Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με κάρτα γραφικών σε amilo pi 1536

sintalkas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά συγνώμη αν επαναλαμβάνομαι και φαίνομαι ως γραφικός αλλά μπορείτε να μου λύσετε επιτέλους μια απορία μου για να δω τι θα κάνω.Όπως σας έχω ξαναπεί έχω έναν Amilo Pi 1536 v που πήρα από τα multirama πέρισσυ τα χριστούγενα σε προσφορά με 999 ευρώ.Επειδή είχα την υποψία ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την κάρτα γραφικών του ,έβαλα το gpu-z για να δω πόσο μου βγάζει το memory bus width και ενώ έπρεπε να είναι 128 μου βγάζει ότι είναι 64.Επειδή πιστευώ ότι παίζει απατεωνιά με τα multirama και τη Fujitsu-Siemens μήπως θα μπορούσατε να κατεβάστε το προγραμματάκι αυτό (gpu-z) και να δείτε πόσο λέει η ένδειξη bus width αν έχετε τον amilo pi 1536?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Ρε παιδιά συγνώμη αν επαναλαμβάνομαι και φαίνομαι ως γραφικός αλλά μπορείτε να μου λύσετε επιτέλους μια απορία μου για να δω τι θα κάνω.Όπως σας έχω ξαναπεί έχω έναν Amilo Pi 1536 v που πήρα από τα multirama πέρισσυ τα χριστούγενα σε προσφορά με 999 ευρώ.Επειδή είχα την υποψία ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την κάρτα γραφικών του ,έβαλα το gpu-z για να δω πόσο μου βγάζει το memory bus width και ενώ έπρεπε να είναι 128 μου βγάζει ότι είναι 64.Επειδή πιστευώ ότι παίζει απατεωνιά με τα multirama και τη Fujitsu-Siemens μήπως θα μπορούσατε να κατεβάστε το προγραμματάκι αυτό (gpu-z) και να δείτε πόσο λέει η ένδειξη bus width αν έχετε τον amilo pi 1536?

Ευχαριστώ.

το 128 που βλεπεις ειναι η μνημη και οχι το bus

Δημοσ.

Aκριβώς και στην ίδια την ιστοσελίδα της ati στα χαρακτηριστικά της αναφέρει για 128 bit memory bus όπως ακριβώς και στηνWikipedia.Όμως όπως φαίνεται υπάρχει και έκδοση των 64 bit σύμφωνα με μια αλλή ιστοσελίδα και είναι κοινό κρυφό μυστικο ότι της βάζουν σε διάφορα budget συστήματα ,όπως είναι το Amilo pi 1536 v .

Εσύ vassilis 1 έχεις τον Amilo Pi 1536 v με τα 999 ευρώ????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...