mentos Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 επειδη και εγω εδωσα πανελληνιες περσυ( )θα ηθελα να πω καποια πραγματα σε οσα παιδια δινουν φετος. Το λογικο ειναι να υπαρχει αγχος αλλα οχι υπερβολικα πραγματα,και γιατι το λεω αυτο?Ηξερα συμμαθητες/τριες μου που διαβαζαν περισσοτερο απο εμενα αλλα εκεινη την ''δυσκολη'' στιγμη,τους επιανε το αγχος και δεν μπορουσαν να ''λειτουργησουν'' με αποτελεσμα αν οχι να γραψουν χειροτερα απο εμενα να μην γραψουν οσο θα μπορουσαν. Ακομα οι συχνες επαναληψεις της τελευταιας στιγμης (προσωπικα πιστευω) δεν βοηθουν σε τιποτα.Βεβαια εκεινα τα τελευταια λεπτα μπορει να διαβασεις κατι που δεν ηξερες και να ειναι θεμα,αλλα οτι εχεις διαβασει,εχεις διαβασει.Διαβαζοντας μαζεμενα πραγματα τα τελευταια λεπτα πιο πιθανο ειναι να αγχωθεις και να μπερδευτεις παρα να βοηθηθεις. Τελος για οσους δεν εχουν διαβασει ακομα ή αρχισαν τωρα την τελευταια στιγμη(βεβαιως ποτε δεν ειναι αργα)κοιταξτε να βιαστειτε. Αυτα τα λιγα απο εμενα.Θα ακουσετε και αλλα βεβαια και απο τους υπολοιπους insomnoacs και κοιταξτε να τα προσεξετε,γιατι κατι παραπανω ξερουμε(εχοντας ηδη δωσει πανελληνιες). Θα ηθελα να ευχηθω ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ πραγματικα σε ολα τα παιδια φετος και υπομονη. Ενας μηνας εμεινε μονο,δεν υπολογιζω και τα ενδοσχολικα γιατι κανεις σχεδον δεν νοιαζεται για αυτα.;)
Thail Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 με το που θα δηλωσεις στρατιωτικη ψυχολογια αυτοματα πρεπει να δωσεις αθληματα υγειονομικες εξετασεις και ψυχοτεχνικα τεστ μη τρελενεσαι ομως σχετικα εινια ευκολα δε χρειαζεται δηλ. να δηλωσει καποιος απο τωρα με τα 6α μαθηματα κλπ?
SaTsO Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 νομιζω οτι επρεπε ηδη να χες δηλωσει.θα το ψαξω και θα σου πω
SaTsO Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 τελικα επρεπε να χες κανει αιτηση απο απριλιο.εχεις κανει-/.,
Thail Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 τελικα επρεπε να χες κανει αιτηση απο απριλιο.εχεις κανει-/., βασικα ενας φιλος μου ηθελε και του ρθε φλασια τωρα!!εχει πανικοβληθει....τωρα δε γινεται?
SaTsO Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 βασικα επειδη ειναι μεγαλη στορια να σε κανω αντ στο μσν?νατα πουμε απο κει?
amelie01 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Παιδιά καλή επιτυχία σε όλους που γράφουν τώρα πανελλήνιες! Εγώ τελειώνω τώρα τη σχολή μου, είμαι τελευταίο εξάμηνο και από Σεπτέμβρη πάω Αγγλία. Ένα θα σας πω, μην αγχώνεστε γιατί είναι μόνο έξι μαθήματα (εγώ έδινα 9 και πιο πριν από μένα 14)! Είναι πράγματα τα οποία τα έχετε κάνει ένα χρόνο τώρα οπότε μη φοβάστε τα ξέρετε! Μη νομίζεται ότι η πανελλήνιες είναι το τέλος του κόσμου κι αν το περάσετε αυτό ξεμπερδέψατε. Δε θέλω να σας απογοητεύσω αλλά όταν θα μπείτε σε κάποια σχολή θα δίνεται από 6-10 μαθήτα κάθε εξεταστική δηλαδή 3 φορές το χρόνο. Το διάβασμα που έχω ρίξει για να περάσω τα μαθήματα της σχολής δεν το έκανα ούτε για τις πανελλήνιες. Το σημαντικό είναι να σκεφτείτε καλά τί σας αρέσει και τί θα θέλατε να κάνετε στο μέλλον. Να κάνετε προσεκτικά το μηχανογραφικό σας ανεξάρτητα από τί βαθμό βγάζετε. Μη φοβηθείτε να πάτε σε άλλη πόλη αν εκεί υπάρχει κάτι που σας αρέσει. Εγώ είχα δηλώσει ακόμη και Κύπρο. Και πάνω από όλα μην αφήσετε κανέναν να αποφασίσει για εσάς (ειδικά τους γονείς) γιατί αν επιλέξετε κάτι που δε σας αρέσει δε θα προχωρήσετε ποτέ. Να βάζετε πάντα υψηλούς στόχους έτσι ώστε αν καταφέρετε τα μισά θα είστε ευχαριστημένοι. Και θυμηθείτε ότι αν δεν κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, θα πας εκεί που κοιτάς!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.