mikelamar Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Μεσα σ'αυτο λοιπον το πανικο...να εχω παγιο ΟΤΕ ή να μην εχω και ειναι καλη φάση να μιλας απεριοριστα στα αστικα κ υπεραστικα και ιντερνετ με 6αρι, 8αρι, 12αρι μεχρι και 24αρι επελεξα κ εγω να αλλαξω (Π)ΟΤΕ και βαζοντάς κατω μερικες προσφορες κτλ διαλεξα hol2play. Χαλαρα χαλαρα λοιπον και αφου μου δωσαν εναμιση μηνα μεχρι να ερνεργοπιησουν την υπηρεσια, στις 25 Σεπτεμβριου και αφου με διαβεβαιωσαν πως θα εχω τηλεφωνο και ιντερνετ μεχρι την ενεργοποιηση προχωρησαμε στις αιτησεις κτλ. Μολις λοιπον διεδωσα οτι εχω κανει αυτες τις ενεργειες για το hol2play αρχισε ο ενας να λεει το μακρη του κ το κοντο του και σε γενικες γραμμες καλη κουβεντα δεν ακουσα οχι μονο για την hol αλλα και για την forthnet και την tellas αστε για την on δε το συζηταμε...κ μη ξεχασω την vodafone. Παλευα μεσα μου να το ακυρωσω ή να μην το ακυρωσω.Το ζητημα ηταν πως τα ατομα που με "διαολισαν" ειναι υπευθηνα εμπιστοσυνης κτλ οχι τπτ "παμε κ οτι γινει". Ετσι λοιπον αποφασισα στις 9/10 στελνω αιτησεις διακοπης του hol2play τον εξοπλισμο με την ACS την ιδια μερα οπως ηταν. Κοιταξτε να δειτε τωρα τις ενεργειες της hol, αφου με παιρνει τηλ και δεν τα βρισκουμε διοτι ειμαι αποφασισμενος κοβω απο την εταιρια, στις 10/10 μου λενε οτι θα κανουμε την διακοπη...δεν ξερω ομως να προλαβαινουμε γιατι με ειχαν προγραμματισμενο να με ενεργοποιησουν την 1/11. Τους ρωταω λοιπον αν ειχαν την απαιτηση να πληρωσω (που δεν επροκειτο φυσικα) τα τελη διακοπης(περιπου 65ευρω αν δεν κανω λα8ος). Απαντ:Δεν ξερουμε θα σας ενημερωσουμε. Μα λεω πως ειναι δυνατον να πληρωσω την διακοπη μια υπηρεσιας τη στιγμη που δεν εχει ενεργοποιηθει. Μετα λοιπον απο κανα μισαωρακι με ενημερωνουν οτι δεν θα πληρωσω τελη διακοπης οπως ηταν φυσικο. Ρωτησα λοιπον τι θα γινει τωρα και τι ενεργειες πρεπει να κανω για να μην μου κοψει το τηληφωνο επομενως και το ιντερνετ ο ΟΤΕ. Μου ειπαν οτι θα κανουν τις απαραιτητες ενεργειες θα στειλειουν ειδοποιηση και θα ληξει το θεμα εδω. Συνεχισα να παιρνω τηλ. στην εταιρια(κα8ε μερα σχεδον) να δω πως εξελισεται το θεμα μη μας κοψουν ιντερνετ και τηλ και με διαβεβαιωναν πως δεν υπαρχει τετοια περιπτωση Καλο μηνα λοιπον 1/11 κανω ενα αστειο να παρω τηλεφωνο το πρωι...ΝΕΚΡΑ ΟΛΑ Ουτε τηλεφωνο ουτε ιντερνετ τπτ. Στις 2/11 λοιπον παω στον ΟΤΕ της περιοχης μου και κανω μια αιτησουλα επανασυνδεσης με το παλιο μου αριθμο και εμεινα μεχρι τις 20/11 χωρις τηλεφωνο κ ιντερνετ. Τωρα λοιπον περιμενω να μου ενεργοποιησουν και την dsl για να ερθουμε στα ισια μας. Δεν εχω παραπονο, σχετικα γρηγορα ξεμπερδεψα...τι κι αν για λιγες μερες ακομα θα ειμαι με dial-up δε τρεχει κ τπτ. Το πραγματικο προβλημα το εχουν ανθρωποι που ειναι μηνες ολοκληρους χωρις τηλεφωνο στα σπιτια τους αλλα κ οσοι εχουν επιλεξει τετοιες υπηρεσιες για επαγγελματικους σκοπους, στα μαγαζια τους στις επιχειρησεις τους κτλ. Γι'αυτο εχουν αρχισει απο καιρο τωρα να "σκανε" αρκετες μηνυσεις και μαλιστα δικαιωθικαν. Η γνωμη μου λοιπον ειναι οτι η τετοιου τυπου εταιριες με 2 γραφεια(περιπτερα) καλα τα πηγαιναν οσο ασχολουνταν μονο με ιντερνετ η σχεδον καλα.Στη προσπαθεια να ανταγωνιστουν η μια την αλλη αλλα και ολες μαζι τον ΟΤΕ τα "σκατωσαν".Ανοιξαν και 10 νεα γραφεια και νομιζαν πως εγιναν σωστη σοβαρη κ αξιοπιστη εταιρια και το διαφημιζουν κιολας "στα νεα μας γραφεια...". Στην ουσια ψιλικατζιδικα ειναι, ουτε καν mini market. Ακομα και τωρα που εκανα αιτηση dsl(σε ιδιοκτητο δικτυο δηθεν) η εταιρια εστειλε αιτημα στον ΟΤΕ για παραχωρηση βρογχου. Ετσι λοιπον αρχισα να εκτιμω λιγο περισσοτερο τον ΟΤΕ και ας εχει τις ακριβωτερες χρεωσεις (εκτος προγραμματων) διοτι ηρθε ημερα Κυριακη να μου βαλει τηλεφωνο.Κι οταν δηλωνεις βλαβη ερχετε την επομενη. Σιγουρα υπαρχουν κ ευχαριστημενοι πελατες απο αυτες τις εταιριες και μπορει κ εγω αν δεν το διεκοπτα (πριν ενεργοποιηθει) να ημουν ενας απο αυτους. Αλλα με το "Αν" δουλεια δε γινεται.
James55 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Φίλε έχεις δίκιο ,σαν τον κρατικό απατεώνα κανείς. Εξάλλου μόνο να συγκρίνεις τα μεγέθη των εταιρειών και τις κεφαλαιοποιήσεις καταλαβαίνεις ή έστω να μετρήσεις τoν αριθμό των μετοχών του ΟΤΕ (μισό δισ περίπου) . Ωστόσο το κήτος που λέγεται ΟΤΕ δεν ελίσσεται ,είναι σε τέλμα,είναι ο ορισμός του κακού δημοσίου, μην αρχίσω και λέω τις γνωστές ιστορίες, μόνο ένα θα πω: Η μεγαλύτερη εταιρεία της Ελλάδας ,με πολλά κέρδη και δε δίνει μέρισμα στους μετόχους της... Φαντάσου... ...Αλλά για φαντάσου να έβγαζε μία προσφορά ο ΟΤΕ τηλέφωνο+ιντερνετ+cable tv ,να δεις για πότε θα κλείνανε όλες οι εταιρείες, ακόμα και να είχε 60+ ευρώ το μήνα... Οπς ξύπνησα...Ας ξανακοιμηθώ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.