Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες να ρωτησω κατι,για τους kaby δεν εχω δει καποια αναφορα απο την intel αλλα οσον αφορα τους skylake,εφοσων η intel εχει δωσει max safe 1.52v,η asus προτεινει μεχρι 1.45v,για ποιο λογο να εισαι συντηρητικος με το v.core αν μπορεις να κρατησεις κρυο το chip η γενικα ειναι κρυο?θενξ.

To tcase στους 64 βαθμούς που δίνει η intel μήπως σου λέει κάτι???Για ψύξε τον 7700Κ/6700K με αέρα ή νεράκι πάνω από 1,35vcore ή 1,4vcore (πόσο μάλλον με 1,45vcore) ωστέ να κρατήσεις σωστά temps (70 βαθμούς στα cores κοινώς) και το degradation θα επέλθει είτε από αρκετό vcore είτε από temps.Εκτός αν υπάρχει κανά βυτίο με ln2 για να ψύξει τα 1,4-1,45 (σε daily ρυθμούς) και πάνω.....και όλα αυτά εννοείται χωρίς να έχει υποστεί delid το τσιπάκι......με delid μπορεί να μπορείς να τον ψύξεις και μέχρι 1,4vcore με μία top αερόψυκτρα ή καλή υδρόψυξη αλλά θα επέλθει degradation από το vcore αργά ή γρήγορα.....είναι λίγα τα nm βλέπεις κατασκευής και όσο κατεβαίνουν ακόμα τα nm τόσο λιγότερες ανοχές σε ρεύμα έχουν  τα τσιπάκια (ας ισχυρίζεται  η asus 1.45vcore για τους kaby).Δώσε τόσο (αν έχεις kaby) σε daily ρυθμούς και εδώ είμαστε για να δούμε τι θα γίνει στην mobo (vrms) και στον cpu.....ας ελπίσω να υπάρχει εγγύηση όταν θα γίνει το shut down!

• Like 2
Δημοσ.

Καλά τα έλεγα τελικά,καλός ο 7700k ,με μεγάλα ρολόγια και μεγαλύτερο oc headroom που στην ουσία μένoυν στα "χαρτιά" αφού είναι αδύνατο να κρατήσει κάποιος τις safe θερμοκρασίες που αναφέρει και ο Babis.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αλλα 24/7 δε νομιζω να χρησιμοποιει κανεις τον cpu σε 100% usage και 100% ρευμα εκτός και αν κανεις render μερα νυχτα ξερωγω...επισης με 1.4 εχω 55c σε stress testing με τον skylake με ανοιχτο παραθυρο γιατι δεν εχω φανς για να στησω airflow στο κουτι και μια black rock...anyway...μια ερωτηση εκανα.

Δημοσ.

Μάλλον πρέπει να βάλεις custom υδρόψυξη γι`αυτές τις θερμοκρασίες που βλέπω για τα 5.Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ αν και offtopic θερμάστρα έχω τελικά!!!! :-D :-D :-D :-D

• Like 2
Δημοσ.

Ναι αλλα 24/7 δε νομιζω να χρησιμοποιει κανεις τον cpu σε 100% usage και 100% ρευμα εκτός και αν κανεις render μερα νυχτα ξερωγω...επισης με 1.4 εχω 55c σε stress testing με τον skylake με ανοιχτο παραθυρο γιατι δεν εχω φανς για να στησω airflow στο κουτι και μια black rock...anyway...μια ερωτηση εκανα.

55 σε stress testing με 1.4 vcore,να υποθέσω i7, πρέπει να είσαι ο μοναδικός στον κόσμο.Χωρις να θέλω να σε θίξω αδερφέ κάτι δεν μας λες καλά.

• Like 4
Δημοσ.

55 σε stress testing με 1.4 vcore,να υποθέσω i7, πρέπει να είσαι ο μοναδικός στον κόσμο.Χωρις να θέλω να σε θίξω αδερφέ κάτι δεν μας λες καλά.

Εσύ δεν ξέρεις.

• Like 3
Δημοσ.

Οχι δεν θιγομαι τοσο ευκολα,μιλαω για average θερμοκρασιες στους πυρηνες σε Aida64extreme για κανα 8ωρο...ναι εχει spike και στους 70,δεν ηθελα να θιξω ομως αυτο...αλλα γενικα με το attitude που παιζει στο topic δε χρειαζεται να υπεραναλυσουμε.

Δημοσ.

Οχι δεν θιγομαι τοσο ευκολα,μιλαω για average θερμοκρασιες στους πυρηνες σε Aida64extreme για κανα 8ωρο...ναι εχει spike και στους 70,δεν ηθελα να θιξω ομως αυτο...αλλα γενικα με το attitude που παιζει στο topic δε χρειαζεται να υπεραναλυσουμε.

Και πάλι ρε φίλε δε παίζει,δηλαδή τρέχεις stability aida για 8 ώρες και έχεις average 55 με 1.4 vcore? Δε μιλάμε για spike,απλά δεν γίνεται αυτό που λες.Δεύτερον δεν μας είπες για ποιον cpu μιλάς.Είπες skylake αλλά ποιον??

Δεν είναι θέμα υπερανάλυσης αλλά μην πετάμε οτι να ναι και μετά λέμε οκ.Στο συγκεκριμένο Thread διαβάζουμε άτομα που ασχολούμαστε με oc και παλευουμε με θερμοκρασίες και εσύ λες οτι ο δικός σου είναι "ψυγείο" .

Αν είναι έτσι πες μας την συνταγή να την κάνουμε και εμείς.

Δημοσ.

Και πάλι ρε φίλε δε παίζει,δηλαδή τρέχεις stability aida για 8 ώρες και έχεις average 55 με 1.4 vcore? Δε μιλάμε για spike,απλά δεν γίνεται αυτό που λες.Δεύτερον δεν μας είπες για ποιον cpu μιλάς.Είπες skylake αλλά ποιον??

Δεν είναι θέμα υπερανάλυσης αλλά μην πετάμε οτι να ναι και μετά λέμε οκ.Στο συγκεκριμένο Thread διαβάζουμε άτομα που ασχολούμαστε με oc και παλευουμε με θερμοκρασίες και εσύ λες οτι ο δικός σου είναι "ψυγείο" .

Αν είναι έτσι πες μας την συνταγή να την κάνουμε και εμείς.

Και ομως,εχω,6600Κ,τι να σας πω ρε παιδια δεν εχω κανενα λογο να πω ψεμματα,αν θελετε να ποσταρω και ss.Το οτι δε γραφω στο θρεντ δε σημαινει οτι ειμαι αμπαλος τερμα...με τζαμπερ εκανα το πρωτο oc.

Δημοσ.

Και ομως,εχω,6600Κ,τι να σας πω ρε παιδια δεν εχω κανενα λογο να πω ψεμματα,αν θελετε να ποσταρω και ss.

ο 6600 έχει αρκετή διαφορά σε θερμοκρασίες με τον ι7 λόγω hyperthreading κλπ ,αλλά και πάλι το 1.4 είναι αρκετό και για τον ι5 και επειδή τον έχω δουλέψει,και επειδή το aida στρεσσάρει αρκετά ,το νορμάλ με καλή ψύξη απέχει καμιά 15ρια βαθμούς από αυτό που λες,δηλαδή θα έπρεπε να έχει average γύρω στους 70+. Αλλά anyway εφόσον δεν λες ακριβώς ποιο ακριβώς  stress test βάζεις ,τι συχνότητες τρέχεις κλπ,δεν υπάρχει περίπτωση να το πάρει κάποιος στα σοβαρά αυτό που λες.

Σόρυ κιόλας.

• Like 3
Δημοσ.

ο 6600 έχει αρκετή διαφορά σε θερμοκρασίες με τον ι7 λόγω hyperthreading κλπ ,αλλά και πάλι το 1.4 είναι αρκετό και για τον ι5 και επειδή τον έχω δουλέψει,και επειδή το aida στρεσσάρει αρκετά ,το νορμάλ με καλή ψύξη απέχει καμιά 15ρια βαθμούς από αυτό που λες,δηλαδή θα έπρεπε να έχει average γύρω στους 70+. Αλλά anyway εφόσον δεν λες ακριβώς ποιο ακριβώς  stress test βάζεις ,τι συχνότητες τρέχεις κλπ,δεν υπάρχει περίπτωση να το πάρει κάποιος στα σοβαρά αυτό που λες.

Σόρυ κιόλας.

Εχει πολλα stability test το aida extreme και δε το ξερω η μηπως εχει σχεση η συχνοτητα με τις θερμοκρασιες?Τεσπα,με αυτο το στυλακι δε θα πας μακρια,sorry κιολλας.

Δημοσ.

Επειδή διάβασα αυτα που λέτε φίλε Anastazio δεν υπάρχει αυτό που λες με 1.4 vcore να τρέξεις τον 6600Κ με Aida 64 8ωρες 55βαθμους στρεσσαρες ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.Για αρχή καταρχάς στο Aida 64 να βάλεις αυτά δείτε εικοναpost-235268-0-25419600-1484178222_thumb.png

Να ειναι επιλεγμένα αυτα τα 3 και σε βαζω στοιχημα μεσα στο λεπτο θα εχεις καμια 70αρα + αν εχεις 55 βαθμούς 1 λογος υπαρχει να το εχεις εξω στο μπαλκονι που εχει -10 εκει εξω.Δεν παιζει ρολο η θεμοκρασια με τα ρολογια μονο το ρευμα=θεμοκρασια

• Like 1
Δημοσ.

Να ειναι επιλεγμένα αυτα τα 3 και .....

το τέταρτο stress system memory.......μία περίπτωση υπάρχει μόνο να έχει αυτά τα temps σε i5 και με 1,4vcore και αυτή είναι να τον έχει κάνει delid....

Πάντως με 1.4vcore daily περιμένω επόμενο thread γιατί άρχισε ο 6600Κ να ζητάει παραπάνω vcore στην ίδια συχνότητα.....

Εχει πολλα stability test το aida extreme και δε το ξερω η μηπως εχει σχεση η συχνοτητα με τις θερμοκρασιες?Τεσπα,με αυτο το στυλακι δε θα πας μακρια,sorry κιολλας.

Χτύπα ένα cinebench όπως παρακάτω να δούμε τι temps σηκώνεις στα 1,4vcore

post-303984-0-96108000-1484179221_thumb.png

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...