Προς το περιεχόμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

juliankee

Νεο Danceradio.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το νέο Danceradio.gr είναι γεγονός!!

 

To Danceradio.gr είναι μια πλατφόρμα φιλοξενίας αρχείων πολυμέσων καθώς επίσης και γραπτών κειμένων. Συγκεκρίμενα το Danceradio.gr είναι ένα portal με καθημερινή ανανέωση.

 

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό, συλλέγει, δημιουργεί και αποτυπώνει τις εκάστοτε πληροφορίες από την παγκόσμια μουσική βιομηχανία στην ιστοσελίδα του Danceradio.gr.

 

Εκεί ο χρήστης έχει την δυνατότητα να σχολιάσει το κάθε κείμενο που η ομάδα μας ανανεώνει καθημερινά δημιουργώντας έτσι ένα ισχυρό interactivity.

 

Επίσης στην πλατφόρμα του Danceradio.gr φιλοξενούνται και πολλά DJ SETS σε μορφή streaming και μαζί με την ενσωμάτωση του DANCE TV αυξάνουν εντυπωσιακά τον χρόνο διατήρισης του χρήστη στην ιστοσελίδα.

 

Το Danceradio.gr βασισμένο στα standards του εξωτερικού, έχει 2 κανάλια μετάδοσης. Επίσης ενσωματώνει τεχνολογίες streaming σε επίπεδα τηλεόρασης και realtime audio.

 

Tα κανάλια μετάδοσης είναι:

 

1. Electronica stream:

 

Μεταδίδει 24/7 Dj sets βάσει αναλυτικού προγράμματος που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας, και κομμάτια επιλεγμένα απο την ομάδα του Danceradio.gr.

 

Εκεi μπορείτε να ακούσετε από minimal μέχρι techno και από house μέχρι progressive. Το danceradio.gr electronica stream καλύπτει πλήρως όλο το φάσμα της ηλεκτρονικής μουσικής μέχρι τα 128 bpm.

 

Υπάρχουν 3 ποιότητες μετάδοσης ήχου. 32k για συνδέσεις PSTN με χαμηλή ποιότητα ήχου και 128k, 160k για συνδέσείς DSL με πολύ υψηλή ποιότητα ήχου.

 

Με ξένους αλλά και Έλληνες καλλιτέχνες το Danceradio.gr θεωρείται πλέον από τα καλύτερα Internet ραδιόφωνα του κόσμου. Djs όπως οι: Armin Ban Buuren, John Digweed, Carl Cox, Sultan, Umek, Marco Bailey, Kenneth Thomas, Eelke Kleijn, Valentino Kanzyani, GPal, Anna Maria Harokopou, Cleopatra, Adrianos Papadeas, Cj jeff, TolisQ, Spiros Kaloumenos, Agent Greg, StereoK, John Dalagelis, Stel, dPen είναι μερικοί από αυτους που στελεχώνουν το Dj Team του Danceradio.gr

 

2. Trance Stream

 

Μεταδίδει 24/7 Dj sets βάσει αναλυτικού προγράμματος που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας, και κομμάτια επιλεγμένα απο την ομάδα του Danceradio.gr.

 

Eκεί μπορείτε να ακούσετε μόνο μουσική trance.

 

Υπάρχουν και εκεί 3 ποιότητες μετάδοσης ήχου. 32k για συνδέσεις PSTN με χαμηλή ποιότητα ήχου και 128k, 160k για συνδέσείς DSL με πολύ υψηλή ποιότητα ήχου.

 

Στο νέο και ανανεωμένο Danceradio.gr επίσης θα δείτε:

 

- Ενσωματωμένο flash audio player

 

- O χρήστης μπορεί να σχολιάζει πλέον κάθε άρθρο που βρίσκεται στις σελίδες του Danceradio.gr, επίσης μπορεί να ψηφίζει το άρθρο που θεωρεί σημαντικό για αυτόν, όπως επίσης και τους αγαπημένους του Djs.

 

- O κάθε Dj πλέον έχει την δική του σελίδα. Εκεί μπορείτε να βρέιτε το βιογραφικό για κάθε Dj, πληροφορίες για το show του καθώς επίσης και ένα streaming set της μίας ώρας.

 

- Πλέον μπορείτε να δείτε το έβδομαδιαίο πρόγραμμα του Danceradio.gr από την κεντρική σελίδα με απευθείας link στη σελίδα του κάθε Dj.

 

- DanceTv . Στην κεντρική σελίδα του Danceradio.gr βρίσκεται το Dancetv player. 24 ώρες την μέρα, 7 φορές την εβδομάδα συνεχής καταιγιστική ροή από videoclips, συνεντεύξεις και live performances...

 

- Danceradio.gr Chat. Πλατφόρμα chat που ο χρήστης μπορεί να συνομιλήσει με τους Djs αλλά και την ομάδα του Danceradio.gr.

 

- Τα 5 καλύτερα τραγούδια των Dj του Danceradio.gr. Streaming πλατφόρμα όπου ο χρήστης μπορεί να ακούσει αλλά όχι να κατεβάσει τα 5 καλύτερα κομμάτια του μήνα, επιλεγμένα από τους Djs του Danceradio.gr

 

- Danceradio.gr On Demand

Πρωτοποριακή πλατφόρμα που έχει προσαρμοστεί από την ομάδα του Danceradio.gr.

 

Ο κάθε χρήστης θα μπορεί πλέον να ακούσει το set του αγαπημένου του Dj σε μορφή streaming ή ακόμα και κάποια sets που δεν πρόλαβε να ακούσει από το Danceradio.gr.

 

- Gallery. Σε αυτό το section υπάρχει αποκλειστική συνεργασία με το μεγαλύτερο Αθηναϊκό Internet Portal για την νυκτερίνη clubland και όχι μόνο, το http://www.clubber.gr.

 

Aπαιτείται να γίνει είσοδος στην πλατφόρμα πράγμα που σημαίνει πως ο χρήστης πρέπει να χρησιμοποιήσει μοναδικό username, password και όνομα χρήστη.

 

Καλωσήρθατε στην νέα εποχή του Danceradio.gr, μια νέα εποχή ψηφιακής επικοινωνίας...

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
×
×
  • Δημιουργία νέου...