Προς το περιεχόμενο

Crysis


privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έφτασε η Στιγμή για το Πολυαναμενώμενο First-Person Shooter της Χρονιάς

 

Η υπομονή επιτέλους έφτασε στο τέλος της! Σήμερα, η Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) και η Crytek ανακοίνωσαν πως το Crysis® έρχεται στα καταστήματα της Β. Αμερικής και της Ευρώπης. Με γραφικά που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό, πρωτοποριακή τεχνολογία και με απρόβλεπτο gameplay, το Crysis έρχεται να θέσει νέα δεδομένα στην κατηγορία των FPS παιχνιδιών και έχει ήδη βαθμολογηθεί με 98% από το PC Gamer, το υψηλότερο σκορ που έχει δώσει ποτέ το περιοδικό στα 14 χρόνια κυκλοφορίας του.

 

“Το Crysis είναι το αποκορύφωμα της αφιέρωσης και της αντοχής του καθενός από εμάς εδώ στην Crytek που μοιράστηκε τον στόχο της δημιουργίας ενός πραγματικού next-generation FPS,” είπε ο Cevat Yerli, CEO και Πρόεδρος της Crytek. “Το όραμά μας από την αρχή ήταν να προσφέρουμε ένα βαθύ και απρόβλεπτο single-player campaign, σε ένα καινοτόμο multiplayer δίνοντας στην κοινότητά μας ένα δυναμικό και εύχρηστο editor για το οποίο είμαστε τελικά πολύ υπερήφανοι.”

 

“Το Crysis δεν είναι απλά εντυπωσιακό. Είναι ένα καινοτόμο τεχνικό δημιούργημα που μας έχει απογειώσει όλους,” είπε ο David DeMartini, Vice President και Global General Manager, της EA Partners. “Η EA Partners έχει μεγάλη προϊστορία να συνεργάζεται με τα πιο ταλαντούχα ανεξάρτητα studios του κόσμου και να τα στηρίζει στο να κυκλοφορούν τις δημιουργίες τους στο ευρύ κοινό παγκοσμίως και η εμπειρία μας με την Crytek είναι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα.”

 

Το πλήρες πακέτο Crysis αποτελείται από τρία κύρια στοιχεία:

 

Το Επικό Single Player Campaign – Οι παίκτες βρίσκονται στη μέση μιας παγκόσμιας διαμάχης μεταξύ των ΗΠΑ και της Βόριας Κορέας λόγω ενός μυστηριώδους σκάφους το οποίο αποδεικνύεται πως η προέλευσή του δεν είναι γήινη. Ευτυχώς, οι παίκτες είναι εξοπλισμένοι με την υψηλής τεχνολογίας στολή Nanosuit η οποία τους επιτρέπει να προσαρμόζουν την δύναμη, την ταχύτητα, τον οπλισμό και την δυνατότητα να γίνονται αόρατοι καθώς επίσης και ένα οπλοστάσιο από πλήρως προσαρμοσμένα όπλα τα οποία βοηθούν στην αντιμετώπιση των μυστηριωδών και πανέξυπνων αντιπάλων.

 

Το νέο Multiplayer – Η Crytek έχει επιγκεντρωθεί αρκετά στη δημιουργία δύο μοναδικών multiplayer εμπειριών. Το PowerStruggle είναι ένα νέο, ομαδικό multiplayer mode όπου οι παίκτες πρέπει να συναργάζονται και να δουλεύουν στρατηγικά με σκοπό να συλλέγουν ύλες και πόντους σε ολόκληρο τον χάρτη ώστε να κερδίσουν τη μάχη για την πυρινική τεχνολογία. Όσο για αυτούς που ζητάν περισσότερη δράση το Crysis διαθέτει επίσης το Instant Action, το παραδοσιακό deathmatch το οποίο έγινε ακόμα πιο εντυπωσιακό καθώς ο κάθε παίκτης θα είναι εφοδιασμένος με την επαναστατική Nanosuit.

 

Το CryENGINE 2TM Sandbox Editor – Επίσης μαζί με το Crysis περιλαμβάνεται η πλήρης έκδοση του Crytek Sandbox Editor. Απίστευτα δυνατό και εύχρηστο, το editor θα δώσει στην κοινότητα πρόσβαση σε ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία σχεδιασμού της αγοράς.

 

Το Crysis έχει εκτιμηθεί με ʽMʼ από την ESRB και με 16+ από την PEGI στην Ευρώπη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι, επισκευθείτε το http://info.ea.com ή την επίσημη σελίδα του παιχνιδιού www.nanosuit.com.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...