sndev Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 @tempo ταυτότητα ζητάνε όταν έχεις κάνει συγκεκριμένους τρόπους κατάθεσης. @alan79 εγώ έχω πει ότι μπορείς να παίζεις και κάτω από 4 ευρώ. έβαλα και παράδειγμα με εικόνες στο συγκεριμενο ποστ. κανε αναζήτησή να το βρεις. δεν είναι απλό να το περιγραψεις πόσο μάλλον να το εξηγήσεις από την αρχή. @nik0s δε σε κάλεσα γτ έλειπα εκτός αθηνων μέρες και είχα ελάχιστο χρόνο, σήμερα γύρισα. ελπίζω να έβγαλες κάνα κέρδος αυτές τις μέρες και όντως να μη τα ξανά ακούμπησες τα "Αλογάκια"!
DimitRi_Del Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Στο να κάνεις κατάθεση δε σου ζητάνε τίποτα, απλά κάνεις ένα λογαριασμό και βάζεις φράγκα μέσα. Εκεί που σου ζητάνε είναι στην ανάληψη. Μπορεί δηλαδή να δώσεις ψεύτικα στοιχεία και να βάλεις λεφτά και να παίζεις κανονικά αλλά άμα πας να τα βγάλεις θα έχεις πρόβλημα!
sndev Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Στο να κάνεις κατάθεση δε σου ζητάνε τίποτα, απλά κάνεις ένα λογαριασμό και βάζεις φράγκα μέσα. Εκεί που σου ζητάνε είναι στην ανάληψη. Μπορεί δηλαδή να δώσεις ψεύτικα στοιχεία και να βάλεις λεφτά και να παίζεις κανονικά αλλά άμα πας να τα βγάλεις θα έχεις πρόβλημα! για ανάληψή μιλάμε πάντα αλλά. άμα κάνεις κατάθεση με Paypal ΔΕΝ ζητάνε ταυτότητα στην ΑΝΆΛΗΨΗ. άμα κάνεις κατάθεση με paysafecard ΤΟΤΕ ζητάνε ταυτότητα στην ΑΝΆΛΗΨΗ και πάει λέγοντας. εξαρτάτε τι τρόπο διάλεξες να κάνεις κατάθεση στο αν ζητάνε στη πορεία ταυτότητα
neofitosgr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ http://moneyeasy4u.googlepages.com/
sndev Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥhttp://moneyeasy4u.googlepages.com/ στο σιτε δε λες τπτ άλλο από trade που έχει αναφερθεί διεξοδικά να σε ενημερώσω ότι αφού παίζεις έτσι υπάρχει καλύτερος τρόπος να βγάζεις κέρδος λόγο χρόνου που αφιερώνεις επίσης ΚΑΚΩΣ δεν αναφέρεις ότι ο ΚΩΔΙΚΟΣ που δίνεις είναι αυτός που προσκαλείς φίλους σου ώστε να εχεται ΚΑΙ οι 2 κέρδος (δεν αναφέρεις πουθενά οτι εκτός του ότι ΠΑΙΡΝΕΙ αυτός κάποια χρηματα παίρνεις και εσυ και ότι τα 30 ευρώ που τους δίνουν δεν είναι ΑΜΕΣΑ ΑΝΑΛΗΨΗΜΑ ..) ακόμα να σε ενημερώσω οτι αν καπιος απο τους "φιλους" που γράφτηκαν έτσι και φαινετε οτι τον προτινες εσυ κανει καμιά βλακεία με μποτ τότε μπορούν να κλειδώσουν και τον δικό σου λογαριασμό..
arkandos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά θέλω να ξεκινήσω κι εγώ να παίζω στοίχημα. Ποιά εταιρεία μου προτίνεται? Επίσης τί χρειάζεται γαι να ανοίξεις λογαριασμό σε ένα τέτοιο σιτε. Ένας φίλος μου μου είπε οτι για να "πληρωθεί" έπρεπε να στείλει φωτοτυπία την ταυτότητά του! Υπάρχουν σιτε χωρίς τέτοια??? Στην sportingbet δεν ζητάνε ταυτότητα για την ανάληψη.
bansumi Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Ένα καινούριο site με δυνατά προγνωστικά για το "Πάμε Στοίχημα" διαφορετικής προσέγγισης και φιλοσοφίας, ζωντανά αποτελέσματα και real time σύγκριση αποδόσεων στα Ελληνικά κλπ. Αξίζει να το έχετε στα αγαπημένα σας και να στηρίζετε την προσπάθειά του -> STRONGBET
greekparot Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Ένα καινούριο site με δυνατά προγνωστικά για το "Πάμε Στοίχημα" διαφορετικής προσέγγισης και φιλοσοφίας, ζωντανά αποτελέσματα και real time σύγκριση αποδόσεων στα Ελληνικά κλπ. Αξίζει να το έχετε στα αγαπημένα σας και να στηρίζετε την προσπάθειά του -> STRONGBET Ε οχι να πληρωνουμε και 1,43€ για να περνουμε προγνωστικα.. τετοιες σελιδες και υπηρεσιες υπαρχουν αμετρητες στην Ελλαδα, δεν πιστευω οτι ειναι κατι καινουριο.
g10vanni7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 επίσης ΚΑΚΩΣ δεν αναφέρεις ότι ο ΚΩΔΙΚΟΣ που δίνεις είναι αυτός που προσκαλείς φίλους σου ώστε να εχεται ΚΑΙ οι 2 κέρδος (δεν αναφέρεις πουθενά οτι εκτός του ότι ΠΑΙΡΝΕΙ αυτός κάποια χρηματα παίρνεις και εσυ και ότι τα 30 ευρώ που τους δίνουν δεν είναι ΑΜΕΣΑ ΑΝΑΛΗΨΗΜΑ ..) Αν οταν γραφτεις στη betfair εχεις κωδικο συστασης, παιρνεις δωρο 35€, αν γραφτεις ΧΩΡΙΣ κωδικο δεν παιρνεις ΤΙΠΟΤΑ! Τωρα αν θες να χασεις 35€, για να μην παρει καποιος το μπονους των 30€, τοτε πιστευω πως εχεις κανει λαθος επιλογη. Τωρα οσον αφορα το trading στην Betfair για το οποιο γινεται λογος, αν θελετε μπορειτε να δειτε καποια παραδειγματα στο blog μου.
sndev Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Αν οταν γραφτεις στη betfair εχεις κωδικο συστασης, παιρνεις δωρο 35€, αν γραφτεις ΧΩΡΙΣ κωδικο δεν παιρνεις ΤΙΠΟΤΑ! Τωρα αν θες να χασεις 35€, για να μην παρει καποιος το μπονους των 30€, τοτε πιστευω πως εχεις κανει λαθος επιλογη. Ναι ε? καταρχάς δεν είπα να μην γραφτείς για να μη πάρεις το bonus αλλά νευριάζω όταν λένε τις μισές αληθιες ( πχ να μη λες ότι είναι από αυτή τη προσφορά που ισχύουν αυτά και αυτά..) επίσης το λες με τόσο σιγουριά ότι δεν παίρνεις τπτ άμα δε γραφτείς μέσο φίλου .. άπαπα.. χωρίς πολύ ψάξιμο βρήκα δυο διάλεξε πια σου αρέσει http://promo.betfair.com/ http://promo.betfair.com/sports/gr/football/ Τωρα οσον αφορα το trading στην Betfair για το οποιο γινεται λογος, αν θελετε μπορειτε να δειτε καποια παραδειγματα στο blog μου. τώρα οσον αφορά το blog δεν εξηγείς στην πράξη πως ποντάρεις τα λευτα που έχουν απορία πολλοί πως γίνεται , αλλά μου άρεσε που εξηγείς με πιο σκεπτικό ποντάρεις εκεί που ποντάρεις και πως κίνησε η πως θα κινηθείς στη πορεία
bansumi Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Για σήμερα 16/01... 21:00 Γαλ2 Nimes - Sedan 1 απόδ->2,25 (ΟΠΑΠ) - Για σήμερα Σάββατο 17/01 απογευματινοί αγώνες 17:00 Ιτα2 Treviso - Bari 2 απόδ->2,25 (ΟΠΑΠ) περισσότερες επιλογές -> STRONGBET -----Προστέθηκε 17/1/2009 στις 02 : 06 : 48----- Ε οχι να πληρωνουμε και 1,43€ για να περνουμε προγνωστικα.. τετοιες σελιδες και υπηρεσιες υπαρχουν αμετρητες στην Ελλαδα, δεν πιστευω οτι ειναι κατι καινουριο. Είναι γιατί "παίζει" κυρίως με αποδόσεις του 2,00 και πάνω, δε σε κοροϊδεύει προτείνοντας πχ τη Μάντσεστερ ή τη Ρεάλ στο 1,30 ή 1,40 (και να το χάνεις κι από πάνω!) Αν είναι να χάσεις ας χάσεις στο 2,20 τουλάχιστον! Προσφέρει διαφορετική προσέγγιση, φιλοσοφία και τακτική -> Strongbet
adamakos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 υπαρχουν απειρες σελιδες που σου δινουν προγνωστικα δωρεαν και για φαβορι και για αουτσαιντερ ακουγεται λιγο καπως η διαδικασια με το sms για να παρεις προγνωστικα τη στιγμη μαλιστα που μπορεις να βρεις απειρες προτασεις
g10vanni7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 τώρα οσον αφορά το blog δεν εξηγείς στην πράξη πως ποντάρεις τα λευτα που έχουν απορία πολλοί πως γίνεται , αλλά μου άρεσε που εξηγείς με πιο σκεπτικό ποντάρεις εκεί που ποντάρεις και πως κίνησε η πως θα κινηθείς στη πορεία Τι εννοεις "δεν εξηγω"? Νομιζω οτι γραφω ξεκαθαρα πως κινουμαι. Αναφερω ποσα , αποδοσεις και ταυτοχρονα βαζω και τα πινακακια. Τι αλλο να κανω?
greekparot Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Για σήμερα Σάββατο 17/01 απογευματινοί αγώνες17:00 Ιτα2 Treviso - Bari 2 απόδ->2,25 (ΟΠΑΠ) περισσότερες επιλογές -> STRONGBET Το site ειναι δικο σου; Αν θελεις απαντησε τουλαχιστον ειλικρινα για να κανουμε καποια ανταλλαγη αποψεων. Ενδεικτικα πηρα ολο το ιστορικο των αγωνων που εχει πονταρει το STRONGBET απο 14/1/09 εως και σημερα 17/1/09. Συνολο αγωνων: 18 Κερδισμενοι: 11 Χαμενοι: 7 Ποσοστο επιτυχιας: ~61% Ας πουμε οτι απο τον 1ο αγωνα εως και τον 18ο βαζουμε σταθερο πονταρισμα 20€/αγωνα τοτε θα εχουμε τα εξης: Κερδισμενα απο 11 αγωνες: 200,40€ Χαμενα απο 7 αγωνες: 140€ Κοστος υπηρεσιας 4 ημερων (14,15,16 & 17/1/09): 5,72€ Κερδος/Ζημια: +54,68€ Μ.Ο. κερδους ανα ημερα: 13,67€/ημερα Και εδω ερωτουμαι..: - Τελικα αξιζει ολη αυτη η διαδικασια για ενα τετοιο κερδος; - Υπαρχει ιστορικο προηγουμενω μηνων για να βγαλω καποιο ασφαλη συμπερασμα; Διοτι ισως το δειγμα των 4 ημερων που εχω παραπανω δεν επαρκει για ασφαλη συμπερασματα, αλλα στο site εμφανιζει ιστορικο μονο 4 ημερων. - Η διαδικασια το να ειμαι κολλημενος στο pc μηπως και γινει ανανεωση / προσθηκη καποιου αγωνα στο site δεν ειναι επιπονη; Δεκτες ολες οι αποψεις ολων των μελων για να βγαλουμε μια ακρη. Ολοι μας ψαχνουμε το κερδος απο το Στοιχημα και το ξερουμε αυτο. Το θεμα ειναι να μην πλουτιζει καποιος εις βαρος καποιου αλλου, αλλα να κερδιζουμε ολοι μας.
bansumi Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Ναι το site είναι (και) δικό μου - κάποιοι συνεργαζόμαστε για να παρουσιάσουμε κάτι όσο μπορούμε διαφορετικό. Δεν είναι ανάγκη να παίζεις παντού το ίδιο ποσό ούτε και σε όλες τις προτάσεις, είναι ζήτημα επιλογής. Κάποιος μπορεί να είναι ευχαριστημένος αν πετύχει 1 ή το πολύ 2 αγώνες κάθε φορά. Είναι πολύ πρόσφατη η έναρξη λειτουργίας του site (από 14/01) οπότε δεν είναι δυνατό να υπάρχει ιστορικό μηνών. Αλλά όταν αποφασίζει κανείς να "παίξει" με αποδόσεις γύρω στο 2,00 και παραπάνω το ρίσκο είναι δεδομένο. Δεν είναι ανάγκη να είσαι κολλημένος στο pc, μεσημεράκι και απόγευμα συνήθως. Μάλιστα στο μέλλον σκεφτόμαστε να το πάμε σε συνδρομητικό και αποστολή e-mail με τις προτάσεις χωρίς να χρειάζεται ούτε καν να μπαίνει κάποιος στο site! επειδή δεν υπάρχουν διαφημιστικά. Την υγειά μας να έχουμε και να πηγαίνουν καλά οι προτάσεις και θα εξελισσόμαστε συνεχώς. Και κάτι άλλο σχετικά με τους υπολογισμούς που γράφεις, η πλειοψηφία των ενδεικτικών αποδόσεων που βάζουμε είναι του ΟΠΑΠ και άρα οι χαμηλότερες στην κατηγορία τους... Α, και σχετικά με το 1,43 του sms, σε μας δίνει η εταιρία μόνο 0,26. Αυτή εδώ είναι -> http://www.123ticket.com/ Για σήμερα Σάββατο 17/01 απογευματινοί αγώνες 17:00 Ιτα2 Treviso - Bari 2 απόδ->2,25 (ΟΠΑΠ) - αποτέλεσμα 0-2 - Πολύ καλή μέρα η χθεσινή με εύστοχες επιλογές σε μεγάλες αποδόσεις. Για την Κυριακή 18/01 προτάσεις μετά τις 14:00 -> Strongbet Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2009 από bansumi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα