Retromaniac Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Lenovo IDEAPAD 5 pro 16AK510 (8000mhz lpddr5x) RYZEN 350 AI (4p και 4c cores) Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου από Retromaniac 5
Retromaniac Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Και ένα Timespy. Πολύ καλά πιστεύω για laptop που ΔΕΝ είναι gaming με rtx 5050. Το 2ο αποτέλεσμα είναι από την οθόνη του laptop που περνάει μέσα από την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών και πέφτει (πολύ λίγο) σε απόδοση. Αυτό που μου κάνει εντύπωση, και το δοκίμασα πολλές φορές, είναι το cpu score που πέφτει όταν είμαι σε εξωτερική οθόνη, ενώ το gpu score ανεβαίνει όπως είναι λογικό. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου από Retromaniac 2
ultraex2003 Δημοσ. χθες στις 11:43 πμ Δημοσ. χθες στις 11:43 πμ μερικα run με το benchmate σε νεο version 1.35
LLLEFTERIS Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Κατεβασα το νεο Afterburner που πλεον μπορω να παω τις μνημες απο 2000 σε 3000 τις εβαλα εκει ετρεξα 3DMark αλλα στο GPU-Z μου γραφει Max Memory 2250 γιατι;
Retromaniac Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 11 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Κατεβασα το νεο Afterburner που πλεον μπορω να παω τις μνημες απο 2000 σε 3000 τις εβαλα εκει ετρεξα 3DMark αλλα στο GPU-Z μου γραφει Max Memory 2250 γιατι; Σε κανει cap το firmware της κάρτας μάλλον.
LLLEFTERIS Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 1 λεπτό πριν, Retromaniac είπε Σε κανει cap το firmware της κάρτας μάλλον. Α καταλαβα. Καλα δεν ειναι καμια σοβαρη καρτα η 5080 Shadow ειναι οποτε λογικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα