Προς το περιεχόμενο

Need for Speed ProStreet


privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Electronic Arts Inc. (NASDAQ:ERTS) ανακοίνωσε ότι το Need for Speed™ ProStreet φτάνει σήμερα στα καταστήματα της Β. Αμερικής. Το παιχνίδι αναμένεται στην Ευρώπη στις 22 Νοεμβρίου. Το Need for Speed™ ProStreet εισάγει μια νέα έκδοση η οποία φέρνει τη σειρά προς μια νέα κατεύθυνση οδηγώντας τους παίκτες σε ένα υψηλότερο επίπεδο των αγώνων δρόμου όπου ο ανταγωνισμός είναι άγριος και τα αυτοκίνητα παίρνουν φωτιά. Ζήστε την εμπειρία και την ένταση του να οδηγάτε τα πιο πολυαναμενώμενα αυτοκίνητα που ακόμα δεν έχουν κυκλοφορίσει στους δρόμους όπως το Nissan GT-R, το 2008 Porsche 997 GT2 και το Mitsubishi Evo X. Το Need for Speed ProStreet είναι το απόλυτο παιχνίδι αγώνων αυτικινήτου που θα ανεβάζει την αδρελίνη σας στα ύψη.

 

Στο Need for Speed ProStreet, οι παίκτες πρέπει να αποδείξουν πως διαθέτουν τις οδηγικές ικανότητες ώστε να κυριαρχήσουν στους δρόμους. Σχεδιάστε το αυτοκίνητο που σας αρέσει, μπείτε σε μια εικονική τοποθεσία και πάρτε μέρος σε μια από τις τέσσερις διαφορετικές μονομαχίες – grip, drag, drift και το νέο speed challenge. Το στοιχείο του ανταγωνισμού γίνεται ακόμα πιο έντονο με το online mode καθώς οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να αγωνίζονται με τους φίλους τους από όλο τον κόσμο χωρίς να χρειάζεται να είναι online την ίδια στιγμή*.

 

Το Need for Speed ProStreet είναι μια νέα racing εμπειρία. Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη, το κοινό φανατισμένο, τα αυτοκίνητα βγάζουν καπνούς και όλα είναι έτοιμα για την υπέρτατη πρόκληση. Το Need for Speed ProStreet είναι η απεικόνιση της δύναμης, της επιθετικότητας και του ανταγωνισμού που διακρίνει την κουλτούρα των αγώνων ταχύτητας.

 

Το Need for Speed ProStreet καυασκευάζεται από την EA Blackbox στο Vancouver, British Columbia και θα είναι διαθέσιμο για τα Xbox 360™ video game and entertainment system, PLAYSTATION®3 computer entertainment system, Wii™, PlayStation®2 computer entertainment system και Nintendo DS™ και PC. Για αυτούς που τους αρέσει να παίζουν όσο βρίσκονται έξω, μπορούν να κατεβάσουν το παιχνίδι στο κινητό τους. Το παιχνίδι θα κυκλοφορίσει επίσης και σε PSP® (PlayStation® Portable) στις αρχές του νέου έτους. Έχει εκτιμηθεί με E10+ από τη ESRB και 3+ από την PEGI. Περισσότερες πλεηροφορίες θα βρείτε στο www.needforspeed.com και http://info.ea.com.

 

*Μόνο για τις εκδόσεις PLAYSTATION 3, Xbox 360 και PC όπου είναι απαραίτητη η σύνδεση με το internet.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω που το κατεβασα για ps2,τι να σας πω...μεγαλη μουφα,παντως εμενα δεν μ'αρεσε...Σε σχεση δηλαδη με τα underground και το carbon που τα ειχα λατρεψει,αυτο μου φανηκε χειροτερο...Και παλι λεω...προσωπικη μου αποψη:-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...