Krokodilos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια σημερα επαιξα ενα στοιχηματακι στο οποιο ζηταω 3 ή 4 ή 5 στους 5 αγωνες.Δεν ξερω ομως πως μπορω να υπολογισω απο μονος που τι κερδιζω σε καθε περιπτωση δηαλδη να πιασω 3 η 4 ή 5. Μπορει καποιος λιγακι να μου το εξηγησει για ν καταλαβω πως υπολογιζουνε? Απλα ειναι τα πραγματα: Εστω οτι βαζεις Χ ευρω για καθε στηλη. Και εστω οι αποδοσεις ειναι α1,α2,α3,α4,α5 για τους 5 αγωνες. •Τωρα, το συνολικο κοστος που πληρωσες για ενα συστημα 3,4,5 στα 5 ειναι: Χ·((5,5)+(5,4)+(5,3)) = Χ·(1+5+10) = 16·Χ ευρω. •Τωρα το ποσο που παιρνεις πισω ειναι: ►Αν κερδισεις και τους 5 αγωνες παιρνεις πισω: X·((α1·α2·α3·α4·α5) + (α1·α2·α3·α4 + α1·α2·α3·α5 + α1·α2·α4·α5 + α1·α3·α4·α5 + α2·α3·α4·α5) + (α1·α2·α3 + α1·α2·α4 + α1·α2·α5 + α1·α3·α4 + α1·α3·α5 + α1·α4·α5 + α2·α3·α4 + α2·α3·α5 + α2·α4·α5 + α3·α4·α5)) ευρω ►Αν κερδισεις 4 αγωνες(εστω χωρις μειωση της γενικοτητας, αυτους με αποδοσεις α1,α2,α3,α4) παιρνεις πισω: Χ·((α1·α2·α3·α4) + (α1·α2·α3 + α1·α2·α4 + α1·α3·α4 + α2·α3·α4)) ευρω ►Αν κερδισεις 3 αγωνες(εστω χωρις μειωση της γενικοτητας, αυτους με αποδοσεις α1,α2,α3) παιρνεις πισω: Χ·((α1·α2·α3)) ευρω Το καθαρο κερδος σε καθε περιπτωση ειναι το ποσο που πηρες πισω μειον το 16·Χ.
sndev Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Απλα ειναι τα πραγματα:Εστω οτι βαζεις Χ ευρω για καθε στηλη. Και εστω οι αποδοσεις ειναι α1,α2,α3,α4,α5 για τους 5 αγωνες. •Τωρα, το συνολικο κοστος που πληρωσες για ενα συστημα 3,4,5 στα 5 ειναι: Χ·((5,5)+(5,4)+(5,3)) = Χ·(1+5+10) = 16·Χ ευρω. •Τωρα το ποσο που παιρνεις πισω ειναι: ►Αν κερδισεις και τους 5 αγωνες παιρνεις πισω: X·((α1·α2·α3·α4·α5) + (α1·α2·α3·α4 + α1·α2·α3·α5 + α1·α2·α4·α5 + α1·α3·α4·α5 + α2·α3·α4·α5) + (α1·α2·α3 + α1·α2·α4 + α1·α2·α5 + α1·α3·α4 + α1·α3·α5 + α1·α4·α5 + α2·α3·α4 + α2·α3·α5 + α2·α4·α5 + α3·α4·α5)) ευρω ►Αν κερδισεις 4 αγωνες(εστω χωρις μειωση της γενικοτητας, αυτους με αποδοσεις α1,α2,α3,α4) παιρνεις πισω: Χ·((α1·α2·α3·α4) + (α1·α2·α3 + α1·α2·α4 + α1·α3·α4 + α2·α3·α4)) ευρω ►Αν κερδισεις 3 αγωνες(εστω χωρις μειωση της γενικοτητας, αυτους με αποδοσεις α1,α2,α3) παιρνεις πισω: Χ·((α1·α2·α3)) ευρω Το καθαρο κερδος σε καθε περιπτωση ειναι το ποσο που πηρες πισω μειον το 16·Χ. πολύ ωραία το θεσες ενας ακομα πιο πρακτικος τροπος που στη ουσια ειναιαυτος που περιγραφει ο φιλος με μαθηματικο τροπο παίρνεις ενα δελτιο του παμε στοιχημα και βλέπεις της στήλες αν πιάσεις και τους 5 πας και κοιτάς πόσες 4αδες βγαζει ποσες τριαδες κτλ και κανεις ολους τους δυνατούς συνδυασμούς πολλαπλασιαζονταςς καθε φορα με ταλ ευτα που πόνταρες πχ 30 λεπτα η στηλη και τα προσθετεις. αν πιάσεις τους 4ς πας στο αντοιστηχο και κοιτάς πόσες τριάδες κτλ κτλ βγάζεις κ πάλι κάνεις όλους τους δυνατούς συνδυασμούς χωρίς να βάζεις μέσα τον αγώνα που έχασες! είναι το ίδιο άπλα πιο μπακαλίστικο
lineker Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 κάτι δε κάνεις εσύ σωστά το πρώτο διάστημα δεν είχα κάνει κατάθεση και ποτέ δεν είχα πρόβλημα να μπαίνω και να εξερευνώ το site. παρτους τηλ η στείλε κάνα εμαιλ και πες τους το πρόβλημα (νομιζω εχουν και ελληνικό τμήμα που μιλάνε ελληνικά) αλλά σίγουρα κάτι δε κάνεις εσύ σωστά θα σου λεγα να σε γράψω και να αλαζες κωδικούς μετά αλλα επειδή είναι λευτα που θα παίζεις και θα βάλεις τα προσωπικά σου στοιχειά δεν εμπλέκομαι σε κάτι τέτοιο και ναι δεχοντε έχω κάνει κατάθεση με κάρτα ALPHA BANK με paypal και με paysafecard σε κανένα από τα τρία δεν είχα καπιο πρόβλημα προσοχή όμως αν χρεισημοπιοησεις paysafecard σε περίπτωση ανάληψης θα σου ζητήσουν πιστοποιητικά ότι είσαι άνω των 18 τόπο κατοικίας κτλ που δεν είναι τπτ μεν σε 2 μέρες εμένα ήταν οκ και πήρα τα λευτα απλά ειναι λίγο παίδεμα να scanareis ταυτότητες κτλ πιστοποίηση πάντως είναι καλό να γίνει ανεξάρτητα αν σου ζητήσουν η όχι γτ αν παίζεις συχνά μειώνετε η προμήθεια που σου κρατάνε ΕΠΕΙΣΗΣ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΣΤΕ καπου να κοιτατε τι προσφορες εχει ειναι κριμα να τις χανεται απο τη στιγμη που αποφασηζετε να παιξετε καπου ( εγω πχ τις εχασα γτ δε με ενημερωσε καποιος) όσον αφορά την βετφαιρ αυτή τη περίοδο έχει 2 προσφορές η πρώτη είναι το σύστησε και κέρδισε που είναι διαχρονική. δλδ εσύ τώρα θα ανοίξεις νέο account αν κατά την εγγραφή δηλώσεις ότι σε συστησα εγώ τότε εάν εσύ παίξεις σύνολο 200 ευρω σε ένα χρόνο παίρνω εγώ μπόνους 30 ευρω και εσύ μόλις παίξεις σύνολο 35 ευρώ σε στοιχήματα τότε σου δίνουν δώρο ακόμα 35 ευρω είτε έχεις χάσει είτε έχεις κερδίσει. επιπλέον όσο παιζεις εχεις πιθανοτητα αναλόγως το πόσο παίζεις να πάρεις μετά από 3σ μήνες κάπου 1300 ευρώ επιπλέον bonus. αυτο να το χεις υποψην και σε περιπτωση που θες και να συστησεις καπιον ΥΓ πρέπει νομίζω όμως πλεον να δώσω εγώ το εμαιλ σου οτι σε συστήνω σε αυτούς και να σου στείλουν αυτοί εμαιλ για να γραφτείς ( δεν είμαι απόλυτα σίγουρος σε αυτό όμως) παλια χρειαζονταν μονο ενας κωδικος που θα σου εδεινα εγω εχω καιρο να συστησω καπιον. η δεύτερη είναι 30 ευρώ μόλις παίξεις 30 ευρώ είτε κερδίζοντας τα είτε χάνοντας. γενικά να ψάχνετε τα μπόνους που δίνουν και τους όρους και πρυποθεσεις αυτό ισχύει για όλες τις εταιρίες Thanks για τις συμβουλές. Θα ξαναπροσπαθήσω να γραφτώ γιατι παίζω καιρό στοίχημα στο internet, με διάφορες εταιρίες, και αυτό δεν μου συνέβη ποτέ. Σίγουρα κάποιο λάθος κάνω αλλά δεν ξέρω τι..! Είδωμεν. Χρησιμοποιώ ΑLPHA bank VISA κι εγώ, την απλή όμως, τη χρεωστική. Όχι electron. Το trading ποροσωμοιάζει με το arbitrage, απ'όσο περιέγραψες, όχι; Καλή φάση, και θέλει ταχύτητα και αυτοσυγκέντρωση.. -----Προστέθηκε 13/12/2008 στις 09 : 26 : 57----- Thanks για τις συμβουλές. Θα ξαναπροσπαθήσω να γραφτώ γιατι παίζω καιρό στοίχημα στο internet, με διάφορες εταιρίες, και αυτό δεν μου συνέβη ποτέ. Σίγουρα κάποιο λάθος κάνω αλλά δεν ξέρω τι..! Είδωμεν.Χρησιμοποιώ ΑLPHA bank VISA κι εγώ, την απλή όμως, τη χρεωστική. Όχι electron. Το trading ποροσωμοιάζει με το arbitrage, απ'όσο περιέγραψες, όχι; Καλή φάση, και θέλει ταχύτητα και αυτοσυγκέντρωση.. Κάτι τελευταίο: Περιηγήθηκα λίγο στο topic, και διαπίστωσα ένα μπερδεματάκι στην ανάληψη με χρεωστική. Επειδή το θέμα είναι τεράστιο, έχεις την ευχέρεια να εξηγήσεις με 2 λόγια; Ευχαριστώ
greekparot Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Υπαρχει κανενας καλος οδηγος για το πως κανουμε trading; Ελληνικο ή ξενο site που θα μας βοηθησει; Με λιγα λογια θελω να ξερω οταν σε μια μερα εχει π.χ. 80 αγωνες υπο ποιες προυποθεσεις θα πρεπει να απορριψω καποιους αγωνες και ποιους πρεπει να επιλεξω.
sndev Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Χρησιμοποιώ ΑLPHA bank VISA κι εγώ, την απλή όμως, τη χρεωστική. Όχι electron. Το trading ποροσωμοιάζει με το arbitrage, απ'όσο περιέγραψες, όχι; Καλή φάση, και θέλει ταχύτητα και αυτοσυγκέντρωση.. -----Προστέθηκε 13/12/2008 στις 09 : 26 : 57----- Κάτι τελευταίο: Περιηγήθηκα λίγο στο topic, και διαπίστωσα ένα μπερδεματάκι στην ανάληψη με χρεωστική. Επειδή το θέμα είναι τεράστιο, έχεις την ευχέρεια να εξηγήσεις με 2 λόγια; Ευχαριστώ χαχαχ με δυο λογάκια επειδή γράφω εκθέσεις. sorry αν κουράζω απλά νομίζω είναι πιο κατανοητό αν τα αναλύουμε για να μη ρωτάμε παρόμοια πράματα ένα ένα. είμαι 95% σίγουρος ότι πρέπει να έχεις visa electron όχι απλή visa για να παίξεις. ναι arbitrage είναι τo trade αγοράζω και πουλάω σε τιμές που συμφέρουν ώστε να φεύγω με κέρδος ότι και να γίνει. με χρεωστική.. κάνω κατάθεση 100 ευρω. παίζω και έχω στο account σύνολο 650 μετά από καιρό. κάνω ανάληψή. ζητάω 100 ευρώ ( το ποσό που κατέθεσα) περιμένω να φανούν στον λογαριασμό μου στη τράπεζά. μετά ζητάω τα 550. δεν γίνετε με διαφορετικό συνδυασμό να πάρεις τα κέρδη σου. παίρνεις πρώτα το ποσό που κατέθεσες και μετά τα κέρδη AΥΤΟ ΙΣΧΎΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ δε μπορώ να τα περιγράψω με λιγότερα λόγια -----Προστέθηκε 13/12/2008 στις 09 : 51 : 36----- Υπαρχει κανενας καλος οδηγος για το πως κανουμε trading; Ελληνικο ή ξενο site που θα μας βοηθησει; Με λιγα λογια θελω να ξερω οταν σε μια μερα εχει π.χ. 80 αγωνες υπο ποιες προυποθεσεις θα πρεπει να απορριψω καποιους αγωνες και ποιους πρεπει να επιλεξω. ΟΧΙ. με κεφαλαία κιόλας τι οροί και προϋποθέσεις να απορρίψεις?? αν ήταν κατι σίγουρο δε θα το ανακοινωνανε στο νετ θα έβγαζαν λευτα για τι παρτυ τους καθαρά δικο ΣΟΥ θέμα απο τη πείρα σου με το ποδοσφαιρο και τις ομάδες!!! τοtrade σε αγωνα μπορει να γινει μεσα σε 10 μιν και να φύγεις με τρελά κέρδη αναλογως το πως κυλαει μονο απο πείρα οσο παίζεις live trade! δε θα σου πει κανείς μμμ σε αυτον τον αγώνα θα μπει γκολ στο 20 πάρε τα λευτα σου στο 19.. εκτός αν ρωτάς πως να παίξω με trade δεν καταλαβαίνω τα κουτάκια της betfair που εκεί είναι άλλο θέμα και έχω καταλάβει εγω λάθος το ποστ σου αυτο μπορω καποια στιγμη να στο εξηγήσω και να σου δώσω και ενα προγραματακι που σου λεει ποσα λευτα πρέπει να βάλεις τη συγγεκριμενη στιγμή ωστε να βγάλεις τοσα λευτα σε οτιδήποτε αποτέλεσμα απο την εμπειρια μου απλά για οσους ξεκινούν τώρα μια αρχη ειναι να ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΖΩΝΤΑΝΑ και να κινούμαστε ανάλογα και να μη παίζουμε την ομάδα μας!! (αν και μου έχει γίνει πάθημα πολλές φόρες σημερα ξαναπονταρα 200 ευρώ στη νίκη του γαυρου επι της ΛΑΡΙΣΑΣ όσο ηταν στο 0-1 και λεω γαυρος ειναι μωρέ δε τρωει γκοαλ δε το τραβηξα το στοιχημα και πανε τα 200 ευρω 1 -1 τελικο) για να καταλάβεις πόσο ρευστό είναι το trade παίζει τωρα balenthia espaniol είναι 0 1 αλλά η εσπανιολ παίζει με 10 παίχτες!!! αποτέλεσμα δίνει στο ημίχρονο 4,1 να κερδίσει η εσπανιολ!!!!!!! βάζεις 200 ευρω και περιμένεις με λίγη τυχη να αντέξει μεχρι το 55-60 δλδ 10 -15 λεπτά μετα την έναρξη του δεύτερου ημιχρονου ώστε η απόδοση να πέσει ( ο μόνος αντίπαλος σου είναι ο χρόνος) τωρα ειναι στο 55 και το δινει 3,35 το αποσυρεις!!! κέρδος καθαρο 14,79 ευρω..!! στο 58 γίνεται το 1 1 οπότε η απόδοση ανέβηκε πηγε στο 14 κατα! τα αποσυρεις τωρα στο 1 1 αντι να χασεις 200 ευρω χάνεις μολις 37,5 ευρω...! κανένας δε μπορεί να προβλέψει οτι θα δινε τέτοια απόδοση σε μια ομάδα στο ημίχρονο επειδή εμεινε με 10 παίχτες και ας κέρδιζε και 0 1 και να σου πει παιξτο αν επαιζε με 11 θα εδεινε καπου στο 1,6.. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2008 από sndev Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
lineker Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 χαχαχ με δυο λογάκια επειδή γράφω εκθέσεις. sorry αν κουράζω απλά νομίζω είναι πιο κατανοητό αν τα αναλύουμε για να μη ρωτάμε παρόμοια πράματα ένα ένα. είμαι 95% σίγουρος ότι πρέπει να έχεις visa electron όχι απλή visa για να παίξεις. ναι arbitrage είναι τo trade αγοράζω και πουλάω σε τιμές που συμφέρουν ώστε να φεύγω με κέρδος ότι και να γίνει. με χρεωστική.. κάνω κατάθεση 100 ευρω. παίζω και έχω στο account σύνολο 650 μετά από καιρό. κάνω ανάληψή. ζητάω 100 ευρώ ( το ποσό που κατέθεσα) περιμένω να φανούν στον λογαριασμό μου στη τράπεζά. μετά ζητάω τα 550. δεν γίνετε με διαφορετικό συνδυασμό να πάρεις τα κέρδη σου. παίρνεις πρώτα το ποσό που κατέθεσες και μετά τα κέρδη AΥΤΟ ΙΣΧΎΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ δε μπορώ να τα περιγράψω με λιγότερα λόγια -----Προστέθηκε 13/12/2008 στις 09 : 51 : 36----- ΟΧΙ. με κεφαλαία κιόλας τι οροί και προϋποθέσεις να απορρίψεις?? αν ήταν κατι σίγουρο δε θα το ανακοινωνανε στο νετ θα έβγαζαν λευτα για τι παρτυ τους καθαρά δικο ΣΟΥ θέμα απο τη πείρα σου με το ποδοσφαιρο και τις ομάδες!!! τοtrade σε αγωνα μπορει να γινει μεσα σε 10 μιν και να φύγεις με τρελά κέρδη αναλογως το πως κυλαει μονο απο πείρα οσο παίζεις live trade! δε θα σου πει κανείς μμμ σε αυτον τον αγώνα θα μπει γκολ στο 20 πάρε τα λευτα σου στο 19.. εκτός αν ρωτάς πως να παίξω με trade δεν καταλαβαίνω τα κουτάκια της betfair που εκεί είναι άλλο θέμα και έχω καταλάβει εγω λάθος το ποστ σου αυτο μπορω καποια στιγμη να στο εξηγήσω και να σου δώσω και ενα προγραματακι που σου λεει ποσα λευτα πρέπει να βάλεις τη συγγεκριμενη στιγμή ωστε να βγάλεις τοσα λευτα σε οτιδήποτε αποτέλεσμα απο την εμπειρια μου απλά για οσους ξεκινούν τώρα μια αρχη ειναι να ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΖΩΝΤΑΝΑ και να κινούμαστε ανάλογα και να μη παίζουμε την ομάδα μας!! (αν και μου έχει γίνει πάθημα πολλές φόρες σημερα ξαναπονταρα 200 ευρώ στη νίκη του γαυρου επι της ΛΑΡΙΣΑΣ όσο ηταν στο 0-1 και λεω γαυρος ειναι μωρέ δε τρωει γκοαλ δε το τραβηξα το στοιχημα και πανε τα 200 ευρω 1 -1 τελικο) για να καταλάβεις πόσο ρευστό είναι το trade παίζει τωρα balenthia espaniol είναι 0 1 αλλά η εσπανιολ παίζει με 10 παίχτες!!! αποτέλεσμα δίνει στο ημίχρονο 4,1 να κερδίσει η εσπανιολ!!!!!!! βάζεις 200 ευρω και περιμένεις με λίγη τυχη να αντέξει μεχρι το 55-60 δλδ 10 -15 λεπτά μετα την έναρξη του δεύτερου ημιχρονου ώστε η απόδοση να πέσει ( ο μόνος αντίπαλος σου είναι ο χρόνος) τωρα ειναι στο 55 και το δινει 3,35 το αποσυρεις!!! κέρδος καθαρο 14,79 ευρω..!! στο 58 γίνεται το 1 1 οπότε η απόδοση ανέβηκε πηγε στο 14 κατα! τα αποσυρεις τωρα στο 1 1 αντι να χασεις 200 ευρω χάνεις μολις 37,5 ευρω...! κανένας δε μπορεί να προβλέψει οτι θα δινε τέτοια απόδοση σε μια ομάδα στο ημίχρονο επειδή εμεινε με 10 παίχτες και ας κέρδιζε και 0 1 και να σου πει παιξτο αν επαιζε με 11 θα εδεινε καπου στο 1,6.. Ίσα ίσα είσαι κατατοπιστικός και λάκωνας. Μόλις έκανα εγγραφή στη betfair, έκανα και κατάθεση, επiτέλους τη δεχτήκανε, αλλά θέλουν ταυτοποίηση τώρα για την επανεργοποίηση του λογ/σμου. . ΟΚ, θα την βρω την άκρη. Α, χρησιμοποίησα χρεωστική απλή. Δεν έχω electron. Ψήνομαι για trade. Το arbitrage είναι λίγο μανίκι και θέλει τρομακτικό ψάξιμο, έρευνα.. Σίγουρα έχεις δίκια πολλά, αναφορικά με την εμπειρία και το να βλέπεις live το ματς. Αμ δε το άλλο; Ξέρεις πόσες φορές έχω παρασυρθεί κ έχω παίξει τον γαύρο (ελέω οπαδισμού), είτε live, είτε under, over, διπλά, άσσους...;;; Πάμπολλες! Το αποτέλεσμα; Αν θες το πιστεύεις, αλλά σπανιότατα παίρνω λεφτά απ'αυτόν... Σκ@#!! Ερώτηση-διευκρίνηση: Όταν λες τ'αποσύρεις;; Δλδ το παίζεις ΚΑΤΑ; Συγχώρα με, έχω μαύρα μεσάνυχτα με τα ανταλλάκτήρια... Είμαι της κλασσικής σχολής
sndev Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Ίσα ίσα είσαι κατατοπιστικός και λάκωνας. Μόλις έκανα εγγραφή στη betfair, έκανα και κατάθεση, επiτέλους τη δεχτήκανε, αλλά θέλουν ταυτοποίηση τώρα για την επανεργοποίηση του λογ/σμου. . ΟΚ, θα την βρω την άκρη. Α, χρησιμοποίησα χρεωστική απλή. Δεν έχω electron. Ψήνομαι για trade. Το arbitrage είναι λίγο μανίκι και θέλει τρομακτικό ψάξιμο, έρευνα.. Σίγουρα έχεις δίκια πολλά, αναφορικά με την εμπειρία και το να βλέπεις live το ματς. Αμ δε το άλλο; Ξέρεις πόσες φορές έχω παρασυρθεί κ έχω παίξει τον γαύρο (ελέω οπαδισμού), είτε live, είτε under, over, διπλά, άσσους...;;; Πάμπολλες! Το αποτέλεσμα; Αν θες το πιστεύεις, αλλά σπανιότατα παίρνω λεφτά απ'αυτόν... Σκ@#!! Ερώτηση-διευκρίνηση: Όταν λες τ'αποσύρεις;; Δλδ το παίζεις ΚΑΤΑ; Συγχώρα με, έχω μαύρα μεσάνυχτα με τα ανταλλάκτήρια... Είμαι της κλασσικής σχολής την ταυτοποίηση να τη κάνεις δεν είναι τπτ αλλά δεν νομίζω να χρειάζεται για να μπορείς να παίξεις απλά στη ζητάει για ναμπορεις να κάνεις ανάληψη. ναι ενοοω τα αποσύρω παίζοντας κατα μιας και ξεκινας τωρα καλη αρχη και προσεκτικα , θα ανεβασω στο rapidshare to προγραμματακι που χρεισημοποιω οταν θελω να κανω trade θα σε βοηθήσει να υπολογίζεις τι ποντάρεις και τι παίρνεις. και μιας και λέμε για trade λεω μια σκέψη.. σε 10 μιν έχει μπαρτσα ρεαλ τη ρεαλ την δινει 6,2 τωρα ( δεν πιστευω να νικησει ισα ισα νομιζω ι μπαρτσα αμα παιξει οπως παιζει τελευταια θα φαει πολλα γοαλ αλλα το 6,2 ειναι τεράστιο ποσοστό για τη ρεαλ ) έστω οτι το παίζεις 10 ευρω για πλάκα και γίνεται μια στραβοκλοτσια και γινεται το 0 1 το ποσοστο θα πεσει κοντα στο 2,κάτι το παίζεις κατα και φεύγεις με σχεδόν 19 ευρω :S δε λέω να το παίξει κανείς αλλα το 6,2 για ρεαλ είναι τεράστιο ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ TO PROG http://rapidshare.com/files/173087600/bnlsetup.zip άμα έχεις απορία μη διστασεις να ρωτήσεις πραγματικά είναι πολυ απλό το να παίζεις αλλά θέλει εξάσκηση και πάνω απο ολα προσοχή
lineker Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 την ταυτοποίηση να τη κάνεις δεν είναι τπτ αλλά δεν νομίζω να χρειάζεται για να μπορείς να παίξεις απλά στη ζητάει για ναμπορεις να κάνεις ανάληψη. ναι ενοοω τα αποσύρω παίζοντας κατα μιας και ξεκινας τωρα καλη αρχη και προσεκτικα , θα ανεβασω στο rapidshare to προγραμματακι που χρεισημοποιω οταν θελω να κανω trade θα σε βοηθήσει να υπολογίζεις τι ποντάρεις και τι παίρνεις. και μιας και λέμε για trade λεω μια σκέψη.. σε 10 μιν έχει μπαρτσα ρεαλ τη ρεαλ την δινει 6,2 τωρα ( δεν πιστευω να νικησει ισα ισα νομιζω ι μπαρτσα αμα παιξει οπως παιζει τελευταια θα φαει πολλα γοαλ αλλα το 6,2 ειναι τεράστιο ποσοστό για τη ρεαλ ) έστω οτι το παίζεις 10 ευρω για πλάκα και γίνεται μια στραβοκλοτσια και γινεται το 0 1 το ποσοστο θα πεσει κοντα στο 2,κάτι το παίζεις κατα και φεύγεις με σχεδόν 19 ευρω :S δε λέω να το παίξει κανείς αλλα το 6,2 για ρεαλ είναι τεράστιο ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ TO PROG http://rapidshare.com/files/173087600/bnlsetup.zip άμα έχεις απορία μη διστασεις να ρωτήσεις πραγματικά είναι πολυ απλό το να παίζεις αλλά θέλει εξάσκηση και πάνω απο ολα προσοχή Πάμε στη δράση!! Για να καταλάβω το παράδειγμά σου: Παίζουμε Ρεάλ ΥΠΕΡ 10€ στο 6.2 Σπάει ο διάολος το ποδάρι του κ ο Ραούλ (ο καταραμένος) κάνιε το 0-1 Αμέσως η Ρεάλ ΥΠΕΡ πάει στο 2.00 Ποντάρω ΤΙ και ΠΟΣΟ κ ΠΟΥ....;; Ooops ... ξεκίνησε....!
sndev Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Πάμε στη δράση!!Για να καταλάβω το παράδειγμά σου: Παίζουμε Ρεάλ ΥΠΕΡ 10€ στο 6.2 Σπάει ο διάολος το ποδάρι του κ ο Ραούλ (ο καταραμένος) κάνιε το 0-1 Αμέσως η Ρεάλ ΥΠΕΡ πάει στο 2.00 Ποντάρω ΤΙ και ΠΟΣΟ κ ΠΟΥ....;; Ooops ... ξεκίνησε....! ΑΗΑΗΗΑ η μλκια ειναι οτι απο φορουμ δεν εξηγουντε ετσι γρηγορα περιμενε μπας και βαλω μσν γτ το χω ξηλωσει στα γργορα πας στο κοκινο κουμπακι και βλεπεις το ποσοστο εστω οτι ειναι 2,5 ανοίγεις το προγ και πας στη λαστ καρτέλα και στο 1 κίτρινο κουτί βάζεις 6,2 που αγόρασες ταμπ πασ στο 2κιτρινο κουτακι βαζεις 2,5 που λεει στο κοκινο κουμπάκι ταμπ πας στο 3το κίτρινο κουτάκι και βάζεις 10 τα ευρω που πόνταρες και ξανά ταμπ σου λέει λοιπον lay stack 30.00 πας στη μπετφαιρ πατας το ΚΟΚΚΙΝΟ κουμπάκι του 2,5 βάζεις διπλα 30,00 και το ποντάρεις. ΑΥΤΟΜΑΤΑ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΟΥ λέει πάνω 40 ευρω δλδ οσα πόνταρες και yper kai κατα στα χει γυρίσει πίσω να τα παίξεις οπου αλλου θελεις και σου χει με πρασινα γραματακια οτι και αποτέλεσμα να ρθει μόλις λήξει περνεις 19,00 ακριβως το ποσο παιρνεις πισω το βλεπεις και απο το προγ στο NET/PL
greekparot Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 sndev ευχαριστω για την απαντηση σου. Παιζω χρονια στην Betfair, αλλα δεν εχω ασχοληθει με trade. Παιζω ανεκαθεν lay X, lay 2 και lay 1ο γκολ (σε λεπτα). Θα το κοιταξω λιγο με το trade να δω τι πουλια θα πιασω. Τι τραπεζα αξιζει - προτεινεις να εχει καποιος για να πεις οτι θα βγαζεις ενα ημερησιο κερδος της ταξεως των ~20-30€;
lineker Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 ΑΗΑΗΗΑ η μλκια ειναι οτι απο φορουμ δεν εξηγουντε ετσι γρηγορα περιμενε μπας και βαλω μσν γτ το χω ξηλωσειστα γργορα πας στο κοκινο κουμπακι και βλεπεις το ποσοστο εστω οτι ειναι 2,5 ανοίγεις το προγ και πας στη λαστ καρτέλα και στο 1 κίτρινο κουτί βάζεις 6,2 που αγόρασες ταμπ πασ στο 2κιτρινο κουτακι βαζεις 2,5 που λεει στο κοκινο κουμπάκι ταμπ πας στο 3το κίτρινο κουτάκι και βάζεις 10 τα ευρω που πόνταρες και ξανά ταμπ σου λέει λοιπον lay stack 30.00 πας στη μπετφαιρ πατας το ΚΟΚΚΙΝΟ κουμπάκι του 2,5 βάζεις διπλα 30,00 και το ποντάρεις. ΑΥΤΟΜΑΤΑ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΟΥ λέει πάνω 40 ευρω δλδ οσα πόνταρες και yper kai κατα στα χει γυρίσει πίσω να τα παίξεις οπου αλλου θελεις και σου χει με πρασινα γραματακια οτι και αποτέλεσμα να ρθει μόλις λήξει περνεις 19,00 ακριβως το ποσο παιρνεις πισω το βλεπεις και απο το προγ στο NET/PL Τολμώ να πω ότι δεν μου βγαίνει έτσι όπως το λες. Πάω στην 3η καρτέλα Β & L for total funds, βάζω τα νούμερα όπως τα λες αλλά δεν έχω τ'αποτελέσματα που γράφεις. Αλλά δεν βιαζόμαστε..! Δεν ξέρω αν κ που βλέπεις το ματς, το βλέπω στο justin.tv με ισπανούς σχολιαστές, απολαυστικοι είναι...
Nik0s Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 πολύ ωραία το θεσες ενας ακομα πιο πρακτικος τροπος που στη ουσια ειναιαυτος που περιγραφει ο φιλος με μαθηματικο τροπο παίρνεις ενα δελτιο του παμε στοιχημα και βλέπεις της στήλες αν πιάσεις και τους 5 πας και κοιτάς πόσες 4αδες βγαζει ποσες τριαδες κτλ και κανεις ολους τους δυνατούς συνδυασμούς πολλαπλασιαζονταςς καθε φορα με ταλ ευτα που πόνταρες πχ 30 λεπτα η στηλη και τα προσθετεις. αν πιάσεις τους 4ς πας στο αντοιστηχο και κοιτάς πόσες τριάδες κτλ κτλ βγάζεις κ πάλι κάνεις όλους τους δυνατούς συνδυασμούς χωρίς να βάζεις μέσα τον αγώνα που έχασες! είναι το ίδιο άπλα πιο μπακαλίστικο Ποτε μου δεν καταλαβαινα τι ειναι οι στηλες! στηλη απο οτι καταλαβαινω σημερα ειναι 1 απο τα πολλα ενδεχομενα που υπαρχουν στο καθε συστημα? ας πουμε οταν ζηταμε 5 στις 5 υπαει μια περιπτωση 4 στα 5 υπαρχουν 5 περιπτωσεις ενω οταν ζηταμε 3 ομαδες απο τις 5 εχουμε 10 περιπτωσεις 3αδων ? στηλη = ενδεχομενο = περιπτωση δηλαδη? σωστα το καταλαβα? Επισης γιατι καθε στηλη πρεπει να πολλαπλασιαζεται συγκεκριμενα με 0,3? Οι αποδοσεις μου ειναι οι εξης: 1,45 1,9 1,7 2,05 1,65 Υπαρχει καποιος γρηγορος τροπος να υπολογισω τα κερδη μου απο το συστημα 3 ή 4 ή 5 γλυτωνονατς ενα σωρο πολλαπλασιασμους?
sndev Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 sndev ευχαριστω για την απαντηση σου. Παιζω χρονια στην Betfair, αλλα δεν εχω ασχοληθει με trade. Παιζω ανεκαθεν lay X, lay 2 και lay 1ο γκολ (σε λεπτα). Θα το κοιταξω λιγο με το trade να δω τι πουλια θα πιασω. Τι τραπεζα αξιζει - προτεινεις να εχει καποιος για να πεις οτι θα βγαζεις ενα ημερησιο κερδος της ταξεως των ~20-30€; εξαρτάται από τον αγώνα αυτο.. μπορείς να βγάζεις μικρο ποσά των 5-6 ευρώ σε 7 αγώνες μπορείς να βγάζεις και 50 ευρω ανά αγώνα και να σταματας Στον εναν όλα είναι το πως κινείσαι συ. για αρχη ξεκινα να παρατηρεις ανα 10 λεπτα πως αλαζουν τα ποσοστά χωρίς να ποντάρεις για να παρεις μια ιδεα το πως κινείται η αγορα ( αγώνες με μεγάλο τζιρο προσοχη..!) δλδ εστω ότι έχουμε Χ στο 60 και το δινει 1,7 πολυ πιθανο στο 70 να το δινει 1,55 η διαφορά ειναι 10 λεπτα. εκει ειναι καλος χρονος για trade. εκει με 200 ευρω που πονταρες στο 1,7 και 220 στο κατα θες καβα 420 ευρω!!! αλλα φεθγεις με 19 ευρω κερδος σε εναν αγωνα αρα λιγοτερο ρισκο απο το να παιζεις 7 σε μια μερα. ΓΕΝΙΚΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΠΟΝΤΑΡΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙΣ( ΑΡΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΡΙΣΚΟ) ΓΙΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΑ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ!! όλα αυτα ειναι γενικότητες και αέρας.. εξαρτάτε από πάρα πόλους παράγοντες από το τζίρο του αγώνα μεχρι κ το ποσο πολυ ειναι επιθετικη μια ομαδα ως προς την αλλη δες και μονος τη ρεαλ τη δινει 6,2 πριν αρχισει με 50 ευρω να βαλεις και σκοραρει πρωτη με καβα 75 ευρω φευγεις με 12 ευρω κερδος το λιγοτερο για αρχη ξεκινα να βλεπεις αγώνες Live και παρακολουθησε πως συμπεριφερονται τα νουμερα εχε μπροστα σου το προγ κα κανε δοκιμες εκει χωρις να παιζεις. θα μπεις αμεσως στο νοημα τώρα βέβαια εσυ θες μικρο ποσά έτσι ξεκίνησα και εγώ με 100 ευρω καποτε αλλα δεν έκανα trade.. εβλεπα τον αγωνα και περιμενα να δω λεπτα καθυστερήσεων σε αγώνες που ηταν Χ (αυτό υσχειει και σε ημίχρονα) με 100 ευρω και ποσοστό 1.1 παίρνεις σχεδόν 10 ευρω κέρδος με καθυστερήσεις 3 λεπτών. δεν ειναι trade ayto υπόψιν ειναι καθαρά τζογος . σε αγγλικούς αγωνες μάλιστα τα Χ στο 90 μπορει να φτανουν και εως 1,2 δλδ με 100 ευρω 20 περνεις εχεις σκευτει αυτο το τροπο παιχνιδιού? -----Προστέθηκε 14/12/2008 στις 12 : 07 : 12----- Τολμώ να πω ότι δεν μου βγαίνει έτσι όπως το λες. Πάω στην 3η καρτέλα Β & L for total funds, βάζω τα νούμερα όπως τα λες αλλά δεν έχω τ'αποτελέσματα που γράφεις. Αλλά δεν βιαζόμαστε..!Δεν ξέρω αν κ που βλέπεις το ματς, το βλέπω στο justin.tv με ισπανούς σχολιαστές, απολαυστικοι είναι... σου στηλα σε πμ το μσν μου δοκιμές από φορουμ δεν γινοντε! στο νοβα τον βλέπω επεισης http://www.myp2p.eu ειναι καλο site με αγωνες για οσους παιζουν live -----Προστέθηκε 14/12/2008 στις 12 : 12 : 27----- Ποτε μου δεν καταλαβαινα τι ειναι οι στηλες! στηλη απο οτι καταλαβαινω σημερα ειναι 1 απο τα πολλα ενδεχομενα που υπαρχουν στο καθε συστημα? ας πουμε οταν ζηταμε 5 στις 5 υπαει μια περιπτωση 4 στα 5 υπαρχουν 5 περιπτωσεις ενω οταν ζηταμε 3 ομαδες απο τις 5 εχουμε 10 περιπτωσεις 3αδων ? στηλη = ενδεχομενο = περιπτωση δηλαδη? σωστα το καταλαβα? Επισης γιατι καθε στηλη πρεπει να πολλαπλασιαζεται συγκεκριμενα με 0,3? Οι αποδοσεις μου ειναι οι εξης: 1,45 1,9 1,7 2,05 1,65 Υπαρχει καποιος γρηγορος τροπος να υπολογισω τα κερδη μου απο το συστημα 3 ή 4 ή 5 γλυτωνονατς ενα σωρο πολλαπλασιασμους? οχι δεν ξερω αν υπαρχει καποιο προγραμματακι βεβαια, δεν με απασχολησε ποτε, αν παιζεις στο νετ πολλες εταιρεις στην αναλυση των στοιχηματων σου λενε αναλυτηκα τι πονταρες αν παιζεις στον οπαπ πρεπει να βρεις καποιο προγραμματακι κατα τα αλλα σωστα τα καταλαβες με τις στηλες στο περιπου 0,3 ειναι ο συντελεστης 1 στον οπαπ αν εβαζες 2 θα ηταν 0,6. ειναι τα λευτα που πληρωνεις ανα στηλη αρα και τα κερδη σου υπολογιζοντε με βαση τα ποσα πληρωσες -----Προστέθηκε 14/12/2008 στις 12 : 20 : 41----- Τολμώ να πω ότι δεν μου βγαίνει έτσι όπως το λες. Πάω στην 3η καρτέλα Β & L for total funds, βάζω τα νούμερα όπως τα λες αλλά δεν έχω τ'αποτελέσματα που γράφεις. Αλλά δεν βιαζόμαστε..!Δεν ξέρω αν κ που βλέπεις το ματς, το βλέπω στο justin.tv με ισπανούς σχολιαστές, απολαυστικοι είναι... ξεχασα να πω στο προγ το κομμα πρεπει να μπει με , οχι με τελια . ! αλλιως βγαζει οτι νανε
lineker Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) εξαρτάται από τον αγώνα αυτο.. μπορείς να βγάζεις μικρο ποσά των 5-6 ευρώ σε 7 αγώνες μπορείς να βγάζεις και 50 ευρω ανά αγώνα και να σταματας Στον εναν όλα είναι το πως κινείσαι συ. για αρχη ξεκινα να παρατηρεις ανα 10 λεπτα πως αλαζουν τα ποσοστά χωρίς να ποντάρεις για να παρεις μια ιδεα το πως κινείται η αγορα ( αγώνες με μεγάλο τζιρο προσοχη..!)δλδ εστω ότι έχουμε Χ στο 60 και το δινει 1,7 πολυ πιθανο στο 70 να το δινει 1,55 η διαφορά ειναι 10 λεπτα. εκει ειναι καλος χρονος για trade. εκει με 200 ευρω που πονταρες στο 1,7 και 220 στο κατα θες καβα 420 ευρω!!! αλλα φεθγεις με 19 ευρω κερδος σε εναν αγωνα αρα λιγοτερο ρισκο απο το να παιζεις 7 σε μια μερα. ΓΕΝΙΚΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΠΟΝΤΑΡΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙΣ( ΑΡΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΡΙΣΚΟ) ΓΙΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΑ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ!! όλα αυτα ειναι γενικότητες και αέρας.. εξαρτάτε από πάρα πόλους παράγοντες από το τζίρο του αγώνα μεχρι κ το ποσο πολυ ειναι επιθετικη μια ομαδα ως προς την αλλη δες και μονος τη ρεαλ τη δινει 6,2 πριν αρχισει με 50 ευρω να βαλεις και σκοραρει πρωτη με καβα 75 ευρω φευγεις με 12 ευρω κερδος το λιγοτερο για αρχη ξεκινα να βλεπεις αγώνες Live και παρακολουθησε πως συμπεριφερονται τα νουμερα εχε μπροστα σου το προγ κα κανε δοκιμες εκει χωρις να παιζεις. θα μπεις αμεσως στο νοημα τώρα βέβαια εσυ θες μικρο ποσά έτσι ξεκίνησα και εγώ με 100 ευρω καποτε αλλα δεν έκανα trade.. εβλεπα τον αγωνα και περιμενα να δω λεπτα καθυστερήσεων σε αγώνες που ηταν Χ (αυτό υσχειει και σε ημίχρονα) με 100 ευρω και ποσοστό 1.1 παίρνεις σχεδόν 10 ευρω κέρδος με καθυστερήσεις 3 λεπτών. δεν ειναι trade ayto υπόψιν ειναι καθαρά τζογος . σε αγγλικούς αγωνες μάλιστα τα Χ στο 90 μπορει να φτανουν και εως 1,2 δλδ με 100 ευρω 20 περνεις εχεις σκευτει αυτο το τροπο παιχνιδιού? -----Προστέθηκε 14/12/2008 στις 12 : 07 : 12----- σου στηλα σε πμ το μσν μου δοκιμές από φορουμ δεν γινοντε! στο νοβα τον βλέπω επεισης http://www.myp2p.eu ειναι καλο site με αγωνες για οσους παιζουν live -----Προστέθηκε 14/12/2008 στις 12 : 12 : 27----- οχι δεν ξερω αν υπαρχει καποιο προγραμματακι βεβαια, δεν με απασχολησε ποτε, αν παιζεις στο νετ πολλες εταιρεις στην αναλυση των στοιχηματων σου λενε αναλυτηκα τι πονταρες αν παιζεις στον οπαπ πρεπει να βρεις καποιο προγραμματακι κατα τα αλλα σωστα τα καταλαβες με τις στηλες στο περιπου 0,3 ειναι ο συντελεστης 1 στον οπαπ αν εβαζες 2 θα ηταν 0,6. ειναι τα λευτα που πληρωνεις ανα στηλη αρα και τα κερδη σου υπολογιζοντε με βαση τα ποσα πληρωσες -----Προστέθηκε 14/12/2008 στις 12 : 20 : 41----- ξεχασα να πω στο προγ το κομμα πρεπει να μπει με , οχι με τελια . ! αλλιως βγαζει οτι νανε ΟΚ, δεν είχα ποτέ μου msn, θα το εγκαταστήσω κι αυτό και από αύριο να κάνουμε δοκιμή live... Τόσο διάβασμα ούτε στο πανεπιστήμιο (!).. Έπαιξα ισοπαλία ΚΑΤΑ στο 3.2 10€, πριν μπουν τα γκολ (πριν το χαμένο πέναλτι ακόμα), με την προοπτικη να κάνω trading, τελικά μπήκαν τα γκολ, ΔΕΝ έκανα trade γιατί είχα χάσει τ'αυγά και τα καλάθια ψάχνωντας τα άρθρα απο'δω κι απο'κει, τέλος καλό όλα κάλα..... Έβαζα τελεία στο προγρ και -όντως - έβγαζε μλκιες! Εγώ κοιτάω το rojadirecta.org (βγάζει τα links που παίζουν τα ματς) Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2008 από lineker
sndev Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Έπαιξα ισοπαλία ΚΑΤΑ στο 3.2 10€, πριν μπουν τα γκολ (πριν το χαμένο πέναλτι ακόμα), με την προοπτικη να κάνω trading, τελικά μπήκαν τα γκολ, ΔΕΝ έκανα trade γιατί είχα χάσει τ'αυγά και τα καλάθια ψάχνωντας τα μάλλον πρώτη φορά επεξες κατα εκει να προσέχεις εχει δυο επιλογές απόδοση και υποχρέωση ΑΝ εκανες trade αφού επεξες κατά στο πονταρασμα για trade θα έπρεπε να ποντάρεις υπέρ! ακριβώς αντίστροφα από όσα περιέγραφα πιο πριν.. γενικα για trade δε πονταρεις κατα αλλα στην αρχη πονταρεις υπερ ιδικα οσον αφορα το Χ! το χ ειναι κατι που οσο παραμενει πεφτει η αποδοση του εσυ το πηγες αναποδα και προσοχη σε μικρα ποσα για trade οταν σο λεει πρέπει να στοιχηματίσεις 3,5 ευρω στο τάδε δε μπορείς γτ το οριο ειναι 4 ευρω!! εδω χρειαζετε ενα "κολπο" ωστε να ποντάρεις μικρότερα ποσα των 4 ευρω αλλά αυτό είναι αλλο θέμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα