headbanger Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 λοιπόν έχω την εξής απορία. έχω στην κατοχή μου έναν υπολογιστή με windows xp english, αλλά για θέμα κατανόησης η γίλη μου θέλει γλώσσα συστήματος ελληνικά. (πχ αντι για start->έναρξη κτλπ) Η παραπάνω διαδικασία είναι εφικτή με κάποιον τρόπο εκτός της επανεγκατάστασης του λειτουργικού? Αν ναι πως? ευχαριστώ προκαταβολικά
question mark Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Αν θυμάμαι καλά θα πας Control Panel και μετά στο Regional and language options.
headbanger Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 αυτό μου δίνει την δυνατότητα να αλλάζω την γλώσσα ειασγωγής. πως μπορω να κάνω το λειτουργικό να είναι στα ελληνικα?(εναρξη...ελληνικά στο δεξί κλικ κτλπ)
alkisg Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Το έχουμε αναφέρει δεκάδες φορές, αν έχεις τα professional ψάξε για MUI για να βρεις οδηγίες εδώ στο φόρουμ, αν έχεις τα home δεν γίνεται.
headbanger Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 παραθέτω την λύση από ένα φίλο Θα χρειαστείς οπωσδήποτε ένα CD με XP που να περιέχει όλες τις γλώσσες. Θα βρεις το αρχείο intl.i__ ή intl.inf ή κάπως έτσι και θα το αντιγράψεις στο φάκελο Windows\Inf αντικαθιστώντας το προηγούμενο (βασικά κράτα και μια κόπια) Μετά τρέξε το παρακάτω: rundll32.exe setupapi,InstallHinfSection LANGUAGE_COLLECTION.BASIC.INSTALL 00000408 %WINDIR%\inf\intl.inf Θα σου ζητήσει το CD, θα αντιγράψει τα Ελληνικά και θα είσαι ΟΚ μετά...
alkisg Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Αυτό είναι για keyboard layouts, δεν έχει καμία σχέση με τη γλώσσα των αρχείων του λειτουργικού.
vman Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Όπως είπε ο alkisg χρειάζεσαι το Multi User Interface (MUI) της Microsoft, για να εγκαταστήσεις ελληνικά στην αγγλική έκδοση των XP Professional. Το είχα εγκαταστήσει στο PC της αδερφής μου και δούλευε άψογα.
21century Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Το MUI υπάρχει συνήθως στην έκδοση xp Pro..
alkisg Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Αν έχεις ultimate, απλά κάνεις windows update και διαλέγεις γλώσσα. Αλλιώς βάζεις LIP: http://beqiraj.com/windows/mui/index.asp
sculper Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Αν έχεις ultimate, απλά κάνεις windows update και διαλέγεις γλώσσα. Αλλιώς βάζεις LIP:http://beqiraj.com/windows/mui/index.asp κλασσικά vista home παίζουν πήγα εδώ http://www.microsoft.com/industry/publicsector/government/locallanguage/find-a-language.aspx?regid=E αλλά επίσης κλασσικά ΔΕΝ έχει ελληνικά. καμιά ιδέα???? ευχαριστώ που ασχολήθηκες!
alkisg Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Απλά περιμένεις να βγει, ΑΝ βγει... νομίζω στα XP δεν είχε βγει για ελληνικά. Οπότε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, πέρα από επανεγκατάσταση των windows...
sculper Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Απλά περιμένεις να βγει, ΑΝ βγει... νομίζω στα XP δεν είχε βγει για ελληνικά. Οπότε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, πέρα από επανεγκατάσταση των windows... το θέμα είναι το εξής: Πήρε μια φίλη μου ένα laptop από Αυστραλία και φυσικά έχει αγγλικά Windows Vista Home. Η ίδια δεν ξέρει αγγλικά και θέλουμε να βρούμε τρόπο να τα κάνω ελληνικά. Ακούω επιλογές νόμιμες και ‘’νόμιμες’’. Το laptop είναι το Aspire 5720! Δυστυχώς δεν βρήκα στο site driver για Windows XP, για να πέρναγα XP.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.