλλα δυστυχως εχει μεσα μονο 6? ενω η ελαχιστη καταθεση η οποια απαιτει η betfair ειναι τα 15?.

Θα μου πεις γιατι δεν καταθετεις παλι τα λεφτα πισω στο betfir account που μολις ανεληψες....μακαρι να γινοταν ετσι αλλα δυστυχως για να πραγματοποιηθει η αναληψη στην καρτα χρειαζοντε 2 εργασιμες μερες πραγμα που θα με αφηνω χωρις χρηματα στο account μεχρι την τριτη και κατα συνεπεια δεν θα μπορουσα να παιξω ολο το ΣΚ. :(

Δημοσ.
Αν ειχα υπολοιπο στον τραπεζικο μου λογαριασμο στον οποιο ανταποκρινεται η καρτα ναι θα μπορουσα να καταθεσω αμεσως νεα χρηματα.

Αλλα δυστυχως εχει μεσα μονο 6? ενω η ελαχιστη καταθεση η οποια απαιτει η betfair ειναι τα 15?.

Για να καταλαβω, γιατι τωρα με μπερδεψες:

Λες οτι αν εχεις χρεωστικη καρτα τοτε για να καταθεσεις 50? πχ στην betfair μεσω της καρτας, πρεπει να εχεις ηδη στον λογαριασμο της τραπεζας απο την οποια εχεις την καρτα τουλαχιστον 50??

Γιατι εγω νομιζα οτι δεν χρειαζεται να εχεις και απλα αν εχεις πχ 6? στον τραπεζικο σου λογαριασμο και κανεις καταθεση στην betfair 50? μεσω της καρτας, τοτε απλα θα χρωστας στην τραπεζα 50-6 = 44? καιθα πρεπει να τους τα εξοφλησεις με τον μηνιαιο λογαριασμο που σου στελνουν.

Ή αυτο ισχυει μονο για πιστωτικες καρτες και οχι για χρεωστικες?

Γιατι την χρεωστικη εγω την εχω, αλλα δεν την εχω χρησιμοποιησει ποτε οποτε δεν ξερω τι ακριβως γινεται....

Δημοσ.
Για να καταλαβω, γιατι τωρα με μπερδεψες:

Λες οτι αν εχεις χρεωστικη καρτα τοτε για να καταθεσεις 50? πχ στην betfair μεσω της καρτας, πρεπει να εχεις ηδη στον λογαριασμο της τραπεζας απο την οποια εχεις την καρτα τουλαχιστον 50??

Γιατι εγω νομιζα οτι δεν χρειαζεται να εχεις και απλα αν εχεις πχ 6? στον τραπεζικο σου λογαριασμο και κανεις καταθεση στην betfair 50? μεσω της καρτας, τοτε απλα θα χρωστας στην τραπεζα 50-6 = 44? καιθα πρεπει να τους τα εξοφλησεις με τον μηνιαιο λογαριασμο που σου στελνουν.

Ή αυτο ισχυει μονο για πιστωτικες καρτες και οχι για χρεωστικες?

Γιατι την χρεωστικη εγω την εχω, αλλα δεν την εχω χρησιμοποιησει ποτε οποτε δεν ξερω τι ακριβως γινεται....

Aκριβως.

Στην πιστωτικη καρτα γινεται αυτο που λες και γραγκο να μην εχει δηλαδη στον τραπεζικο λογαριαμσο κανεις καταθεση οσα χρηματα θελεις και απλα τα χρωστας μετα στην τραπεζα με τοκο :-)

Στην χρεωστικη καρτα ομως μπορεις να σηκωσεις τοσα χρηματα οσο ειναι και το υπολοιπο του τραπεζικου σου λογαριασμου.

Δεν σου δανειζει λεφτα αν δεν εχεις διαφορετικα θα λεγοατνε πιστωτικη.

Δημοσ.
Τελικά μου απαντήσανε όσον αφορά αυτό το έγγραφο, στο οποίο να πιστοποιείται η διεύθυνση σου... Γίνεται και με υπεύθυνη δήλωση... Το πιο απλό δεν σκεφτήκαμε...

Αυτοί στην betfair δεν παίζονται...

Αφού μου λένε πως με μια υπεύθυνη δήλωση (χωρίς να το ρωτήσω εγώ!) μπορείς να πιστοποιήσεις την κατοικία σου και απαντάω πως αφού γίνεται με υπεύθυνη δήλωση, τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, μετά από κανά δύωρο μου στέλνουν μήνυμα πως:

Tha thelame na sas enhmerwsoume pws dustuxws to tmhma elegxou den leitourgei ta savvatokuriaka kai emeis den gnwrizoume an mporei to tmhma elegxou na dextei upeu8unh dhlwsh anti gia kapoio allo eggrafo, pou 8a pistopoiei ton topo katoikias sas.

Τι να πει κανείς;

Δημοσ.

Για χρεωστική σαν αυτή που εχεις της winbank χρειάζεται να έχεις μέσα στον συνδεμένο τραπεζικό λογαριασμο το ποσό που καταθέτεις - αυτή είναι και η διαφορά με την πιστωτική εξάλλου

Στην χρεωστική - οπου ναι είναι visa electron και αυτή σου γυρνάνε ποσό ΚΑΙ παραπάνω από όσο κατέθεσες - επειδή την έχεις συνδεδεμένη με τον αντίστοιχο λογαριασμό τα χρήματα μπαίνουν κατευθείαν στον λαγαριασμό που την έχεις συνδέσει

Αν έχεις μόνο πιστωτική μπορείς πλεον να σηκώσεις τόσα λεφτά όσο η κατάθεsh σου και τα υπόλοιπα μπορείς να τα πάρεις στον λογαριασμό σου στην τράπεζα με bank transfer - λογικα θα χρειαζεται μόνο το IBAN σου ή κάτι παρόμοιο

imo χρησιμοποιησε την χρεωστική σου ειναι η καλυτερη λύση

Δημοσ.

Χιλιες φορες καλυτερα να παιζει κανεις με χρεωστικη παρα με πιστωτικη γιατι υπαρχει ο κινδυνος να παρασυρθει και να βρεθει καταχρεωμενος και με τοκους στο καπακι.

Δημοσ.

Τα ειπα αυτα στο Ελληνικο τμημα της betfair και μου λενε:

" Προφανως οι Αγγλοι συναδελφοι μπερδευτηκαν και νομιζαν οτι εννοεις 2 καρτες." Hmmm what?:whistle: Anyway:

"Απο VISA καρτα απλα αυτο που ισχυει ειναι οτι πρεπει πρωτα να κανετε αναληψη ποσο ισο με αυτο που κανατε καταθεση αρχικα και μετα μπορειτε να κανετε αναληψη τα επιπλεον κερδη σας.

Δηλαδη αν δηλαδη καταθεσεις αρχικα 100? απο μια VISA καρτα και κερδισεις 400? δηλαδη εχεις συνολικα 500? στο λογαριασμο της betfair, τοτε μπορεις να κανεις αναληψη 100? αρχικα και μετα να κανεις αναληψη οσα θελεις απο τα υπολοιπα κερδη σου."

Λοιπον επειδη ασχολουμε με την BETFAIR πανω απο 2,5 χρονια περιπου ισχυει οτι σου ειπαν οι ΕΛΛΗΝΕΣ :)

Εβαλες 100? με μια καρτα π.χ Visa (ειτε ειναι πιστωτικη ή χρεωστικη - δεν παιζει ρολο-) τα εκανες 500? μετα απο λιγο καιρο.

Ηρθε η ωρα να ζητησεις αναληψη. Δεν μπορεις και τα 500? να τα παρεις πισω π.χ. με τραπεζικο εμβασμα. Θα πρεπει οσα λεφτα ειχες βαλει αρχικα να τα κανεις αναληψη με τον ιδιο τροπο, δηλ. τα 100? πισω στην καρτα παλι, και τα υπολοιπα 400? που περισευουν μπορεις ειτε παλι να τα ζητησεις μεσω της καρτας σου ή με τραπεζικο εμβασμα ή με επιταγη.

Το εχω κανει απειρες φορες, οποτε μην κουραζεσαι πολυ με το τμημα εξυπηρ. των Αγγλων. Οτιδηποτε χρειαζεσαι να το στελνεις μονο στο [email protected] ή να τους περνεις τηλεφ. οπου θα μιλησεις με Ελληνα.

Δημοσ.

1. Τα ίδια ισχύουν κ για paypal, ξέρει κανείς;
  2. Πάντως πρέπει να γίνει αυτή η ρημαδο-ταυτοποίηση γιατί έτσι:
    • μπορείς να κάνεις αναλήψεις χωρίς να σου ζητήσουν κάτι άλλο μετά
      και
    • μειώνεις την προμήθεια, αυτό που το πάτε; ανεβαίνει η έπτωση επί της προμήθειας που σου κρατάνε, έτσι λέει το help

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...