Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Heybro είπε

Μπραβο ρε φιλε να τον χαρεις λιωστον παραμενει απο τους top στο gaming. Με delid κανεις θαυματα στην 3ετια ισως παρω το rockit να πειραματιστω. 

Να σαι καλά φίλε! 

Τον έχω βάλει στα 5 με 1.26 και παίζω daily με 55c average σε cpu intensive games. Μια χαρά.

Αν σε "τρώει" για πειράγματα και delid κάντο τώρα, ο επεξεργαστής δεν χαλάει αν δεν τον "βιάσεις" με 1.4+ vcore .

Στην ουσία κερδίζεις ένα δροσερό τσιπ με μεγαλύτερες συχνότητες.

Στην τριετία "ποιος ζει ποιος πεθαίνει" :P 

φιλικά :) 

• Like 1
  • Απαντ. 25,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• BabisTs

1779

• ultraex2003

1519

• alldaynews

1028

• Mult1C0r3Cpu

690

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, mcrae13 είπε

Να σαι καλά φίλε! 

Τον έχω βάλει στα 5 με 1.26 και παίζω daily με 55c average σε cpu intensive games. Μια χαρά.

Αν σε "τρώει" για πειράγματα και delid κάντο τώρα, ο επεξεργαστής δεν χαλάει αν δεν τον "βιάσεις" με 1.4+ vcore .

Πρέπει να είσαι από τους λίγους με 7700 στα 1.26 για 5. Το delid πρέπει να βοηθάει και στα volt εκτός θερμοκρασίες νομίζω. Δεν θέλω να χάσω εγγύηση τον έχω για mining συνέχεια οπότε ποτέ δεν ξέρεις. Σταθερά 1.29 στα 5 τον έχω σε ότι και αν κάνω. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mcrae13 είπε

Κατέβασα το cpu στα 4.8 για να δώ με τι ρεύματα παίζει.

Νταξ δε θέλει πολύ ,με 1.15v το χει :P:P 

7700k_Realbench@4.8.PNG

7700k_Xtu@4.8.PNG

Έλα να πυροβολάει το εργαλείο.....Είσαι μπόμπα φίλος.....

• Like 3
Δημοσ.
Στις 3/30/2018 στις 5:59 ΜΜ, mcrae13 είπε

Να σαι καλά φίλε! 

bro !!! με   bus speed  ψηλα επαιξες καθολου  για κανα νουμερακι με τον 7700 κ ;;; 

y4esju.png

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα! :D

Οχι ακόμα αδερφέ,τον δουλεύω λίγο σε real καταστάσεις να βεβαιώσω σταθερότητα και μετά θα δώσω κάνα γκάζι.  Μέχρι στιγμής βράχος στα 5.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, mcrae13 είπε

Καλημέρα! :D

Οχι ακόμα αδερφέ,τον δουλεύω λίγο σε real καταστάσεις να βεβαιώσω σταθερότητα και μετά θα δώσω κάνα γκάζι.  Μέχρι στιγμής βράχος στα 5.

ιδια μητρικη  εχεις  asus  z170 pro  παει πολυ ψηλα και τα 170 + τα χεις πιστευω τα ειχα κανει!! :D

τα τσιπακια αυτα παιζουν ψηλο bus speed  εδω η παλιογρια ο 5820κ τα ειχε !!

9pes7f.png

Επεξ/σία από ultraex2003
  • Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε

ιδια μητρικη  εχεις  asus  z170 pro  παει πολυ ψηλα και τα 170 + τα χεις πιστευω τα ειχα κανει!! :D

τα τσιπακια αυτα παιζουν ψηλο bus speed  εδω η παλιογρια ο 5820κ τα ειχε !!

9pes7f.png

Δεν είμαι πολύ familiar με το bus,συνήθως παίζω με multiplier. 

Αλλά θα δοκιμάσω  ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, mcrae13 είπε

Δεν είμαι πολύ familiar με το bus,συνήθως παίζω με multiplier. 

Αλλά θα δοκιμάσω  ;)

να προσεχεις τις μνημες ομως αμα παιξεις  εαν παιζεις καρφωτα συχνοτητες  στις μνημες  θα πρεπει να δουλεψεις διαιρετη γιατι θα παρουν την ανηφορα οι συχνοτητες της μνημης εάν ανεβάζεις bus speed!!

Επεξ/σία από ultraex2003
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Spartan117 είπε

Το multi είναι αρκετά πιο safe, με το bus αν δεν κάνω λάθος επηρεάζεις και SATA, PCIe bandwidth πέρα απο clock/memory frequency.

Άμα προσέξεις σε αυτές τις μητρικές υπάρχουν έτοιμα straps για να παίξεις με επιλογές για 100/125/165/200/250 σε bus speed από κει και πέρα μπορείς να παίξεις λίγο πάνω λίγο κατω και αναλογα τη cpu δεν παίζανε όλες ψηλά ωστε να φέρεις μνήμες( με διαιρέτες) και συχνότητα cpu στα επίπεδα που θες  πχ δεν πήγαινε 5.0 πήγαινε 4.98 και φυσικά δεν επηρεαζετε τα sata/ pcie κλπ 

όλα αυτά βέβαια έχουν νόημα όταν κυνηγάς νούμερα για κατάταξη !!

Επεξ/σία από ultraex2003
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και έπεσε στα χέρια μου η συγκεκριμένη.....για backup gpu  μέχρι να έρθει η κυρία gtx 2080 .... και ξεκινάμε δοκιμές με πασχάλη.....max real boost 1860mhz......και 38 βαθμοί στο καρτόνι (auto fan).....

Χωρίς τίτλο.png

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 10
Δημοσ.

msi afterburner v4.5.0 beta 5 !!:D

https://forums.guru3d.com/threads/rtss-6-7-0-beta-1.412822/page-57

>> Download

Changes list includes the following:

· Added power user oriented restore points system. Experienced users may use new /backup and /restore command line switches to create multiple named restore points containing full backups of MSI Afterburner's settings (including hardware profiles and custom hardware monitoring plugin configurations) and restore settings from any previously created restore point if necessary
· Original RivaTuner's monitoring history fragment selection and selected fragment processing functionality is back! Now you may hold <Shift> and press left mouse button on initial desired position in hardware monitoring window to begin fragment selection, then drag mouse cursor to desired final position and release left mouse button to select a fragment. The following functionality is available for selected fragments:
· When the fragment is selected, minimum and maximum displayed values are estimated within selected fragment only. This feature can be used if you don't need the global minimum and maximum values, estimated during whole monitoring session, and wish to see local minimum and maximum values estimated within some shorter period of time (e.g. during benchmark application runtime only)
· When the fragment is selected you may use the context menu of any graph to set tracking marker into the local minimum or maximum position within the selection. This feature can be used to automate the process of identifying and visualizing the moments of reaching peak values (e.g. peak GPU temperature) on desired fragments
· Added new open source GPU plugin. The plugin shows third party developers how to extend MSI Afterburner's GPU monitoring functionality and implement own GPU specific sensors in plugins using GPU enumeration and identification API. The plugin is demonstrating implementation of D3DKMT GPU performance counters providing unified vendor agnostic per-engine GPU usage, dedicated and shared memory usage monitoring
· RTSS has been upgraded to slightly newer build, which fixes the problem the problem with screen capture feature in On-Screen Display preview window when RivaTuner Statistics Server is installed in UAC-protected folder

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απίστευτο κομματάκι σε μνήμες......πυρήνας 2012mhz και μνήμες στα τέρματα..........Strixoni το μικρό gpu......8400+ gpuscore.....μπήκε στο territory της 1050ti.....

Χωρίς τίτλο.png

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...