Krokodilos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Thanks to all again! Εβαλες 100? με μια καρτα π.χ Visa (ειτε ειναι πιστωτικη ή χρεωστικη - δεν παιζει ρολο-) τα εκανες 500? μετα απο λιγο καιρο. Ηρθε η ωρα να ζητησεις αναληψη. Δεν μπορεις και τα 500? να τα παρεις πισω π.χ. με τραπεζικο εμβασμα. Θα πρεπει οσα λεφτα ειχες βαλει αρχικα να τα κανεις αναληψη με τον ιδιο τροπο, δηλ. τα 100? πισω στην καρτα παλι, και τα υπολοιπα 400? που περισευουν μπορεις ειτε παλι να τα ζητησεις μεσω της καρτας σου ή με τραπεζικο εμβασμα ή με επιταγη. Ωραια many thanks. Και λες οτι δεν παιζει ρολο αν ειναι πιστωτικη ή χρεωστικη ε? Αλλη ερωτηση: Τα υπολοιπα 400? που ειπες, μπορω να τα παιρνω 100-100, οσο και η αρχικη καταθεση δηλαδη, ή χωρις περιορισμους πχ και τα 400? ολα μαζι? Ακομη: Αν βαλεις 100?, και τα κανεις 500?, τοτε πρεπει να κανεις πρωτα μια αναληψη 100? αλλα μετα απο ποσο καιρο μπορεις να κανεις αλλη αναληψη τα υπολοιπα? Και τελος: Αν βαλεις με πιστωτικη 100? πχ και κερδισεις 400? δηλαδη εχεις πλεον 500?, τοτε οπως ειπες πρεπει αρχικα να κανεις μια αναληψη 100? στην πιστωτικη. Τα υπολοιπα 400? μπορεις να τα κανεις αναληψη σε μια αλλη διαφορετικη καρτα χρεωστικη? Χωρις να εχεις κανει καταθεση στο betfair απο αυτην ομως. Γινεται?
1234 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Λοιπον επειδη ασχολουμε με την BETFAIR πανω απο 2,5 χρονια περιπου ισχυει οτι σου ειπαν οι ΕΛΛΗΝΕΣ Εβαλες 100? με μια καρτα π.χ Visa (ειτε ειναι πιστωτικη ή χρεωστικη - δεν παιζει ρολο-) τα εκανες 500? μετα απο λιγο καιρο. Ηρθε η ωρα να ζητησεις αναληψη. Δεν μπορεις και τα 500? να τα παρεις πισω π.χ. με τραπεζικο εμβασμα. Θα πρεπει οσα λεφτα ειχες βαλει αρχικα να τα κανεις αναληψη με τον ιδιο τροπο, δηλ. τα 100? πισω στην καρτα παλι, και τα υπολοιπα 400? που περισευουν μπορεις ειτε παλι να τα ζητησεις μεσω της καρτας σου ή με τραπεζικο εμβασμα ή με επιταγη. Το εχω κανει απειρες φορες, οποτε μην κουραζεσαι πολυ με το τμημα εξυπηρ. των Αγγλων. Οτιδηποτε χρειαζεσαι να το στελνεις μονο στο [email protected] ή να τους περνεις τηλεφ. οπου θα μιλησεις με Ελληνα. Εμένα, πάλι, όταν ρώτησα για τις κάρτες τους Έλληνες, μου είπαν τα εξής: Oso gia tis kartes,den yparxei kanena provlhma gia na kanete analhpseis oti posou thelete. Ayto pou lene gia tous periorismous einai ama exete dyo kartes. Tote prepei prwta na kanete analhpsh ta idia posa me ayta pou kanate katathesi gia na apofeux8ei to xeplima xrhmatos kai meta ta ka8ara kerdh mporeite na ta kanete analhpsh apo opoia karta 8elete. Από αυτά κατάλαβα ότι αν χρησιμοποιείς μια κάρτα (π.χ. χρεωστική) δεν έχεις κανένα πρόβλημα να κάνεις ανάληψη παραπάνω ποσού απ'όσο κατέθεσες, ακόμα και στην πρώτη ανάληψη. Μπορεί, βέβαια, να κατάλαβα και λάθος...
Krokodilos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Από αυτά κατάλαβα ότι αν χρησιμοποιείς μια κάρτα (π.χ. χρεωστική) δεν έχεις κανένα πρόβλημα να κάνεις ανάληψη παραπάνω ποσού απ'όσο κατέθεσες, ακόμα και στην πρώτη ανάληψη. Μπορεί, βέβαια, να κατάλαβα και λάθος... Τα ρωτησα ολα αυτα και περιμενω απαντηση. Μαλλον εχεις λαθος ομως καθως στην πρωτη αναληψη σε καρτα πρεπει να ειναι ποσο ισο με την καταθεση που εκανες. Μετα οτι θελεις. Ιδωμεν, περιμενω απαντηση.... Τωρα θα αναφερθω σε καποια πραγματα που ειδα οτι ρωτουσαν καποιοι αλλα δεν απαντηθηκαν σωστα ή δεν απαντηθηκαν καθολου: Αν εχουμε εναν αγωνα πχ: Θρασυβουλος-Αγιος Δημητριος με ποσοστα απο τον ΟΠΑΠ 1.70 - 3.00 - 3.90. 1)Τοτε ποια ειναι η γκανιοτα αυτου του αγωνα? 2)Τι σημαινει γκανιοτα? 3)Τι σημαινουν οι συντελεστες αυτου του αγωνα? 1)Μπορουμε ευκολα να βρουμε την γκανιοτα για αυτον τον αγωνα που εχει συντελεστες 1.70 - 3.00 - 3.90, κανοντας τα εξης: 100/1.70 + 100/3.00 + 100/3.90 = 117.798 Αυτο δεν ειναι η γκανιοτα οπως πολλοι λενε. Ας προχωρησουμε λοιπον: Παιρνουμε τωρα το 100/117.798 = 0.8489 (Το ονομαζουμε λ, δηλαδη λ=0.8489) Η γκανιοτα ειναι λοιπον το 1-0.8489 = 0.151 = 15.1% Εχουμε λοιπον 15.1% γκανιοτα για τον παραπανω αγωνα. 2)Τι σημαινει ομως αυτο το 15.1% ? Γκανιοτα λοιπον λεμε το ποσοστιαιο (π.χ %) καθαρο κερδος αυτου που προσφερει το στοιχημα(πχ ΟΠΑΠ), επι των συνολικων χρηματων που δεχτηκε για αυτο το στοιχημα, οταν ενας ή περισσοτεροι παικτες παιξουν απειρες φορες. Τι θα πουνε ολα αυτα? Θα πουνε οτι αν στο συγκεκριμενο στοιχημα παιξει ενας ή περισσοτεροι παικτες 100000? συνολικα, τοτε οι πιθανοτητες λενε οτι τελικα 15100? θα μεινουνε στην τσεπη του ΟΠΑΠ και 84900? θα ξαναεπιστραφουνε στους παικτες σαν κερδη. Επισης οσο πιο πολλα στοιχηματα δεχεται ο ΟΠΑΠ τοσο τα κερδη του ΟΠΑΠ σταθεροποιουνται στο 15.1%. Οσο πιο λιγα στοιχηματα δεχεται τοσο πιο μεγαλες πιθανοτητες να εχει μικροτερα κερδη, ή καθολου κερδη ή ακομα και να χασει! Αν πχ παιξουν μονο 100? συνολικα καποιοι παικτες στον παραπανω αγωνα, τοτε η διακυμανση των τελικων κερδων του ΟΠΑΠ ειναι μεγαλη και μπορει ακομα και να μην εχει κερδος ή ακομα και να χασει λεφτα! Οσο ομως υπαρχει μεγαλος τζιρος και μεγαλος αριθμος στοιχηματων δηλαδη, τοσο ο ΟΠΑΠ θα αυξανει τις πιθανοτητες του να εχει κερδη και μαλιστα ισα με το 15.1% επι των συνολικων χρηματων που παιχτηκαν! Πχ αν ο τζιρος στο στοιχημα ειναι 2 εκατομμυρια ευρω καθε φορα και η γκανιοτα ειναι σαν αυτη του Θρασυβουλος-Αγ.Δημητριος ο ΟΠΑΠ θα κερδισει με μεγαλη πιθανοτητα περιπου 302000?. 3)Οι συντελεστες αυτου και καθε αγωνα δειχνουν τις πιθανοτητες με τις οποιες ο ΟΠΑΠ αντιμετωπιζει το καθε αποτελεσμα(/ Χ 2). Πως θα βρουμε αυτες τις πιθανοτητες για το Θρασυβουλος-Αγ.Δημητριος -> 1.70 - 3.00 - 3.90.? Πολυ απλα: Εχοντας βρει το λ απο πριν, ισο με λ = 0.8489 κανουμε τα εξης: Νικη Θρασυβουλου: λ·100/1.70 = 49.94 Αυτο ειναι το επι τοις 100 ποσοστο που πιστευει ο ΟΠΑΠ οτι θα βγει ο ασσος. Ισοπαλια: λ·100/3.00 = 28.30 28.3% πιθανοτητες δινει ο ΟΠΑΠ για το Χ. Νικη Αγ.Δημ: λ·100/3.90 = 21.76 21.76% πιθανοτητες δινει ο ΟΠΑΠ για το 2. Οταν βρω χρονο θα γραψω και μερικα πραγματα και αυτα που προσφερονται στην betfair οπως back,lay,trading κλπ....
patrickdrd Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 να σε γλιτώσω απ'το γράψιμο; ψάχνοντας στο google βρήκα δυο καταπληκτικούς οδηγούς για όλα αυτά εδώ: > [url]http://www.bet-hoven.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=25&Itemid=129[/url] [url]http://www.bet-hoven.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=19&Itemid=60[/url] [url]http://www.betfairinfo.gr/tipster1.php?id=90[/url] (είναι κ στα ελληνικά)
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Για το φίλο που λέει για τη betfair, αυτό το χα αντιμετωπίσει και με άλλη εταιρεία στο παρελθόν. Δεν μπορούν τα credit να είναι μεγαλύτερα των debit. Αν όμως τα μεταφέρεις σε τραπεζικό λογαριασμό δεν έχεις πρόβλημα.
1234 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Η χρεωστική που είναι απευθείας συνδεδεμένη με τραπεζικό λογαριασμό δεν κάνει αυτή τη δουλειά;
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Όχι, διότι η τράπεζα που εκδίδει την κάρτα το βλέπει ως credit<debit, πράγμα το οποίο λογιστικά δεν στέκει, γι' αυτό και πρέπει να κάνεις κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
patrickdrd Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 οκ, αλλά αν έχω κάνει την κατάθεση με paypal δεν θα χω πρόβλημα σωστά; εννοώ δηλ να τους έχω καταθέσει με paypal κ μετά να ζητήσω ανάληψη είτε μέσω paypal (αυτή η λύση έχει κ χρέωση όμως για να πάνε τα λεφτά στην κάρτα, π.χ. η alpha χρεώνει 6 ευρώ νομίζω) πάλι ή μέσω της κάρτας μου η οποία είναι συνδεδεμένη με τραπεζικό λογαριασμό (εννοείται πως είναι η ίδια κάρτα η οποία χρησιμοποιείται κ στο paypal πάντως, παίζει ρόλο; Υ.Γ.: καλά, κανείς δεν χρησιμοποιεί paypal; προσωπικά το θεωρώ πολύ βολικό γιατί μπορώ να μεταφέρω χρήματα ανα πάσα στιγμή οπουδήποτε, χωρίς να χρειάζεται να εισάγω την κάρτα μου ούτε να την έχω μαζί μου όπου κ αν είμαι
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Σωστά. Κι εγώ με paypal τα στέλνω γιατί δεν έχει προμήθεια. http://www.sportime.gr/newspapers/prwtoselida/15102007/sportime.jpg
patrickdrd Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 ναι αλλά κάποιος φίλος στο thread του paypal είπε ότι η alpha bank χρεώνει για να κάνεις ανάληψη από το paypal 6 ευρώ, αληθεύει;
1234 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Όχι, διότι η τράπεζα που εκδίδει την κάρτα το βλέπει ως credit<debit, πράγμα το οποίο λογιστικά δεν στέκει, γι' αυτό και πρέπει να κάνεις κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Και η απάντηση δηλαδή που μου δώσανε από την betfair: "Oso gia tis kartes,den yparxei kanena provlhma gia na kanete analhpseis oti posou thelete. Ayto pou lene gia tous periorismous einai ama exete dyo kartes. Tote prepei prwta na kanete analhpsh ta idia posa me ayta pou kanate katathesi gia na apofeux8ei to xeplima xrhmatos kai meta ta ka8ara kerdh mporeite na ta kanete analhpsh apo opoia karta 8elete" είναι τελείως άκυρη;
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Τι να πω ρε παιδιά...Αυτά που έγραψα είναι από προσωπική εμπειρία με κυπριακή εταιρεία στοιχημάτων, δεν θυμάμαι το όνομά της, πάνε χρόνια.
Krokodilos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Και η απάντηση δηλαδή που μου δώσανε από την betfair: "Oso gia tis kartes,den yparxei kanena provlhma gia na kanete analhpseis oti posou thelete. Ayto pou lene gia tous periorismous einai ama exete dyo kartes. Tote prepei prwta na kanete analhpsh ta idia posa me ayta pou kanate katathesi gia na apofeux8ei to xeplima xrhmatos kai meta ta ka8ara kerdh mporeite na ta kanete analhpsh apo opoia karta 8elete" είναι τελείως άκυρη; Αυτη η απαντηση συν αυτην που δωσανε σε μενα που την δινω παρακατω, συν το οτι ο φιμωμενος αναφερεται σε κυπριακη εταιρια και οχι στην betfair μας οδηγει στο οτι δεν υπαρχει κανενα πρβλημα να κανουμε αναληψεις οτι ποσου θελουμε: Απαντηση σε εμενα: Ama exete mia karta den einai anagkh na kanete prwta mia analhpsh ths arxikhs axias ths katathesis kai meta ta ypoloipa.Mporeite na kanete oti poso analhpshs thelete apo thn arxh. Και απαντηση στο ερωτημα αν κανω καταθεση με μια καρτα και τι γινεται αν θελω να κανω αναληψη με αλλη διαφορετικη καρτα: Epishs ama valete mia deyterh karta tote prwta prepei na kanete mia katathesi axias ?15 me ekeinh th karta gia na energopiithei kai meta mporeite na kanete analhpseis,efoson prwta exete kanei analhpseis ises me tis katatheseis apo thn pwth karta. Τις επομενες ημερες θα τα δοκιμασω ολα αυτα, και θα αναφερω το τι εγινε....
1234 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Και απαντηση στο ερωτημα αν κανω καταθεση με μια καρτα και τι γινεται αν θελω να κανω αναληψη με αλλη διαφορετικη καρτα: Epishs ama valete mia deyterh karta tote prwta prepei na kanete mia katathesi axias ?15 me ekeinh th karta gia na energopiithei kai meta mporeite na kanete analhpseis,efoson prwta exete kanei analhpseis ises me tis katatheseis apo thn pwth karta. Αυτό αν μπορείς εξήγησε το λίγο, δεν το κατάλαβα. Βασικά δεν κατάλαβα καν τι ερώτηση τους είχες κάνει. Όσον αφορά την μια κάρτα, έστειλα κι εγώ άλλο mail για επιβεβαίωση και με βεβαιώσανε πως με μια κάρτα δεν θα έχω κανένα απολύτως πρόβλημα...
Krokodilos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Αυτό αν μπορείς εξήγησε το λίγο, δεν το κατάλαβα. Βασικά δεν κατάλαβα καν τι ερώτηση τους είχες κάνει.Όσον αφορά την μια κάρτα, έστειλα κι εγώ άλλο mail για επιβεβαίωση και με βεβαιώσανε πως με μια κάρτα δεν θα έχω κανένα απολύτως πρόβλημα... Η ερωτηση ηταν: τι γινεται αν κανω register 2 καρτες και: Κανω καταθεση απο την μια(εστω καρτα-1) και κερδισω. Τοτε: Μπορω να κανω αναληψη τα κερδη στην αλλη(εστω καρτα-2) ή οχι? Και η απαντηση ηταν οτι για να κανω αναληψη στην καρτα-2 πρεπει: -Να εχω καταθεσει απο αυτην(καρτα-2) πρωτα 15?. -Αλλα και πρεπει να εχω κανει αναληψη στην καρτα-1 ποσο ισο με την αρχικη καταθεση στην καρτα-1.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα