Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Mia erotisi.Mporeis na sindiasei over/under + imixrono teliko se ena agono? PX 1/1+Under?

Οχι από τον ίδιο αγώνα.

Δημοσ.

Παιδιά με την enter visa, τη χρεωστική κάρτα, μπορώ να παίξω στην betfair, έτσι; Ας απαντήσει κάποιος που το ξέρει σίγουρα παρακαλώ...

Δημοσ.
Παιδιά με την enter visa, τη χρεωστική κάρτα, μπορώ να παίξω στην betfair, έτσι; Ας απαντήσει κάποιος που το ξέρει σίγουρα παρακαλώ...

Nai, mporeis. Egw oses fores epaixa stin betfair kai se allous online bookmakers tin Enter Visa xrisimopoiisa pou den einai tipota allo para mia veltiwmeni ekdosi tis Visa Electron.

In fact, otan lixoun oles oi Visa Electron i AlphaBank tha ekdosei se olous automata Enter Visa.

Opote xrisimopoise tin kai den tha exeis kanena apolytws provlima.

Δημοσ.
Poio veltiomeni oson afora ti?Se periptosi pou exoume idi electron mporoume na kanoume allagi se enter visa?

Stous eswterikous mixanismous tis, i trapeza den mou to anelyse parapanw.

Nai mporeis na tin akyrvseis kai na zitiseis enter visa sti thesi tis, etsi ekana egw.

Δημοσ.
Παιδιά, τη βοήθεια σας παρακαλώ!!

Έκανα εγγραφή στην betfair (χρεωστική κάρτα) και αφού πήγα να βάλω τα στοιχήματα μου, μου λέει ο λογαριασμός μου εκκρεμεί. Πήγα να τους στείλω e-mail να δω τι συμβαίνει και είδα πως ήδη μου είχαν στείλει και ήθελαν ταυτοποίηση ηλικίας. Η πλάκα είναι πως εχθές μόλις τους ρώτησα και μου είπαν πως δεν χρειάζεται να στείλω ΤΙΠΟΤΑ, μπορώ να στοιχηματίσω άμεσα μόλις εγγραφώ και καταθέσω χρήματα. Ίσως όμως αυτό να γίνεται στις πιστωτικές και όχι στις χρεωστικές κάρτες.

Τους σκάναρα την ταύτοτητα και τους την έστειλα, αυτό αρκεί ή θέλουν ταυτότητα πιστοποιημένη από κάποια υπηρεσία; Κάποιος που παίζει με χρεωστική κάρτα θα ξέρει. Όποιος μπορεί, ας βοηθήσει παρακαλώ!

Παντα και παντου χρειαζεται καποιος τροπος ταυτοποιησης των στοιχειων του συνδρομητη.

Η Betfair δεν αποτελει εξαιρεση.

υ.γ. Enter Visa χρησιμοποιησες τελικα?

Μην ανησυχεις, μολις λαβουν και την σκαναρισμενη σου ταυτοτητα θα σου ενεργοποιησουν το account σου.

Δημοσ.
Παντα και παντου χρειαζεται καποιος τροπος ταυτοποιησης των στοιχειων του συνδρομητη.

Η Betfair δεν αποτελει εξαιρεση.

υ.γ. Enter Visa χρησιμοποιησες τελικα?

Μην ανησυχεις, μολις λαβουν και την σκαναρισμενη σου ταυτοτητα θα σου ενεργοποιησουν το account σου.

Λοιπόν, επικοινώνησα μαζί τους και τηλεφωνικά και μου είπαν τελικά πως από το τμήμα ελέγχου χρειάζονται όχι μόνο ταυτότητα αλλά και λογαριασμό 3 μηνών για επικύρωση διεύθυνσης και αντίγραφο της κάρτας μου (χρεωστική Enter Visa τελικά ναι) . Ο υπάλληλος μου είπε πως αυτά δεν χρειάζεται να είναι πιστοποιημένα, αλλά κάπου στην betfair διάβασα πως πρέπει να είναι πιστοποιημένα από κάποια υπηρεσία.

Εγώ τώρα τι να κάνω; Να ακολουθήσω αυτό που μου είπε ο υπάλληλος και να τα στείλω μη πιστοποιημένα ή να πάω κάπου να τα πιστοποιήσω μιας και το αναφέρει στην betfair;

Υ.Γ: Αν πάω σε ένα ΚΕΠ και έχω τα αυθεντικά έγγραφα και την κάρτα μου, μαζί με τις φωτοτυπίες που θα έχω βγάλει, θα μου τα πιστοποιήσουν;

Δημοσ.
Λοιπόν, επικοινώνησα μαζί τους και τηλεφωνικά και μου είπαν τελικά πως από το τμήμα ελέγχου χρειάζονται όχι μόνο ταυτότητα αλλά και λογαριασμό 3 μηνών για επικύρωση διεύθυνσης και αντίγραφο της κάρτας μου (χρεωστική Enter Visa τελικά ναι) . Ο υπάλληλος μου είπε πως αυτά δεν χρειάζεται να είναι πιστοποιημένα, αλλά κάπου στην betfair διάβασα πως πρέπει να είναι πιστοποιημένα από κάποια υπηρεσία.

Εγώ τώρα τι να κάνω; Να ακολουθήσω αυτό που μου είπε ο υπάλληλος και να τα στείλω μη πιστοποιημένα ή να πάω κάπου να τα πιστοποιήσω μιας και το αναφέρει στην betfair;

Υ.Γ: Αν πάω σε ένα ΚΕΠ και έχω τα αυθεντικά έγγραφα και την κάρτα μου, μαζί με τις φωτοτυπίες που θα έχω βγάλει, θα μου τα πιστοποιήσουν;

A nai ksexasa na sou anaferw gia logarisamo deh/ote/nero...ontws to zitane.

Pistopoihsh proswpika dne ekana se kanena kai ta dextikane mia xara.

Δημοσ.
A nai ksexasa na sou anaferw gia logarisamo deh/ote/nero...ontws to zitane.

Pistopoihsh proswpika dne ekana se kanena kai ta dextikane mia xara.

Στην betfair, έτσι;

Δημοσ.
nai stin betfair.

Έχεις κάνει και ανάληψη από την betfair προς την λογαριασμό της κάρτας σου και ούτε εκεί σου ζήτησαν πιστοποιημένα έγγραφα;

Δημοσ.

Ρε παιδιά, όσοι έχουν χρεωστική κάρτα και χρησιμοποιούν betfair, σας παρακαλώ απαντήστε μου στο εξής: Όταν σας ζητήσαν πλήρη στοιχεία (ταυτότητα, διεύθυνση, κάρτα κτλ) τα στείλατε επικυρωμένα ή απλές φωτοτυπίες; Αν γίνεται, θέλω απάντηση από όσους τα έχουν στείλει και ξέρουν. Σας παρακαλώ απαντήστε μου γιατί αντιμετώπιζω ένα προβληματάκι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...