cliobaccarra Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Την 2η φορα που το ετρεξα βγηκε κομπλε ριξε μια ματια απο πανω παλι. Εχω βαλει cpu z και gpu z επισης.
BabisTs Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Και εγω με τη σειρα μου ενα realbench στα 4.6Ghz...Ειμαι αρκετα κατω απ'τον συναγωνισμο!Οφειλεται καθαρα στα ρολογια της cpu η μετραει αρκετα και η καρτα γραφικων? Περισσότερο στα ρολόγια του cpu μου φαίνεται... 1
MrLifeguard Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Περισσότερο στα ρολόγια του cpu μου φαίνεται... Οκ,το βραδυ οταν γυρισω σπιτι θα δοκιμασω να το τρεξω με ανεβασμενα ρολογια,αν και εχω αλλαξει ανεμιστηρες στην corsair για λογους θορυβου-ησυχιας,δεν με παιρνει να ανεβω πολυ σε ρευματα.
AnimalPlanet Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Να βαρυνω λιγο την ατμοσφαιρα, μ' ενα προχειρο run... O παππους στα καθημερινα βαρετα 4.4GHz και οι γιαγιαδες stock ... Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2015 από AnimalPlanet 7
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Αμμώνι έπεσε στην ατμόσφαιρα animal planet όχι απλά βάρυνε . Alldaynews δεν δοκιμάζεις να στρεσσάρεις με prime95 blend με το ρεύμα που παίζεις τώρα στα 5 ghz ; Ο thanos1972 έχει δίκιο μου φαίνεται για το επιπλέον ρεύμα, μάλλον για το σχετικά χαμηλότερο σκορ φαινεται πως θες παραπάνω ρεύμα για να είσαι stable. Μπορεί και να κάνω λάθος, αλλά αν δοκιμάσεις με prime σίγουρα θα σου βγάλει illegal sumout, αν πάλι δεν σου βγάλει και είσαι stable, τότε κάτι δεν πάει καλά με τα windows σου. 1
alldaynews Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μαύρη είναι η νύχτα αδέρφια Θα δοκιμάσω το βράδυ παιδιά γιατι δεν μ`αρέσει το θέμα 5
MrLifeguard Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 @AnimalPlanet πραγματικα δημιουργεις προβληματα στους συμφορουμιτες σου!!! Το βραδυ θα τον φτασω στα 8Ghz να σε περασω... 3
BabisTs Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Να βαρυνω λιγο την ατμοσφαιρα, μ' ενα προχειρο run... O παππους στα καθυμερινα βαρετα 4.4GHz και οι γιαγιαδες stock ... Bannnnnnnnn...... Οκ,το βραδυ οταν γυρισω σπιτι θα δοκιμασω να το τρεξω με ανεβασμενα ρολογια,αν και εχω αλλαξει ανεμιστηρες στην corsair για λογους θορυβου-ησυχιας,δεν με παιρνει να ανεβω πολυ σε ρευματα. Δώσε πόνο,έχεις σύστημα που ανεβαίνει και άλλο!!! 1
alldaynews Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Off topic.Αν κόψω κυλινδρικό ρεζερβουάρ με dremel λέτε να σπάσει??? Bannnnnnnnn...... Δώσε πόνο,έχεις σύστημα που ανεβαίνει και άλλο!!! Εδώ σηκώνει μυνήσειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς όχι μπαν μόνο 3
AnimalPlanet Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μαύρη είναι η νύχτα αδέρφια ΧΑΧΑΧΑΧΑ πολυ καλο! 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Τα οχήματα φορολογούνται σύμφωνα με διάφορους παράγοντες που μέσα σε αυτούς είναι φυσικά τα κυβικά και οι ίπποι, εδώ τα κτήνη pc θα πρέπει να φορολογούνται σύμφωνα με τους πυρήνες που έχουν και το ipc βέβαια . 3
Dinosfan Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Off topic.Αν κόψω κυλινδρικό ρεζερβουάρ με dremel λέτε να σπάσει??? Εδώ σηκώνει μυνήσειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς όχι μπαν μόνο Να σου προτεινω να κοψεις μια 970 και μια 390 και να την ενωσεις αμα το επιτυχεις εγω σου χαριζω το σπιτι μ το αμαξι μου και τον υπολογιστη!!! ALLDAY κατσε εκει π εισαι !!!! https://www.youtube.com/watch?v=SZjgI3Fd2CM 6
ultraex2003 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 image editing τρωει φαπες ο 5960 απο τον 6700κ στα 4.5 κατι ειναι και αυτο !! 1
alldaynews Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Να σου προτεινω να κοψεις μια 970 και μια 390 και να την ενωσεις αμα το επιτυχεις εγω σου χαριζω το σπιτι μ το αμαξι μου και τον υπολογιστη!!! ALLDAY κατσε εκει π εισαι !!!! https://www.youtube.com/watch?v=SZjgI3Fd2CM Φίλε Κωνσταντίνε γουστάρω Πάολα!!!!!!!Πάντως πλέξι έχω κόψει όχι κυλινδρικό.Πρέπει να κάνω αναδιάταξη των ψυγείων για να μπει στο σωστό σημείο το ρεζερβουάρ αλλιώς δεν χωράει.40 cm ύψος έχει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα