Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με υποτιτλους στα avi


Bspus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χρησιμοποιω k-lite codec pack και media player classic για να βλεπω avi files. Πολλα απο αυτα εχουν υποτιτλους οι οποιοι παντα παιζαν μια χαρα χωρις εξτρα ρυθμισεις. Καποια στιγμη αλλα δεν ξερω ποτε αρχισα να εχω προβληματα. Υποψιαζομαι οτι φταιει το k-lite pack μετα απο την αλλαγη μιας εκδοσης αλλα δεν ξερω απο ποτε αρχισαν τα προβληματα γιατι σπανια βλεπω κατι με υποτιλους σε εξωτερικο αρχειο.

 

Στο windows media player 11 οταν παω να παιξω κατι με εξωτερικους υποτιλους βγαζει ellegal exception και δεν αρχιζει καν playback. Χωρις το αρχειο υποτιτλων (sub η srt) παιζει αν και μερικα τα βγαζει ασπρομαυρα. Ποτε δεν το χρησιμοποιουσα γι αυτο δε μ'ενοιαζε να φτιαξω το τελευταιο

 

Στο media player classic παιζουν μεν κανονικα αλλα αν υπαρχουν και εξωτερικοι υποτιτλοι στην ταινια βγαζει ενα περιεργο προβλημα. Το πανω δεξι μερος της εικονας, περιπου το 1/3 της συνολικης εικονας δεν αναπαραγεται σωστα. Σαν να χανει frames. Δηλαδη αν ειναι πχ 30 Fps η υπολοιπη εικονα, σε αυτο το κομματι κανει skip σχεδον ολα τα frames και φαινεται σαν slide show. πολυ περιεργο εφφε.

 

Δεν εχω ιδεα τι μπορει να φταιει. Οι πιο πολλοι που εχουν προβλημα με υποτιτλους απλως δεν τους βλεπουν καθολου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξεφορτώσου όλα τα codecs (και το Vobsub) + codecs packs και πάρ' το απ' την αρχή:

 

http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1707752&postcount=5

http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1707771&postcount=6

 

Απαραίτητα προγράμματα:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Thanks. Το εφταξα με τις οδηγιες σου.

 

Το προβλημα εντοπιστηκε στο Gordian Knot και συγκεκριμενα στο VobSub που αυτο εγκαθιστα. Μαλλον κατι αλλαξε στο Gordian Knot την τελευταια εκδοση που βγηκε. Παραδοξως το ιδιο προβλημα δεν εντοπιστηκε οταν εκανα install τα ιδια πραγματα σε virtual machine.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...