Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι γρίφος και αυτή τη στιγμή ας θεωρηθεί ότι τον αφηγούμαι....

Είναι ένας βασιλιάς και μια βασίλισσα και αποφασίζουν να πάνε μια εκδρομή. Πρωί πρωί ξεκινούν για την εκδρομή και στη μέση της διαδρομής η βασίλισσα θυμάται οτι ξέχασε τα γάντια της και ζητάει από τον βασιλιά να της τα φέρει.Ο βασιλιάς ξεκινάει για το παλάτι για να φέρει τα γάντια της βασίλισσας.Όσο ο βασιλιάς λείπει η βασίλισσα κατεβαίνει από το αλογο με το οποίο ταξίδευαν και κοιμάται κάτω από ένα δέντρο.Στον ύπνο της βλέπει ότι σκοτώνουν τον βασιλιά καθώς πήγαινε να της φέρει τα γάντια.Ωστόσο ο βασιλιάς γυριζει και πηγαίνει να την ξυπνήσει.Η βασίλισσα με το που ξυπνάει πεθαίνει .

ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ!!

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ?

• Απαντ. 254
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η γυναικα δεν εχει συναισθηματα, αρα δεν μπορει να ονειρευτει.

και δεν μπορει να βγει απο την κουζινα.

Δημοσ.

Οι βασίλισσες δεν έμπαιναν στην κουζίνα κ δεν ήταν περιορισμένες στο σπίτι .

Για το γρίφο , μήπως έγινε αυτόχειρας στον ύπνο της κ πέθανε την στιγμή που την ξύπνησε ?

Δημοσ.
η γυναικα δεν εχει συναισθηματα, αρα δεν μπορει να ονειρευτει.

και δεν μπορει να βγει απο την κουζινα.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΤΕ ΛΟΓΙΚΑ

giorgos θέλω 20 αυτόγραφα να έχω να μοιράζω.

Δημοσ.

οκ, μια ιδεα.

Η βασιλισσα δεν ειχε ξεχασει τα γαντια, αλλα ειχε κανονισει να σκοτωσουν τον βασιλια οταν αυτος θα γυρνουσε. Ο βασιλιας γυρισε και της εφερε τα γαντια, αυτη τρομαξε και πεθανε.

Δημοσ.

επειδη εσυ αφηγησαι την ιστορια εκει υπαρχει το λαθος.

"Η βασίλισσα ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ξυπνάει πεθαίνει ." ;)

Δημοσ.

Τον ίδιο γρίφο τον έχω ακούσει αλλά με βασιλιά και υπηρετη :P. Δεν θυμάμαι ακριβώς τη λύση πάντως θυμάμαι ότι είχε πολύ λεπτομέρεια μέσα.. Και να το θυμηθώ καλύτερα να μην ποστάρω, να ταλαιπωρηθούμε λιγο :-D

Edit: Α θυμήθηκα ... πως μπορώ να βάλω σποιλερ?

Δημοσ.

Είναι απο αυτούς τους γρίφους που όταν ακούς την απάντηση τους, το πρόσωπο σου παίρνει μια έκφραση τέτοια ----> :-( ?

Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάποιο λάθος γραμματικά, συντακτικά ή νοηματικά.

Για βοήθησε μας λίγο...τι είδους λάθος?

Δημοσ.

δεν μπορει να ξερει ο αφηγητης τι ονειρο ειδε η βασιλισσα, γιατι μολις ξυπναει η βασιλισσα , πεθαινει.

Δημοσ.
δεν μπορει να ξερει ο αφηγητης τι ονειρο ειδε η βασιλισσα, γιατι μολις ξυπναει η βασιλισσα , πεθαινει.

ok..seriously I think this guy has a mental advantage on me. :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...