sotirakis.net Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Εντάξει, είμαι ηλίθιος, το παραδέχομαι... Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι κάτι παίζει με τα γράμματα στις λέξεις των αντικειμένων. (Φούντες, φράουλες). Το έχασα όμως λίγο στην ρόδα... Να το πάρει το ποτάμι κύριε δημιουργέ ! Ποια η λογική ;; (By the way, μήπως να το καθιερώσουμε ως το topic των γρίφων ; You know, όπως τα κλασικά με τον δύτη μέσα στο καμένο δάσος και τον τύπο με το μισοκαμμένο σπιρτόξυλο.)
Sirina Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Απλα λεμε αντικειμενα που ξεκινανε απο το γραμμα του νικνειμ μας. Πχ εσυ οπως και γω που εχουμ ονομα απο σ θα πουμε λεξεις απο σ.
parsifal Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 χαρμολύπη ? Και θα την κουβαλάς στην τσέπη σου, να υποθέσω;
χάπι Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Και θα την κουβαλάς στην τσέπη σου, να υποθέσω; Αααα μόνο αντικείμενα ε ???? Καλά ... Χαλάκι ?
parsifal Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Το πιο προφανές δεν το σκέφτηκες όμως: το ίδιο το nick σου...
χάπι Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 το σκέφτηκα αλλά... Απλα λεμε αντικειμενα που ξεκινανε απο το γραμμα του νικνειμ μας και το θεώρησα ζαβολιά να πω το νικνέιμ μου.
Harkon Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 το σκέφτηκα αλλά... και καλαααααααααααααααααααααααααααααα
parsifal Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 το σκέφτηκα αλλά... και το θεώρησα ζαβολιά να πω το νικνέιμ μου. Εδώ έχει αποκαλυφθεί ήδη το σκεπτικό και άλλοι συνεχίζουν να ποστάρουν, εκεί κόλλησες... ;
filip1400 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Eγω με μια Φοντανιερα με σοκολατακια μπαινω ???? Eπισης θα φοραω ενα Φακιολι και τσαρουχια με Φουντα,, θα εχω μια Φουντα στην τσεπη ,, θα κραταω ενα Φυτο , μια Φλοκατη στην πλατη , αντι για εσωρουχα θα εχω ενα Φυλο συκης και ενα μικρο Φλομπερακι .... ΜΠΑΙΝΩ ????
Harkon Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Εδώ έχει αποκαλυφθεί ήδη το σκεπτικό και άλλοι συνεχίζουν να ποστάρουν, εκεί κόλλησες... ; R.E.S.P.E.K.K !
filip1400 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Παμε για αλλα .... Μεσα σε μια λιμνη κολυμπαει μια παπια και μια γατα καθεται πανω στην ουρα της. Αν βουτηξει η παπια τι θα παθει η γατα .... ΥΓ Ευκολο ....
Lucifer Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Αν είναι "θα βραχεί", έχεις infraction και κέρασμα μπύρα. edit, επίσης garnele, αν με ξαναπρολάβεις θα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα