ultraex2003 Δημοσ. Παρασκευή στις 11:05 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:05 μμ 2 ώρες πριν, JohnTheReaper89 είπε στα 3 τελευταια τεστ με το ζορι διακρινονται τα νουμερα μεγαλωσε τα και διορθωσετα επισης το aida καλυτερα βαλτο μαζι με το zen timmigs καπως ετσι δηλαδη εινα ποιο αμεσα συγκρισιμο !! 1
JohnTheReaper89 Δημοσ. Σάββατο στις 09:42 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:42 πμ (επεξεργασμένο) Οτι καλυτερο μπορουσα με νιτρο 1-2-1 😉 Επεξ/σία Σάββατο στις 11:31 πμ από JohnTheReaper89
Retromaniac Δημοσ. Κυριακή στις 10:05 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:05 πμ Φοβερό νούμερο. Πόσο την βρήκες τη 5090 και που;
d4ydr33m3r Δημοσ. Κυριακή στις 10:35 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:35 πμ 9 ώρες πριν, whiteman7 είπε Τι ρολογια την τρεχεις; Μηπως πιεσες πολυ και κανει throttling? Ειναι σημαντικα χαμηλο το σκορ σου ή εγω βλεπω κατι εντελως λαθος στις ρυθμισεις; Απο οτι θυμαμαι γιατι εχω καιρο να το τρεξω δεν ηταν cpu bound καθολου το Supo 2
whiteman7 Δημοσ. Κυριακή στις 10:56 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:56 πμ 19 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Τι ρολογια την τρεχεις; Μηπως πιεσες πολυ και κανει throttling? Ειναι σημαντικα χαμηλο το σκορ σου ή εγω βλεπω κατι εντελως λαθος στις ρυθμισεις; Απο οτι θυμαμαι γιατι εχω καιρο να το τρεξω δεν ηταν cpu bound καθολου το Supo σε στοκ μου βγαζει 33k
d4ydr33m3r Δημοσ. Κυριακή στις 11:01 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:01 πμ (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, whiteman7 είπε σε στοκ μου βγαζει 33k Πολυ χαμηλα ειναι φιλος.. κανα 44αρι πρεπει να σου βγαζει 4k optimized stock .. εχεις τρεξει αλλα benches να δεις αν η καρτα εχει φυσιολογικη αποδοση; Η στο gaming? Επεξ/σία Κυριακή στις 11:01 πμ από d4ydr33m3r
whiteman7 Δημοσ. Κυριακή στις 11:24 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:24 πμ (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Πολυ χαμηλα ειναι φιλος.. κανα 44αρι πρεπει να σου βγαζει 4k optimized stock .. εχεις τρεξει αλλα benches να δεις αν η καρτα εχει φυσιολογικη αποδοση; Η στο gaming? εχω κανει tests και ειμαι οκ στο 3d mark με τον i5 13600k δε ξερω τι μπορει να φταει στο superposition, δε κανει throttle , δε το εχω πιεσει ιδιαιτερα Επεξ/σία Κυριακή στις 11:25 πμ από whiteman7 1
ultraex2003 Δημοσ. Κυριακή στις 11:36 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:36 πμ ναι οντως εισαι χαμηλα ο χειροτερος σε εισαγωγικα 27ος εχει ανεβασει αυτο το σκορ ουσιαστικα το νουμερο σου παιζει στη κατηγορια με τις 4090
whiteman7 Δημοσ. Κυριακή στις 11:39 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:39 πμ (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε ναι οντως εισαι χαμηλα ο χειροτερος σε εισαγωγικα 27ος εχει ανεβασει αυτο το σκορ ουσιαστικα το νουμερο σου παιζει στη κατηγορια με τις 4090 ναι αλλα αυτο συμβαινει στο superposition προσπαθω να δω τι μπορει να το κολλαει αν δεις 3d mark eειναι μια χαρα εχω την αισθηση οτι εχει να κανει με τον επεξεργαστη Επεξ/σία Κυριακή στις 11:42 πμ από whiteman7 1
d4ydr33m3r Δημοσ. Κυριακή στις 11:48 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:48 πμ 21 λεπτά πριν, whiteman7 είπε εχω κανει tests και ειμαι οκ στο 3d mark με τον i5 13600k δε ξερω τι μπορει να φταει στο superposition, δε κανει throttle , δε το εχω πιεσει ιδιαιτερα Δημιουργησε ενα log file στο gpuz και κανε Monitor τα ρολογια σου οταν το τρεχεις να σιγουρευτεις. Εκτος και αν κατα λαθος εχεις πειραξει κανα προφιλ στο nvcpl, nvidia inspector ή την εφαρμογη.. Αν εχει ξεχωριστο προφιλ το supo δεν ξερω καν να σου πω την αληθεια.. Γενικα παιξε παιχνιδια, τρεξε αρκετα benchmarks να δεις συμπεριφορα γενικα.. 9 λεπτά πριν, whiteman7 είπε εχω την αισθηση οτι εχει να κανει με τον επεξεργαστη Δεν νομιζω οπως ειπα οτι ειδικα σε 4k optimized παιζει καν ρολο ο cpu στο supo.. Κατι αλλο φταιει.. Με εναυσμα αυτο τρεξε διαφορα benches να δεις οτι συμπεριφερεται καλα η καρτα γενικα και ειναι απλα καποια ρυθμιση στο συγκεκριμενο bench..
ultraex2003 Δημοσ. Κυριακή στις 11:56 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:56 πμ 10 λεπτά πριν, whiteman7 είπε ναι αλλα αυτο συμβαινει στο superposition προσπαθω να δω τι μπορει να το κολλαει αν δεις 3d mark eειναι μια χαρα εχω την αισθηση οτι εχει να κανει με τον επεξεργαστη στο superposition απο run δικα μου το cpu και οι μνημες δεν παιζουν ιδιαιτερο ρολο πχ τρεξτο μια σε stok cpu και μνημες και μια σε oc mod οσο μπορεις το cpu ψηλα και δωσε νουμερο επισης δες την καρτα τι παιζει απο temps το super position γενικα ανεβαζει temps
whiteman7 Δημοσ. Κυριακή στις 12:21 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:21 μμ (επεξεργασμένο) θερμοκρασιες οκ ,κανενα throttle, μνημες οκ Επεξ/σία Κυριακή στις 12:21 μμ από whiteman7 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα