Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

έχω καταλήξει και εγώ στη bet365, πριν έπαιζα sportingbet, αλλά η πρώτη έχει και ασιατικό χάντικαπ, το οπίο ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ πιστεύω ότι είναι πιο ευνοικό για τον παίκτη, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία..

Επίσης παίζεις με χρεωστική, χωρίς προμήθεις σε ανάληψη-κατάθεση, κάτι που βολεύει. Βέβαια, καλό είναι να έχεις 2-3 υπόψη σου για να παίζεις και με τις αποδόσεις.

Δημοσ.

Ποια προτεινετε μεταξυ των betfair και bet365?

Βασικο για εμενα ειναι να μπορω να παιζω αγωνες σε παρολι.Υπαρχει αυτη η δυνατοτητα σε αυτες τις εταιρειες?

Δημοσ.

Βασικο για εμενα ειναι να μπορω να παιζω αγωνες σε παρολι.Υπαρχει αυτη η δυνατοτητα σε αυτες τις εταιρειες?

σίγουρα υπάρχει στην bet365 και μάλλον ναι και στην betfair

είναι όμως 2 εταιρείες με διαφορετική λογική. Στην bet365 παίζεις εναντίον του book ενώ στην betfair εναντίον άλλων παικτών

πάντως εγώ απο την bet365 είμαι ικανοποιημένος απο τις αποδόσεις τους!

Δημοσ.

πλέον υπάρχει και η δυνατότητα παρολί στην Betfair.

Και κατά την άποψη μου είναι καλύτερη η συγκεκριμένη εταιρία γιατί μην ξεχνάς το στοίχημα με τις αγορασμένες τιμές!

Δημοσ.

και στις 2 παίζεις παρολι.

στην betfair όμως δεν ξέρω πόσο σημαντικό είναι για σένα το ελάχιστο ποντάρισμα είναι 4 ευρώ.

όταν παίζεις παρολι στην betfair Παίζεις εναντίον του book, όταν παίζεις οποιοδήποτε άλλο στοίχημα είναι εναντίον των παιχτών.

το βασικο ειναι οτι και οι 2 ειναι σοβαρες εταιριες και δε θα χεις προβλημα στην αναληψη

για μενα ομως προτιμο την betfair γτ προσφερει τροπο στοιχηματος που δεν εχεις αλλου.

πχ χθες σε γερμανικό αγώνα στο 25 έδινε 1,8 να λήξει Χ το ημίχρονο.

ποντάρω 300 ευρω υπέρ

στο 30 το έδινε 1,5 και 1,52 να μην έρθει Χ

ποντάρω 355,26 ευρω στο να μην έρθει

δλδ με διαφορά 5 λεπτών πόνταρα ακριβώς τα αντίθετα αλλά σε άλλες αποδώσεις. στο 30λεπτο με αυτό το τρόπο πήρα πίσω όλο μου το ποντάρισμα ( 655,26)

και στη λήξη του ημιχρόνου οτιδήποτε αποτέλεσμα και να ερχόταν έβγαζα κέρδος καθαρό 52,5 ευρω ( για την ιστορία το ημίχρονο ήρθε άσος, αν τα άφηνα μέσα τα 300 ευρώ στο τέλος του ημιχρόνου τα χα χάσει.)

αυτός ο τρόπος παιχνιδιού λέγεται trading ο οποίος δεν υπάρχει σε αλλού και βγάζεις πολύ καλό χαρτζιλίκι όταν μάθεις να το χρησιμοποιείς ( στη προκείμενη 52,5 ευρω σε 5 λεπτά)

φυσικά υπάρχουν προγραματακια που σου λένε σε κάθε απόδοση πόσο κέρδος βγάζεις ώστε να ξέρεις πότε πρέπει να τραβήξεις

ΑΝ ΟΜΩΣ δεν ΠΡΟΤΙΘΕΣΤΕ να ασχοληθείς με live bet και τέτοιου ειδους στοιχηματισμους και απλά θες να ρίχνεις 1 παρολι με 3-4ς ομάδες και τπτ άλλο τότε η bet365 είναι καλύτερη για σένα γτ δίνει πιο πολλά πονταρίσματα σε παρολι πχ συνδυασμός 1 ρεαλ οβερ 2,5γοαλ στη μπαρτσελονα και 2πλο στο ημίχρονο τον αγιαξ.

στην betfair μπορείς να παίξεις μόνο τελικά αποτελέσματα αγώνα σε παρολι. πχ 1 ρεαλ 1 μπαρτσα 1 αγιαξ

Δημοσ.

Ευχαριστω για την βοηθεια.Τελικα για αρχη θα παω στην bet365 και αργοτερα πολυ πιθανον να ασχοληθω με την betfair οταν μαθω καλυτερα πως λειτουργει.

Δημοσ.
Ευχαριστω για την βοηθεια.Τελικα για αρχη θα παω στην bet365 και αργοτερα πολυ πιθανον να ασχοληθω με την betfair οταν μαθω καλυτερα πως λειτουργει.

Κακη επιλογη. Οχι το οτι πας στην BET365 αλλά το οτι δεν πας στην BETFAIR, αφου το trading ειναι και με διαφορα ο καλυτερος τροπος να εχεις τις μεγαλυτερες πιθανοτητες να βγαζεις ενα πολυ καλο μεροκαματο(30€ εως 200€ καθημερινα αναλογα με τις ωρες που διαθετεις) καθε μερα και οχι περιστασιακα.

Εγω δυστυχως ειμαι ηλιθιος και απο ενα καλο μεροκαματο που εβγαζα με το trading BETFAIR(20€-50€) αρχισα να θελω τα πολλα(> 300 000€) και στραφηκα σε λυσεις τυπου ΚΙΝΟ,ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΛΑΧΕΙΑ, παιζοντας οχι τυχαια βεβαια αλλα προσπαθωντας να βρω patterns στις κληρωσεις με διάφορες μεθοδους κυριως με neural nets, με μεχρι στιγμης πληρη αποτυχια.:lol::cry:

Δημοσ.
Κακη επιλογη. Οχι το οτι πας στην BET365 αλλά το οτι δεν πας στην BETFAIR, αφου το trading ειναι και με διαφορα ο καλυτερος τροπος να εχεις τις μεγαλυτερες πιθανοτητες να βγαζεις ενα πολυ καλο μεροκαματο(30€ εως 200€ καθημερινα αναλογα με τις ωρες που διαθετεις) καθε μερα και οχι περιστασιακα.

Εγω δυστυχως ειμαι ηλιθιος και απο ενα καλο μεροκαματο που εβγαζα με το trading BETFAIR(20€-50€) αρχισα να θελω τα πολλα(> 300 000€) και στραφηκα σε λυσεις τυπου ΚΙΝΟ,ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΛΑΧΕΙΑ, παιζοντας οχι τυχαια βεβαια αλλα προσπαθωντας να βρω patterns στις κληρωσεις με διάφορες μεθοδους κυριως με neural nets, με μεχρι στιγμης πληρη αποτυχια.:lol::cry:

Ναι αλλα αυτο που λες θελει ψαξιμο γα να το καταφερεις.Αν εχεις ορεξη για λεπτομερειες καθε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη.:-)

Αν ειναι να βγαζω καθημερινα κερδος τοτε δεν ειναι δυσκολο να ανοιξω και στην betfair ενα λογαριασμο.;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ναι αλλα αυτο που λες θελει ψαξιμο γα να το καταφερεις.Αν εχεις ορεξη για λεπτομερειες καθε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη.:-)

Αν ειναι να βγαζω καθημερινα κερδος τοτε δεν ειναι δυσκολο να ανοιξω και στην betfair ενα λογαριασμο.;)

πολύ γενικότητες ο καθένας έχει ένα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ τρόπο που παίζει και μέσα από τα λάθη του μαθαίνει ώστε να μειώνει τις πιθανότητες να χάνει.

ακόμα και στο trade πρέπει να ακολουθείς τακτική (που στο απλό παρολι δεν χρειάζεσαι γτ μελετάς στοιχεία) που θα τη μάθεις κερδίζοντας και χάνοντας και φυσικά προϋποθέτει κάβα. είναι γνωστό ότι όσο πιο πολλά ρισκάρεις τόσο πιο πολλά κερδίζεις.

ψάξιμο δεν θέλει δεν είναι κάτι τρομερό θέλει εμπειρία όμως που τη αποκτάς πεζωντας και πονοντας τη τσέπη σου

θα σου πω από προσωπική εμπειρία. ξεκινώντας απο τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ και με 100 ευρω. ξεκίνησα μαζεύοντας σκουπίδια δλδ καθαρό κέρδος 1-4 ευρω. χωρίς να το καταλάβω σε 2 βδομάδες απο τα σκουπίδια είχα 3πλασιασει το κεφάλαιο. για ανταλαγες πρέπει να ποντάρεις πολλά εχετο στην άκρη του μυαλού σου αλλιώς έχεις μικρο κέρδος έως ελάχιστο. ως εδώ όλα καλά

το στοίχημα έστω και σε trade είναι τσογος δλδ πάντα έχεις κίνδυνο να χάσεις (έστω και μειωμένο). παράδειγμα

ΚΥΠΡΟΣ ΙΤΑΛΙΑ 1 -0 στο 90

στο 94 τελικό σφύριγμα 1 - 2

πριν κάνα μηνά η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ έχανε στο 60 2 - 0

τελικό σκορ 2- 3 στο 93

τυχαία παραδείγματα. αν όμως ειχες τσογαρει στο 2-0 και γινότανε το 2 1 έφευγες από το παιχνίδι με ζημιά και όταν έχεις ποντάρει 200 ευρω θα σε τσούξει.

κάπως έτσι είχα μπει - 500 ευρω μέσα χαμένα απο τη τσέπη μου τότε μάθαινα

μέχρι να καταλάβω πότε είναι καλή τιμή να αποσύρω πότε είναι καλή τιμή να τσογαρο και πάει λέγοντας.

τσουκου τσουκου πήρα τα χαμένα πίσω και είμαι +700 ευρω καθαρό κέρδος παίζοντας για μικρο ποσά γτ ακόμα μαθαίνω έθεσα κανόνες στο τρόπο παιξίματος μου απεκλησα πρωταθλήματα που δε με "πηγαίνουν" στοιχηματικα και πάει λέγοντας

σίγουρα είναι ένας τρόπος που μακροχρόνια αποδίδει αλλά θέλεις χρόνο να θέσεις κανονισμούς στο τρόπο που ποντάρεις και αποσυρεις. μη περιμένεις ξεκινώντας να το έχεις εύκολο -- εύκολο είναι στο να παίξεις και να καταλάβεις τη λογική, δεν είναι όμως εύκολο να βγεις κερδισμένος από την αρχή--

ο τρόπος αυτός θα σου δώσει βέβαια και νέους τρόπους στοιχηματισμου που πιο πριν δεν είχες σκευτει

πχ βλέπεις ότι ένας αγώνας θα είναι κάτω από 3 goal ποντάρεις πριν ξεκινήσει έστω 300 ευρώ στο 1,65 στο 20-25 που θα χει πέσει η τιμη του αποσυρεσε έχοντας κέρδος κάπου στα 30 ευρώ, αν όμως μπει γκολ και ανεβεί το ποσοστό? εκεί θες μια καπια πείρα ώστε να πράξεις ανάλογα για να βγεις η με κέρδος η με πολύ μικρότερη ζημιά

αν μπεις στο τρυπακι (που για μένα αξίζει..) να σε προετιμασμενος να χάσεις στην αρχή.

όσο έγραφα πόνταρα παραληλα στο μιντλεσπρο αρσεναλ για να δεις και για τι πράγμα μιλάμε όταν πόνταρα το σκορ ήταν 1 -1

paradeigmame8.th.jpg

σε αυτά τα 4 λεπτά η κάθε ομάδα έχασε από μια κλασική ευκαιρία για το 2 1 η το 1 2 αν ειχε μπει ενα γκολ το ποσοστό του ΚΑΤΑ 3,5 γκολ θα χε ανέβει πάρα πολύ και αν δεν ήθελα να ρισκάρω και τα άφηνα κ εμπενε ένα ακόμα θα έχανα 200 ευρω αν τα χα αποσύρει μετά το γκολ θα έβγαινα χαμένος οχι 200 ευρω αλλά κοντά στα 100 αν εμπενε ομως το γκολ και εμενε 1 2 η 2 1 εως τη ληξει και δεν τα τραβουσα επερνα σχεδον 85 ευρω , τα τράβηξα όμως ( εδώ είναι η πείρα που έλεγα ) γτ είναι αγγλικές ομάδες και μπορούν να βάλουν γκολ από το πουθενά με αποτέλεσμα σε 4 λεπτά να χω κέρδος σχεδόν 8,5 ευρω χωρίς κόπο και ανχος

αυτή τη στιγμή ειναι στο 79 και συνεχίζει να ειναι 1 1 το κατά το δίνει 1,13 ΑΝ ΤΑ ΕΒΓΑΖΑ τώρα έφευγα με 52,12 ευρω κέρδος αλλά το ρισκάρεις?? εδω έρχεται και μπαίνει η εμπειρία που αποκτάς παίζοντας..

Επεξ/σία από sndev
Δημοσ.

πολυ ςραιο το παραδειγμα.

Παιδια παιζει κανεις σας στο Betfair exchange? Αν ναι εχει καταφερει να κερδισει χρηματα με καποιον συγκεκριμενο τροπο?

Εγω εχω δοκιμασει διαφορους τροπους οπως το να περιμνω να βγαινει 2 ή 3 φορες νικητης ο ιδιος παικτης και στο καπακι να τον παιζω ΚΑΤΑ οτι δεν θα βγει και την 4η φορα νικητης. Απεδιδε στην αρχη μεχρι οπου βγηκε και 4η φορα νικητης ο ιδιος παιχτης και αυτο εγινε 3φορες και επειδη το στοιχημα ητνα κατα με εσκισε.

Εχω μπει μεσα. Ειναι κανεις που εει βρει καποιον τροπο ποθ να αποδιδει sto exchange poker?!?

Δημοσ.

Παιδια σημερα επαιξα ενα στοιχηματακι στο οποιο ζηταω 3 ή 4 ή 5 στους 5 αγωνες.

Δεν ξερω ομως πως μπορω να υπολογισω απο μονος που τι κερδιζω σε καθε περιπτωση δηαλδη να πιασω 3 η 4 ή 5.

Μπορει καποιος λιγακι να μου το εξηγησει για ν καταλαβω πως υπολογιζουνε?

Δημοσ.
πολύ γενικότητες ο καθένας έχει ένα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ τρόπο που παίζει και μέσα από τα λάθη του μαθαίνει ώστε να μειώνει τις πιθανότητες να χάνει.

ακόμα και στο trade πρέπει να ακολουθείς τακτική (που στο απλό παρολι δεν χρειάζεσαι γτ μελετάς στοιχεία) που θα τη μάθεις κερδίζοντας και χάνοντας και φυσικά προϋποθέτει κάβα. είναι γνωστό ότι όσο πιο πολλά ρισκάρεις τόσο πιο πολλά κερδίζεις.

ψάξιμο δεν θέλει δεν είναι κάτι τρομερό θέλει εμπειρία όμως που τη αποκτάς πεζωντας και πονοντας τη τσέπη σου

θα σου πω από προσωπική εμπειρία. ξεκινώντας απο τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ και με 100 ευρω. ξεκίνησα μαζεύοντας σκουπίδια δλδ καθαρό κέρδος 1-4 ευρω. χωρίς να το καταλάβω σε 2 βδομάδες απο τα σκουπίδια είχα 3πλασιασει το κεφάλαιο. για ανταλαγες πρέπει να ποντάρεις πολλά εχετο στην άκρη του μυαλού σου αλλιώς έχεις μικρο κέρδος έως ελάχιστο. ως εδώ όλα καλά

το στοίχημα έστω και σε trade είναι τσογος δλδ πάντα έχεις κίνδυνο να χάσεις (έστω και μειωμένο). παράδειγμα

ΚΥΠΡΟΣ ΙΤΑΛΙΑ 1 -0 στο 90

στο 94 τελικό σφύριγμα 1 - 2

πριν κάνα μηνά η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ έχανε στο 60 2 - 0

τελικό σκορ 2- 3 στο 93

τυχαία παραδείγματα. αν όμως ειχες τσογαρει στο 2-0 και γινότανε το 2 1 έφευγες από το παιχνίδι με ζημιά και όταν έχεις ποντάρει 200 ευρω θα σε τσούξει.

κάπως έτσι είχα μπει - 500 ευρω μέσα χαμένα απο τη τσέπη μου τότε μάθαινα

μέχρι να καταλάβω πότε είναι καλή τιμή να αποσύρω πότε είναι καλή τιμή να τσογαρο και πάει λέγοντας.

τσουκου τσουκου πήρα τα χαμένα πίσω και είμαι +700 ευρω καθαρό κέρδος παίζοντας για μικρο ποσά γτ ακόμα μαθαίνω έθεσα κανόνες στο τρόπο παιξίματος μου απεκλησα πρωταθλήματα που δε με "πηγαίνουν" στοιχηματικα και πάει λέγοντας

σίγουρα είναι ένας τρόπος που μακροχρόνια αποδίδει αλλά θέλεις χρόνο να θέσεις κανονισμούς στο τρόπο που ποντάρεις και αποσυρεις. μη περιμένεις ξεκινώντας να το έχεις εύκολο -- εύκολο είναι στο να παίξεις και να καταλάβεις τη λογική, δεν είναι όμως εύκολο να βγεις κερδισμένος από την αρχή--

ο τρόπος αυτός θα σου δώσει βέβαια και νέους τρόπους στοιχηματισμου που πιο πριν δεν είχες σκευτει

πχ βλέπεις ότι ένας αγώνας θα είναι κάτω από 3 goal ποντάρεις πριν ξεκινήσει έστω 300 ευρώ στο 1,65 στο 20-25 που θα χει πέσει η τιμη του αποσυρεσε έχοντας κέρδος κάπου στα 30 ευρώ, αν όμως μπει γκολ και ανεβεί το ποσοστό? εκεί θες μια καπια πείρα ώστε να πράξεις ανάλογα για να βγεις η με κέρδος η με πολύ μικρότερη ζημιά

αν μπεις στο τρυπακι (που για μένα αξίζει..) να σε προετιμασμενος να χάσεις στην αρχή.

όσο έγραφα πόνταρα παραληλα στο μιντλεσπρο αρσεναλ για να δεις και για τι πράγμα μιλάμε όταν πόνταρα το σκορ ήταν 1 -1

paradeigmame8.th.jpg

σε αυτά τα 4 λεπτά η κάθε ομάδα έχασε από μια κλασική ευκαιρία για το 2 1 η το 1 2 αν ειχε μπει ενα γκολ το ποσοστό του ΚΑΤΑ 3,5 γκολ θα χε ανέβει πάρα πολύ και αν δεν ήθελα να ρισκάρω και τα άφηνα κ εμπενε ένα ακόμα θα έχανα 200 ευρω αν τα χα αποσύρει μετά το γκολ θα έβγαινα χαμένος οχι 200 ευρω αλλά κοντά στα 100 αν εμπενε ομως το γκολ και εμενε 1 2 η 2 1 εως τη ληξει και δεν τα τραβουσα επερνα σχεδον 85 ευρω , τα τράβηξα όμως ( εδώ είναι η πείρα που έλεγα ) γτ είναι αγγλικές ομάδες και μπορούν να βάλουν γκολ από το πουθενά με αποτέλεσμα σε 4 λεπτά να χω κέρδος σχεδόν 8,5 ευρω χωρίς κόπο και ανχος

αυτή τη στιγμή ειναι στο 79 και συνεχίζει να ειναι 1 1 το κατά το δίνει 1,13 ΑΝ ΤΑ ΕΒΓΑΖΑ τώρα έφευγα με 52,12 ευρω κέρδος αλλά το ρισκάρεις?? εδω έρχεται και μπαίνει η εμπειρία που αποκτάς παίζοντας..

Έχω γραφτεί 3 (!) φορές στη Betfair, χωρίς όμως να καταθέσω χρήματα, έλεγα να το κάνω αργότερα. Και τις 3 φορές ΔΕΝ μπορώ να μπω στο λογαριασμό, κ αναγκα΄ζομαι να ΞΑΝΑ-κάνω εγγραφή. Το'χουν σύστημα αυτό, ή πρέπει να βάλεις χρήματα για να ενεργοποιηθεί ο account;; Σου'χει τύχει ποτέ;

-----Προστέθηκε 13/12/2008 στις 07 : 17 : 36-----

Έχω γραφτεί 3 (!) φορές στη Betfair, χωρίς όμως να καταθέσω χρήματα, έλεγα να το κάνω αργότερα. Και τις 3 φορές ΔΕΝ μπορώ να μπω στο λογαριασμό, κ αναγκα΄ζομαι να ΞΑΝΑ-κάνω εγγραφή. Το'χουν σύστημα αυτό, ή πρέπει να βάλεις χρήματα για να ενεργοποιηθεί ο account;; Σου'χει τύχει ποτέ;

Επίσης, δέχονται Χρεωστική; Ή μόνο πιστωτική;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κάτι δε κάνεις εσύ σωστά το πρώτο διάστημα δεν είχα κάνει κατάθεση και ποτέ δεν είχα πρόβλημα να μπαίνω και να εξερευνώ το site.

παρτους τηλ η στείλε κάνα εμαιλ και πες τους το πρόβλημα (νομιζω εχουν και ελληνικό τμήμα που μιλάνε ελληνικά) αλλά σίγουρα κάτι δε κάνεις εσύ σωστά

θα σου λεγα να σε γράψω και να αλαζες κωδικούς μετά αλλα επειδή είναι λευτα που θα παίζεις και θα βάλεις τα προσωπικά σου στοιχειά δεν εμπλέκομαι σε κάτι τέτοιο :P

και ναι δεχοντε έχω κάνει κατάθεση με κάρτα ALPHA BANK με paypal και με paysafecard σε κανένα από τα τρία δεν είχα καπιο πρόβλημα

προσοχή όμως αν χρεισημοπιοησεις paysafecard σε περίπτωση ανάληψης θα σου ζητήσουν πιστοποιητικά ότι είσαι άνω των 18 τόπο κατοικίας κτλ που δεν είναι τπτ μεν σε 2 μέρες εμένα ήταν οκ και πήρα τα λευτα απλά ειναι λίγο παίδεμα να scanareis ταυτότητες κτλ

πιστοποίηση πάντως είναι καλό να γίνει ανεξάρτητα αν σου ζητήσουν η όχι γτ αν παίζεις συχνά μειώνετε η προμήθεια που σου κρατάνε

ΕΠΕΙΣΗΣ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΣΤΕ καπου να κοιτατε τι προσφορες εχει ειναι κριμα να τις χανεται απο τη στιγμη που αποφασηζετε να παιξετε καπου ( εγω πχ τις εχασα γτ δε με ενημερωσε καποιος)

όσον αφορά την βετφαιρ αυτή τη περίοδο έχει 2 προσφορές

η πρώτη είναι το σύστησε και κέρδισε που είναι διαχρονική. δλδ εσύ τώρα θα ανοίξεις νέο account αν κατά την εγγραφή δηλώσεις ότι σε συστησα εγώ τότε εάν εσύ παίξεις σύνολο 200 ευρω σε ένα χρόνο παίρνω εγώ μπόνους 30 ευρω και εσύ μόλις παίξεις σύνολο 35 ευρώ σε στοιχήματα τότε σου δίνουν δώρο ακόμα 35 ευρω είτε έχεις χάσει είτε έχεις κερδίσει. επιπλέον όσο παιζεις εχεις πιθανοτητα αναλόγως το πόσο παίζεις να πάρεις μετά από 3σ μήνες κάπου 1300 ευρώ επιπλέον bonus.

αυτο να το χεις υποψην και σε περιπτωση που θες και να συστησεις καπιον

ΥΓ πρέπει νομίζω όμως πλεον να δώσω εγώ το εμαιλ σου οτι σε συστήνω σε αυτούς και να σου στείλουν αυτοί εμαιλ για να γραφτείς ( δεν είμαι απόλυτα σίγουρος σε αυτό όμως) παλια χρειαζονταν μονο ενας κωδικος που θα σου εδεινα εγω εχω καιρο να συστησω καπιον.

η δεύτερη είναι 30 ευρώ μόλις παίξεις 30 ευρώ είτε κερδίζοντας τα είτε χάνοντας.

γενικά να ψάχνετε τα μπόνους που δίνουν και τους όρους και πρυποθεσεις αυτό ισχύει για όλες τις εταιρίες

Επεξ/σία από sndev

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...