Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ έστειλα μόνο ταυτότητα κ μου απάντησαν από το [email protected] ότι... όλα ok,

πολύ απλά...

η "πλάκα" είναι ότι άλλη διεύθυνση έχει η ταυτότητα κ άλλη δήλωσα στο site, γιατί έχω μετακομίσει,

ούτως ή άλλως, όπως είπε κ ένας φίλος,

δεν ζητάνε τα ίδια σε κάθε περίπτωση,

αν κ όποτε σου ζητήσουν κάτι το στέλνεις...

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Παντα και παντου χρειαζεται καποιος τροπος ταυτοποιησης των στοιχειων του συνδρομητη.

Στην sportingbet που ειμαι γραμμενος εγω δε ζητησαν...ουτε στην willhill παλιοτερα....

Δημοσ.
Ποιές είναι οι Αυστραλιανές αγορές στην betfair; Τι σημαίνει, ξέρει κανείς;

Το έχουμε ξαναπεί είναι μόνο αν θες να στοιχηματίσεις σε αθλήματα που διεξάγονται στην αυστραλία. Αυστραλιανό ποδόσφαιρο κτλ. Δεν σε ενδιαφέρει φαντάζομαι..

Kai ego opou kai na exo graftei den mou zitisan pote tipota! Mono pistotiki kai telos... Vevaia mporei pleon ta pragmata na exoun allaksei :)

Κανείς δεν ζητάει για να γραφτείς. Όταν στα παίρνουν γενικώς δεν τους νοιάζει ποιος είσαι. Όταν τα θες πίσω σου ζητάνε.

Δημοσ.

1) Και τι ακριβώς σου έχουν ζητήσει, όταν κάνεις ανάληψη;

2) Εγώ που τους τα έστειλα όλα (επικυρωμένα) τώρα που γράφτηκα κιόλας, θα μου τα ξαναζητήσουν;

Δημοσ.
1) Και τι ακριβώς σου έχουν ζητήσει, όταν κάνεις ανάληψη;

2) Εγώ που τους τα έστειλα όλα (επικυρωμένα) τώρα που γράφτηκα κιόλας, θα μου τα ξαναζητήσουν;

χ α λ α ρ ω σ ε

Δημοσ.

Skeftomai na pekso sto kouponi tou basket tou agones leman - aris kai olimpia - psfp ksexorista,kai na pontaro se le man kai osfp nikes me 1-5 + 6-10 20 e se kathe parallagi.

Pistevete pos einai ripsokindino?

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα τον Αρη να τον παίξεις Over και όχι νίκη - ήττα.

Δημοσ.

@1234 - Απ' ότι θυμάμαι μόνο στην πρώτη ανάληψη σου ΞΑΝΑζητάνε την ταυτότητα (στη bwin δηλαδή που ξέρω). Από εκεί και πέρα γίνεται με τη μία....

Δημοσ.
@1234 - Απ' ότι θυμάμαι μόνο στην πρώτη ανάληψη σου ΞΑΝΑζητάνε την ταυτότητα (στη bwin δηλαδή που ξέρω). Από εκεί και πέρα γίνεται με τη μία....

ευχαριστώ!

Δημοσ.
Sto kouponi tou stoiximatos tha tous pekso tous agones,oxi online.

O agonas tou Ari pistevete pos exei pithanotites na kerdisei ektos?

Επειδή τη ζω την ομάδα από κοντά θα σε συμβούλευα τον Αρη να μην τον παίξεις. Μετά από την ήττα από τον Ολυμπιακό η ομάδα έχει πεισμώσει πολύ, αλλά μην ξεχνάς ότι είναι άλλη ομάδα με Τέρρυ και άλλη χωρίς αυτόν. Επίσης θα υπάρχει για άλλη μια φορά κόσμος σε εκτός έδρας αγώνα. Μην ξεχνάς ότι η Λε Μα κόντραρε τη Μακάμπι. Εγώ δεν θα το παιζα πάντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...