badvariemai Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Υπηρετώ την στρατιωτική μου θητεία και σκέφτομαι να πάρω ένα φορητό για να βλέπω καμμιά ταινία και σειρές στον ελεύθερο χρόνο. Είμαι στο δίλλημα να πάρω κάτι καλό ή να πάρω ένα φτηνό με 500-700Ε? Παιχνίδια δεν παίζω. Αλλά ασχολούμαι με επεξεργασία βίντεο (ερασιτεχνικά βέβαια). Από την άλλη δεν θα ασχολούμε κατά την διάρκεια της θητείας και πολύ. Από φτηνούς έχετε να προτείνεται κάτι? Το μόνο που θα ήθελα είναι να έχει χωριστή μνήμη η κάρτα γραφικών και να είναι Core 2 Duo.
Droidlock Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Ξεχασε το , μην το περασεις στο στρατοπεδο γιατι υπαρχουν μεγαλες πιθανοτητες να το κλεψουν.
titikos46 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Παρε ενα dvd play με 100 ευρω περιπου φορητο,αν θες μονο για την μοναδα μεσα.Η καλλιτερη λυση.
lefi Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Συμφωνό και με τους 2 προλαλήσαντες γιατί να δώσεις 500 ? για υπολογιστή και να βλέπεις μόνο ταινίες και να μην πάρεις κάτι εξειδικευμένο (μικρότερη πιθανότητα κλοπής, μικρότερη απωλεια χρημάτων εάν κλαπεί, δεν θα μπλέξεις με λειτουργικά συστήματα κτλ θα βάζεις τον δίσκο στην υποδοχή και καθάρισες).
vjshadow Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Επειδή ο φίλος μου (badvariemai) είναι σε παρατηρητήριο δεν παίζει τέτοιο πρόβλημα. Τον ενδιαφέρει να βλέπει ταινίες και σειρές divx, xvid, αλλά να μπορεί να μπει και λίγο νετ καθώς και να γράψει και κανένα κείμενο. Οπότε συζητάμε μόνο για υπολογιστή.
kirileman Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Ξέχνα το laptop στον στρατό!!! Εγώ είχα το λάπτοπ και το ps2, όχι όμως παντού. Εξαρτάται που υπηρετεί ο καθένας.
costas_st Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Ti orea ine pleon ston strato Laptop, tenies.. mia xara magkes.. poy emis palia tetia tixi.. me to poy bgikan tote ta prota kinita stin Ellada, oyte gia astio mporoysame na ta exoyme mazimas.. Lipon, epidi badvariemai thelis stadar ap'oti katalaba na palis laptop kai oxi kati apo afta poy soy protinane ta pedia parapano, tha se simboyleba na paris ena ftino laptop apo ta Multirama kai Marka Multirama na ine kiolas gia na paris kai 3 xronia egkiisi.. giati eki mesa sto stratopedo den tha to exi mono o filosoy to laptop ala kai oli sxedon. Giafto soy protino ena laptop multirama me 3 xronia egkiisi.. kai na pathi kati tha to stelni gia na gini... ase poy mexri tote tha apolithi kiolas.
tasosvel Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 εγώ δεν είμαι και πολύ φαν των multirama notebook προτιμώ κάτι πιο επώνυμο αλλά με τουλάχιστον 2 χρόνια εγγύηση
21century Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Παιδια παντως δεν ξερετε τι λετε αλλα ο ξαδερφος μου στην αεροπορια, στα φυλακια εχουν φορητους και βλεπουν ταινιες, παραγγελνουν πιτσες και φυσικα παιζουν και κανα παιχνιδι. Εδω κουβλανε ps2. Αλλιως δεν περνανε οι ωρες. Παντως στο φιλο συστηνω αν ειναι νεος και οχι μονιμος η επυ να παρει ενα φορητο player..Μακαρι να ειχαμε κι εμεις τοτε προ 15 χρονια...
blashyrkh+ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Laptop an8ektiko +me 2 xronia eggyhsh mallon monadikh lisi ine Toshiba,...An 8elis na pezeis+mpala mazi tu pare ena tecra ypologize +- 1000 { alliws g auta pu 8es ena A200 me basika xarakthristika 8a s kostisei epishs gyrw sto xiliariko alla me kalitera xarakthristika+xeiroterh safws an8ektikothta..
polisv Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Παιδια παντως δεν ξερετε τι λετε αλλα ο ξαδερφος μου στην αεροπορια, στα φυλακια εχουν φορητους και βλεπουν ταινιες, παραγγελνουν πιτσες και φυσικα παιζουν και κανα παιχνιδι. Εδω κουβλανε ps2. Αλλιως δεν περνανε οι ωρες. Παντως στο φιλο συστηνω αν ειναι νεος και οχι μονιμος η επυ να παρει ενα φορητο player..Μακαρι να ειχαμε κι εμεις τοτε προ 15 χρονια... ΚΑΛΑ ΚΟΥΦΑΘΗΚΑ.Δηλαδή ο στρατός έχει γίνει πολύ hi.... Που είναι εκείνα τα ραδιάκια που στραβώναμε τις κεραίες γιά να τα κρεμάμε ΟΕΟOOO; Μην μου πείτε ότι έχουν και WiFi στα στρατόπεδα;
poihths Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 ΚΑΛΑ ΚΟΥΦΑΘΗΚΑ.Δηλαδή ο στρατός έχει γίνει πολύ hi....Που είναι εκείνα τα ραδιάκια που στραβώναμε τις κεραίες γιά να τα κρεμάμε ΟΕΟOOO; Μην μου πείτε ότι έχουν και WiFi στα στρατόπεδα; και wifi έχουν και απόλα , προχτες συνδεθηκε ενας φίλος μου με λαπτοπ απ τη μοναδα και εμεινα μ@λ@κ@ς. Εγω προτείνω στο παιδι να παρει ενα λαπτοπ HP ή Toshiba με core 2 duo υπαρχουν πολλά,αν ψαξεις λίγο μεχρι 700Ε. Εννοιειται ειναι καλη αγορα ενα φθηνο λαπτοπ..αν δε παιζεις games ή δεν ασχολεισαι επαγγελματικα με βαριες εφαρμογές ,εγω προσωπικα θεωρώ χαζή ιδέα να παιρνει κανείς λάπτοπ για παιχνίδια
polisv Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 και wifi έχουν και απόλα , προχτες συνδεθηκε ενας φίλος μου με λαπτοπ απ τη μοναδα και εμεινα μ@λ@κ@ς. Εγω προτείνω στο παιδι να παρει ενα λαπτοπ HP ή Toshiba με core 2 duo υπαρχουν πολλά,αν ψαξεις λίγο μεχρι 700Ε. Εννοιειται ειναι καλη αγορα ενα φθηνο λαπτοπ..αν δε παιζεις games ή δεν ασχολεισαι επαγγελματικα με βαριες εφαρμογές ,εγω προσωπικα θεωρώ χαζή ιδέα να παιρνει κανείς λάπτοπ για παιχνίδια Τώρα αμα σου πω πως έμεινα εγώ.... Μπράβο τους
asteras8 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 koita file mou oso afora to strato mporei na les oti den sto kleboun alla an tixeis me tipota mastouria kai kati anegefalous tin exeis bameni apo xeri edw se ena filo mou to klepsane 100 eyrw otan pige gia mpanio kai min mou peis oti tha to perneis mazi sou ekei!!!!afou epimeneis omws pare ena ftino afou den thes exizitimena pragmata kai mono gia apli xrhsh kai afou thes tenies pare me 17 intswn othoni egw exw turbo-x me 17ara kai xeromai pou blepw tenies ekei!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.