Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε φίλε sorry δεν έχω προσέξει ότι μου έχεις απαντήσει στη συγκεκριμένη ερώτηση, ειλικρινά.

Έχεις κάνει κανονικά, δηλαδή, από λογαριασμό που έχεις σε στοιχηματικό site προς το λογαριασμό της κάρτας σου ανάληψη;

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Ρε φίλε sorry δεν έχω προσέξει ότι μου έχεις απαντήσει στη συγκεκριμένη ερώτηση, ειλικρινά.

Έχεις κάνει κανονικά, δηλαδή, από λογαριασμό που έχεις σε στοιχηματικό site προς το λογαριασμό της κάρτας σου ανάληψη;

Fysika para polles fores xwris kanena apolytws provlima.

Opws ekana me tin visa electron to idio akrivws mia xra analispeis ekana me tin enter visa.

Δημοσ.
Το είχα δει στο contra.gr και σε μερικά άλλα, το έβγαλαν όμως..

Den htan to contra kapou allou to eixa dei alla an to ebgalan den exei simasia.Yparxei pouthena kati analogo?

Δημοσ.

Στο κόντρα ήταν σίγουρα, απλά δεν ήταν στην αρχική και για αυτό μπορεί να μην το πρόσεξες, το είχα δει και στο betaholics και σε πολλά άλλα.

Δημοσ.
Στο κόντρα ήταν σίγουρα, απλά δεν ήταν στην αρχική και για αυτό μπορεί να μην το πρόσεξες, το είχα δει και στο betaholics και σε πολλά άλλα.

ok se euxaristo

an thes enimerose mas gia tetoies prosfores

Δημοσ.

Μια τέτοια προσφορά, με 5 ευρώ έχει η Stan James με κλικ through banner στο Match Money http://www.matchmoney.com.gr/

Κι εγώ τρελαμένος με το στοίχημα, βγάζω καντήλες με οπάπ και τις τεράστιες γκανιότες, και ψάχνομαι για μπόνους και στοίχημα στο ίντερνετ. Νομίζω πως πλέον είμαστε οι περισσότεροι... B)

Δημοσ.

Δεν είναι ακριβώς έτσι γιατί παρόλο που δεν χρειάζεται να κάνεις κατάθεση πρέπει να γράψεις την κάρτα σου. Παρόλα αυτά είναι όντως 5 ευρώ δωρεάν.

Δημοσ.

Αν δεν γράψεις την κάρτα σου (αν δεν υποστηρίζουν paypal, neteller, paysafe κλπ) δεν υπάρχει και τρόπος να πιστωθείς πιθανά κέρδη. Γενικά, όλο και περισσότερες εταιρίες πλέον -και μιλάω εκ πείρας λόγω εργασίας σε Online marketing εταιρίας του κλάδου- ετοιμάζουν τέτοιες προσφορές για να κάνουν hooked νέα μέλη.

Κλικ σε banner (γράφει το tracking code->) - εγγραφούλα με κάρτα - δωρεάν στοίχημα και καλώς τον νέο πελάτη.

Δημοσ.

εγώ λέω ότι είναι καλύτερη η bet365,

η οποία διπλασιάζει την πρώτη κατάθεση με max τα 100 ευρώ,

αν π.χ. βάλετε 100 ευρώ,

θα σας τα κάνει 200!

Δημοσ.
εγώ λέω ότι είναι καλύτερη η bet365,

η οποία διπλασιάζει την πρώτη κατάθεση με max τα 100 ευρώ,

αν π.χ. βάλετε 100 ευρώ,

θα σας τα κάνει 200!

Επειδη με ενδιαφέρει η bet365 μπορεις να μου πεις πως λειτουργει το bonus όσον αφορά το τζίρο που αναφέρει?

Επίσης γενικά βλέπεις καλές αποδόσεις και άμεσες πληρωμές?

Δημοσ.

Για bet365 δεν ξέρω για τα bonus αλλά επειδή έπαιζα παλιότερα η εταιρεία είναι μια χαρά από άποψη αξιοπιστίας δηλαδή αμεσες πληρωμές , αποδόσεις έχει αρκετά καλές - έχει και μερικά καλά asian handicap

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...