Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• BabisTs

1779

• ultraex2003

1519

• alldaynews

1028

• Mult1C0r3Cpu

690

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο bench λογικά αφήνει έξω τους τυχόν περιορισμούς της αρχιτεκτονικής των fx με τα μοιρασμένα resources των 4 modules στα 8 threads. Ουσιαστικά δείχνει τη δύναμή τους σε ιδανικά σενάρια , εξού και τα πολύ υψηλά scores.

Εδώ ένα με stock 2600k:

post-87653-0-66844200-1440270065_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Ελάτε παιδιά ας μην γινόμαστε γελοιοι ο i7 είναι κτήνος, απλά το συγκεκριμένο bench δείχνει την πραγματική δύναμη του fx σε σενάρια που χρησιμοποιούνται και οι 8 πυρήνες. Επίσης δείχνει και ένα 50%-60% πάνω σε single performance τον i7. Είμαι ο μόνος που δεν βλέπω κάτι στραβό με το Benchmark;

• Like 4
Δημοσ.

Cliobaccarra και γω μαζί σου μια χαρά είναι το bench και δείχνει την πραγματικότητα άσχετα αν συμφέρει περισσότερο την Amd

Απο τη μια ακρη στην αλλη. ΗΡΕΜΑ ΡΕ..

μη παω τον 3258 στα 6ghz να ουμ.

Δώσε 6αρια Trilooooooooooooooooooooooooooooooooo

• Like 1
Δημοσ.

γιατι καθεστε και μαλωνετε με τα bench.Υπαρχουν αλλα 4-5 που σε Multi-core βγαζουν με διαφορα πρωτους τους ιντελ.το θεμα ειναι τι αναγκες εχει ο καθενας γιατι οτι πληρωνεις παιρνεις.περα απο τη δυναμη βασικο ατου των Intel ο memory controler που ουσιαστικα οι ιδιες μνημες εχουν διπλασια ταχυτητα.

Δημοσ.

CPU-Z Bench με ρολόγια 8350 και στοκ ρεύμα, χωρίς undervolt. Storm να ξέρεις για τα σκορ σου από ότι κατάλαβα φταίει το λειτουργικό κατά κύριο λόγο επειδή όπως είπες είναι φορτωμένο, κανονικά στα 5 ghz έπρεπε να παίζεις ψηλότερα :

post-297338-0-54337700-1440317924_thumb.png

• Like 2
Δημοσ.

Ενα cpu-z bench και απο μενα μετα απο αρκετο καιρο λογω ελλειψης χρονου.Στα 4.8Ghz και μνημες στα 2400.

post-221405-0-25750400-1440328943_thumb.png

Επιτελους ενα bench να χαμογελασουμε και εμεις απ'το κοκκινο στρατοπεδο!

• Like 4
Δημοσ.

Καλη ειναι οντως.Ειδα οτι εχει πεσει στα χερια σου ο ιδιος συνδυασμος.Εχεις πειραματιστει καθολου?Και αν ναι,πως σου φαινεται...?

Δημοσ.

Ενα cpu-z bench και απο μενα μετα απο αρκετο καιρο λογω ελλειψης χρονου.Στα 4.8Ghz και μνημες στα 2400.

attachicon.gifcpu bench 4.8.png

Επιτελους ενα bench να χαμογελασουμε και εμεις απ'το κοκκινο στρατοπεδο!

Τώρα όπως το βλέπω οι ram παίζουν ρόλο... ο allday και ο storm πρέπει να έχουν φορτωμένα windows. 

• Like 1
Δημοσ.

Δοκιμαστικά είναι στα χέρια μου από έναν φίλο μαζί με fx 8320, αξιόλογη μητρική, βέβαια λίγο περίεργες οι ρυθμίσεις με το ρεύμα, δεν σου έχει επιλογή για προσθαφαιρέσεις ρεύμα αλλά σου έχει συγκεκριμένες τιμές ρευμάτων, λίγο περίεργο. Εγώ τον έχω με στοκ ψύκτρα και για αυτό παίζω στα 3.5, undervolt στα 1.176 αλλά το ρεύμα σε full load bounchαρει 1.176-1.168-1.140 και ανεβαίνει πάλι στο 1.176, πιθανότατα επειδή δεν έχει llc να συμπεριφέρεται έτσι ωστόσο παρόλο που κάνει αυτά τα σκαμπανεβάσματα ο 8320 αποδίδει κανονικά χωρίς θέματα. Το στοκ ρεύμα του fx του φίλου είναι 1.272 και βάζοντας στο κουτάκι την επιλογή 1.2375 κατέβηκε 1.176, τι να πω, μου την σπάει που δεν έχει ρυθμίσεις για καρφωτό ρεύμα  :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...