fotini_20 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 παιδια οπιος μπορει ας μου πει καμια ονομασια για παρτυ στην καφετερια που δουλευω....οπιος εχει καμια ιδεα ας βοηθησει....thanks προκαταβολικα...οτι σας κατεβει στο μυαλλο δεκτο,που ξερετε και με ακυρα πραγματα μπορειτε να βοηθησετε να δωσω και ενα παραγειγμα π.χ ας πουμε oriental πατρυ,sfinaki παρτυ....)
Lighter122 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Κανε edit και γραφτο στα ελληνικα γιατι θα στο σβησουν... Και κανε λιγο πιο σαφες τι ακριβως ζητας γιατι εγω τουλαχιστον δεν καταλαβα...
aledjo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 πες τι παρτυ ειναι αυτο και για πιο λογο γινεται και πανω απ'ολα τι μουσικη θα εχετε! σε ποια περιοχη ειναι η καφετερια αυτη? ασχετο: σε παρακαλω πες μου οτι το username σου ειναι τυχαιο και οχι το αληθινο ονομα γιατι θα τρελαυω με αυτο το ονομα! εχω καταστραφει 2 φορες απο αυτο το ονομα....
Typhoon Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Και δηλαδή τι, μπορεί να τη λένε Γεωργία πχ και όταν έκανε το account είπε τι nick να βάλω και της ήρθε το Φωτεινή? I mean, what are the odds ?
aledjo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 ο αλετζος δεν χανει ευκαιρια για το πεσιμο. ηθελα να'ξερα που το ειδες το πεσιμο! εκτος και αν αυτο ειναι το δικο σου στυλ και νομιζεις οτι το εχουν ολοι... (κλαψομ0Υνhs) @fotini_20 δωσε μου το MSN σου για να το συζητησουμε το θεμα... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΣΙΜΟ!
Houston Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 μη μασας ρε aledjo aledjo, 2 Φωτεινές ήτανε που στην κάναν τη ζημιά ή μια ντούμπλεξ ?
Toufas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 αλετζε φιλε μου, επειδη κανεις κατι αυθόρμητα, δεν σημαινει πως δεν ειναι πεσιμο. "ασχετο: σε παρακαλω πες μου οτι το username σου ειναι τυχαιο και οχι το αληθινο ονομα γιατι θα τρελαυω με αυτο το ονομα! εχω καταστραφει 2 φορες απο αυτο το ονομα...." προσπάθεια για να δείξεις pre-selection. δεν σε κατηγορω οτι το εκανες επιτηδες απλα σου λεω τι ειναι.
aledjo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 μη μασας ρε aledjo aledjo, 2 Φωτεινές ήτανε που στην κάναν τη ζημιά ή μια ντούμπλεξ ? ΔΥΟ και η ειρωνια ξερεις ποια ειναι? η πρωτη ηταν οταν ημουν 19 και εκεινη 19, ξανθια (βαμμενη), πρασινα ματια, 1,70 η δευτερη τωρα στα 24 εγω, 18 εκεινη(!), φυσικη ΞΑΝΘΙΑ, ΠΡΑΣΙΝΑ ματια, 1,80!!! και οι δυο πανεξυπνες.... (ε γι'αυτο ασχοληθηκα) αλλα.... τα δυο μεγαλυτερα κοληματα της ζωης μου.... μακρια απο αυτο το ονομα λοιπον! ξουτ-ξουτ!
aledjo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 ναι εχεις δικιο! εγω φταιω. fotini_20 για πες μας για το παρτυ....
Pablo_Hasan Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 και η ειρωνια ξερεις ποια ειναι?η πρωτη ηταν οταν ημουν 19 και εκεινη 19, ξανθια (βαμμενη), πρασινα ματια, 1,70 η δευτερη τωρα στα 24 εγω, 18 εκεινη(!), φυσικη ΞΑΝΘΙΑ, ΠΡΑΣΙΝΑ ματια, 1,80!!! και η ειρωνια τελικα που ειναι;
aledjo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 και η ειρωνια τελικα που ειναι; και οι δυο: ιδιο ονομα, ιδια μαλλια, ιδια ματια.... ιδια αισθηματα για εκεινες! δε σου φτανει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.