klismamegiaourt Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Φίλε μου είναι πολλά τα λεφτά που είχες καταθέσει;Σε ρωτάω γιατί πολύ απλά δεν φταίνε οι κωδικοί της τράπεζας σου αλλά το γεγονός πως η συγκεκριμένη εταιρεία έχει βαρέσει φαλιμέντο,οπότε κλάψτα τα λεφτουδάκια σου
klismamegiaourt Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Επειδή ασχολούμαι κάτι χρόνια με το στοίχημα στο ίντερνετ και έχω κερδίσει και έχω χάσει φυσικά τα αμέτρητα λεφτά θα ήθελα να σας πω την αποψή μου. Καταρχήν η καλύτερη εταιρεία από όλες τις απόψεις είναι η betfair,όταν κάνεις ανάληψη από betfair τα λεφτά είναι στην κάρτα σου την δεύτερη μέρα,οι αποδόσεις είναι σούπερ και μπορείς να κάνεις και το λεγόμενο trading, οι εταιρείες bwin,betoto,bet-italia ανήκουν στον ίδιο όμιλο,ουσιαστικά είναι οι ίδιες εταιρείες και οι αναλήψεις τους γίνονται σε περίπου 7 μέρες, δεν μου έχουν φάει ποτέ λεφτά απλά κάνουν 7 μέρες να στα στείλουν, όμως αυτές οι εταιρείες έχουν αποδόσεις πολύ κοντά στον οπαπ και αν κερδίζεις συνέχεια στου μπλοκάρουν τον λογαριασμό στο τέλος με την κατηγορία οτι έχεις εσωτερική πληροφόρηση. Προσοχή η bet-at-home εχει ρίξει φαλιμέντο ακόμη κλαίμε τα λεφτά μας.Οι αναλήψεις μέσω προπληρωμένων γίνονται κανονικά απλά ισχύουν οτι ισχύει και αν κάνεις κατάθεση στο ταμείο(προμήθειες κτλ,ελάχιστο όριο κατάθεσης κτλ).Bet365 καλή εταιρεία από τις καλύτερες αλλά κουραστική στην πολύ χρήση, εμένα προσωπικά με κουράζει γιατί το site είναι χύμα με αποτέλεσμα να ψάχνεις 1-2 λεπτά να βρείς αυτό που ψάχνεις,βασικό είναι και πολύ γκαντέμηδες στην Bet365. Ο γενικός κανόνας είναι να παίζεται σε ευρωπαικές εταιρείες και όχι σε κάτι Canbet κτλ που είναι κορυφαίες αλλά επειδή έχουν έδρα την άλλη πλευρά του ατλαντικού έχουν και διαφορετική νομοθεσία που τις διέπει,στις ΗΠΑ π.χ αν υπάρξει διαρροή πληροφόρησης οτι ένα ματς ήταν στημένο και το είχες παίξει τυχαία έχουν το δικαίωμα να σου αφαιρέσουν όλο το ποσό από τον λογαριασμό σου και να μην σου επιστρέψουν δραχμή κάτι που στην ευρώπη θεωρείται αδιανόητο,την πάτησα έτσι με το σκάνδαλο Davidenko ακόμη κλαίω 150 ευρώ.Αυτά για ότι απορία έχετε εδώ είμαι πάλι.
thodoras Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Ποσο χαιρομαι που ειμαι χρονια στην sportingbet:-D:-D:-D Ποτε δεν ειχα προβλημα να σηκωσω λεφτα!!!
alet Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 bwin,.... και αν κερδίζεις συνέχεια στου μπλοκάρουν τον λογαριασμό στο τέλος με την κατηγορία οτι έχεις εσωτερική πληροφόρηση Εχεις απολυτο δικιο για τη συγκεκριμενη εταιρεια,εχουνε υπαρξει πολλα τετοια παραδειγματα στα διαφορα στοιχηματικα φορουμ που αφορουνε την bwin.Και να σκεφτεις οτι ειναι χορηγος σε αρκετες μεγαλες ομαδες της ευρωπης,κριμα να δυσφημιζουνε με αυτον τον τροπο οι ιδιοι τον εαυτο τους...
astronautis13 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Είχα δώρο απο την bwin 5eurw για να παίξω το οποίο και έκανα.Τώρα έχω μαζέψει κάποια χρήματα και θέλω να τα πάρω.Μπορεί κάποιος να μου πει ποιά κάρτα(χρεωστική) να βγάλω ώστε να μου τα καταθέσει η bwin?
aggelos74 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Μπορεις να βγάλεις αυτή που χρησιμοποιώ και εγώ καιρό τώρα.. DEBIT CARD (χρεωστική) VISA απο τη Τράπεζα Κύπρου
astronautis13 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 διάβασα στις πιο πίσω σελίδες και σκεφτόμουν να βγάλω ή απο την Πειραιώς ή απο Alpha Bank...Αυτές κάνουν?
aggelos74 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Οποιαδήποτε κάνει αρκεί να είναι electron visa δηλαδή για ηλεκτρονικές συναλλαγές. Βέβαια πάντα υπάρχει η πιθανότητα μια εταιρία στοιχημάτων να μη τη δεχτεί
astronautis13 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 ξέρεις αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με καμία χρεωστική όσον αφορά τη bwin?
aggelos74 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 οχι φίλε μου δεν θα έχεις πρόβλημα στη bwin.. Είναι χρόνια στο χώρο και συνεργάζεται με τις περισσότερες ελληνικες τράπεζες σε θέμα καρτών.
klismamegiaourt Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τις χρεωστικές από την bwin απλά όλες οι εταιρείες για να κάνεις ανάληψη μέσω μιας χρεωστικής κάρτας θα πρέπει πρώτα να έχεις κάνει κατάθεση μέσω αυτής. Δηλαδή αν βγάλεις μια χρεωστική κύπρου θα πρέπει πρώτα να κάνεις κατάθεση έστω 10 ευρώ στην bwin και μετά να κάνεις ανάληψη τα λεφτά που έχεις κερδίσει μαζί με τα 10 ευρώ. Αυτό γίνεται σε όλες τις εταιρείες για τον απλό λόγο πως όταν κάνεις μια κατάθεση η κάρτα καταχωρείται αυτόματα στο σύστημα της εταιρείας,αλλιώς μόνο ανάληψη στον λογαριασμό σου στην τράπεζα.
astronautis13 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 ok,οπότε βγάζω μια χρεωστική κάνω μια κατάθεση και ύστερα παίρνω και τα υπόλοιπα.ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας.Αργούν να βγουν οι κάρτες από τις τράπεζες?
aggelos74 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 στη κυπρου τη πήρα την ιδια μέρα... Να ρωτήσεις μόνο κάτι που είχα διαβάσει παλιά οτι για να σου ανοίξουν το λογαριασμό πρέπει να καταθέσεις και κάποιο ποσό..Δεν ξέρω τώρα αν ισχύει κάτι τέτοιο
astronautis13 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 έτσι και αλλιώς θα βάλω κάποιο ποσό στη bwin για να κάνω μετά ανάληψη.
aggelos74 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 ναι αλλα πόσο είναι αυτό το ποσό εννοώ... Κάποτε είχα ακούσει οτι στην alpha έπρεπε να βάλεις 100 ευρω για να σου ανοίξουν λογαρισμό..έλεγξε το
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα