Προς το περιεχόμενο

αλλαγή γλώσσας συστήματος

headbanger

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπόν έχω την εξής απορία. έχω στην κατοχή μου έναν υπολογιστή με windows xp english, αλλά για θέμα κατανόησης η γίλη μου θέλει γλώσσα συστήματος ελληνικά. (πχ αντι για start->έναρξη κτλπ)

Η παραπάνω διαδικασία είναι εφικτή με κάποιον τρόπο εκτός της επανεγκατάστασης του λειτουργικού? Αν ναι πως?

ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

αυτό μου δίνει την δυνατότητα να αλλάζω την γλώσσα ειασγωγής. πως μπορω να κάνω το λειτουργικό να είναι στα ελληνικα?(εναρξη...ελληνικά στο δεξί κλικ κτλπ)

Δημοσ.

Το έχουμε αναφέρει δεκάδες φορές, αν έχεις τα professional ψάξε για MUI για να βρεις οδηγίες εδώ στο φόρουμ, αν έχεις τα home δεν γίνεται.

Δημοσ.

παραθέτω την λύση από ένα φίλο

Θα χρειαστείς οπωσδήποτε ένα CD με XP που να περιέχει όλες τις γλώσσες.

Θα βρεις το αρχείο intl.i__ ή intl.inf ή κάπως έτσι και θα το αντιγράψεις στο φάκελο Windows\Inf αντικαθιστώντας το προηγούμενο (βασικά κράτα και μια κόπια)

Μετά τρέξε το παρακάτω:

rundll32.exe setupapi,InstallHinfSection LANGUAGE_COLLECTION.BASIC.INSTALL 00000408 %WINDIR%\inf\intl.inf

Θα σου ζητήσει το CD, θα αντιγράψει τα Ελληνικά και θα είσαι ΟΚ μετά...

Δημοσ.

Όπως είπε ο alkisg χρειάζεσαι το Multi User Interface (MUI) της Microsoft, για να εγκαταστήσεις ελληνικά στην αγγλική έκδοση των XP Professional. Το είχα εγκαταστήσει στο PC της αδερφής μου και δούλευε άψογα.

Δημοσ.
Αν έχεις ultimate, απλά κάνεις windows update και διαλέγεις γλώσσα. Αλλιώς βάζεις LIP:

http://beqiraj.com/windows/mui/index.asp

κλασσικά vista home παίζουν

πήγα εδώ http://www.microsoft.com/industry/publicsector/government/locallanguage/find-a-language.aspx?regid=E

αλλά επίσης κλασσικά ΔΕΝ έχει ελληνικά.

καμιά ιδέα????

ευχαριστώ που ασχολήθηκες!

Δημοσ.

Απλά περιμένεις να βγει, ΑΝ βγει... νομίζω στα XP δεν είχε βγει για ελληνικά. Οπότε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, πέρα από επανεγκατάσταση των windows...

Δημοσ.
Απλά περιμένεις να βγει, ΑΝ βγει... νομίζω στα XP δεν είχε βγει για ελληνικά. Οπότε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, πέρα από επανεγκατάσταση των windows...

το θέμα είναι το εξής:

Πήρε μια φίλη μου ένα laptop από Αυστραλία και φυσικά έχει αγγλικά Windows Vista Home. Η ίδια δεν ξέρει αγγλικά και θέλουμε να βρούμε τρόπο να τα κάνω ελληνικά. Ακούω επιλογές νόμιμες και ‘’νόμιμες’’. Το laptop είναι το Aspire 5720! Δυστυχώς δεν βρήκα στο site driver για Windows XP, για να πέρναγα XP.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...