Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μμμμ κ εγώ αυτό σκέφτηκα αλλά κάτσε μην είναι κανένα αστρολογικό ολοκλήρωμα ανάλογα τη θερμοκρασιακή μεταβολή ανάμεσα στα γάντια και τα χέρια της βασίλισσας.

• Απαντ. 254
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγώ πιστεύω ότι είναι 1.

edit: χιχιχι. για αυτό εγώ πιστεύω ότι είναι 1. :P Mην είναι κανα mindtrap(ή όπως αλλιώς λεγόταν το παιχνίδι)

Δημοσ.
Μμμμ κ εγώ αυτό σκέφτηκα αλλά κάτσε μην είναι κανένα αστρολογικό ολοκλήρωμα ανάλογα τη θερμοκρασιακή μεταβολή ανάμεσα στα γάντια και τα χέρια της βασίλισσας.

Παίζει να έχεις δίκιο....

Δημοσ.

Lucifer , panther kai poscaman ....

μέσα πέσατε !

Ο φρουρός περιμένει σαν απάντηση τον αριθμό των γραμμάτων του αριθμού που λέει. Έτσι η σωστή απάντηση στο "δέκα" είναι "τέσσερα"....

Δημοσ.

Βάζω και άλλο ένα ....

Προσπαθήστε να βρείτε τον επόμενο αριθμό στην παρακάτω ακολουθία:

1, 11, 21, 1211, 111221, 312211, 13112221, ....

Δημοσ.
παρτε και μια απο μενα:

1,1,2,3,5,8,13,21...

βρειτε τον 15ο αριθμο της σειρας... SPOILERs pls!

αλληλουχία φιμπονάτσι, ευκολάκι.

Δημοσ.
αλληλουχία φιμπονάτσι, ευκολάκι.

σωστος.ε, λοιπον,αυτο μου το βρηκε ενα πιτσιρικακι 11 χρονων μαθητης μου σε 3 λεπτα...μιλαμε τον κοιταγα με ανοιχτο το στομα

Δημοσ.

Λοιπον να ποσταρω και εγω ενα γριφο που πραγματικα με ειχε σπαζοκεφαλιασει και εμενα και στη συνεχεια ολη την παρεα μου μεχρι αηδιας!!

Εστω οτι εγω ειμαι πορτιερης σε ενα κλαμπ... Για να μπειτε μεσα πρεπει να κρατατε καποιο αντικειμενο. Καποια αντικειμενα θα σας βαζουν στο μαγαζι και καποια οχι. Αρχιστε λοιπον να μου λετε τι αντικειμενα κρατατε και εγω θα απανταω εδω αν μπαινετε ή οχι με απωτερο σκοπο να βρει καποιος τη λυση...

για πειτε :)

Δημοσ.

Sellers σωστος ...

Οσο για την αλληλουχία απλά παρατήρησα ότι προσθέτεις τον προηγούμενο στον επόμενο κλπ κλπ ... οπότε βγαίνει το αποτέλεσμα ...

Δημοσ.
Εστω οτι εγω ειμαι πορτιερης σε ενα κλαμπ... Για να μπειτε μεσα πρεπει να κρατατε καποιο αντικειμενο. Καποια αντικειμενα θα σας βαζουν στο μαγαζι και καποια οχι. Αρχιστε λοιπον να μου λετε τι αντικειμενα κρατατε και εγω θα απανταω εδω αν μπαινετε ή οχι με απωτερο σκοπο να βρει καποιος τη λυση...

Ένα τέτοιο;

m4PGDesert12Ga.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...