RockSoundStudio Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Τελευταία ακούω πολλά για αυτό το "θαυματουργό" συμπλήρωμα διατροφής. Το έχει δοκιμάσει κανείς ? Αξίζει ?
RockSoundStudio Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 τι λες ρε ανθρωπε? Τι σου κάνει τόση μεγάλη εντύπωση ρε φίλε ?
flo1 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 το εχω ακουσει κι εγω αλλα δεν εχω δοκιμασει (ουτε ξερω που το βρισκουν δλδ)
leftermann Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Το βρίσκουν σε φαρμακεία και σε καταστήματα βιολογικών προϊόντων και υγιεινής διατροφής, σε μορφή χαπιών. Κάνει τόσο καλό στον οργανισμό, όσο και το θαυματουργό όζον του φοβερού εκείνου γιατρού στο κανάλι, δεν θυμάμαι ονόματα, που θεραπεύει πάσα νόσο και πάσα μαλακία, ανασταίνει και νεκρούς, και αν δεν τους αναστήσει, σίγουρα θα τους την σηκώσει μέχρι τα αυτιά. Αυτό που δεν έχω καταλάβει ακόμα είναι πώς γίνεται με τόσο θαυματουργά προϊόντα να υπάρχουν ακόμα τόσες ασθένειες στον κόσμο...
flo1 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 κι εγω αυτο αναρωτιεμαι.. γιατι να μην παρουμε σπιρουλινα, αντι για τα αλλα συμπληρωματα διατροφης και δεν το προτεινουν οι γιατροι ?
KWSN_Men Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Καλό κάνουν οι άνθρωποι. Στο σύγχρονο κόσμο οι πάντες επιζούν, δεν υπάρχει εξελικτική πορεία του ανθρώπου. Κάπως πρέπει να απορρίπτονται και οι κακές μεταλλάξεις (οι χαζοί για παράδειγμα).
Tzimmys Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Εγώ δοκίμασα. Καταρχήν γενικότερα την ψάχνω με συμπληρώματα διατροφής αφενός γιατί δεν τρέφομαι σωστά (εργένης) και αφετέρου λόγω βραδυνής δουλειάς (τυπογραφείο-πιεστήρειο). Μου τα συνέστησε λενας φίλος και τα δοκίμασα. ΝΑ σου πω πως ούτε την ευεξία που περιγράφουν είδα, και από την άλλη η τύπισσα που μου τα έδωσε μου είπε πως για να τα σταματήσω θα έπρεπε να μειώσω σιγά-σιγά την ποσότητα. Και λέω τι στα κατά πέρνουμε ρε φούστη και δεν ξαναπήρα.
Dr.Strangelove Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δεν έχω δοκιμάσει και ούτε πρόκειται (δεν με ενθουσιάζει η ιδέα της άλγης σαν συμπλήρωμα διατροφής). Τα ψαράκια μου πάντως τρελαίνονται
1980 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 εδω σας εχω. http://www.megamarket.gr/easphosphagen8482hp-p-32605.html?ref=pathfinder και νεκρους ανασταινει.
ata1983 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής και τίποτα παραπάνω. Δεν κάνει και θαύματα, απλώς έχει πολλά θρεπτικά συστατικά σε ένα τελείως φυτικό προιον και δημιουργεί όλη αυτή την υστερία! Αντικειμενικά πάντως αν μπορεί κάποιος να παρακάμψει την απαίσια μυρωδιά τους(και λίγα λέω) είναι πολύ καλό προιον για αυτούς που το χρειάζονται. Δεν είναι σε καμία περίπτωση βλαβερά ή εθιστικά ώστε να χρειαστεί να κοπεί σιγά σιγά. Απλά αν δεν τρέφεσαι σωστά και τα παίρνεις αν τα κόψεις απότομα θα αφήσεις τον οργανισμό ξαφνικά χωρίς κάποια στοιχεία που περίμενε να τα πάρει, δεν του αφήνεις περιθώρια προσαρμογής. Αν η διατροφή είναι ικανοποιητική δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Προσωπικά μια φορά τα μύρισα και δεν μπορώ να το βγάλω ακόμα από το μυαλό μου, οπότε οι ενδιαφερόμενοι μόνο σε χάπι και μπαμ και έξω να πάει κατευθείαν κάτω.
soturin Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Στηρίξτε τα ελληνικά προϊόντα! Αγοράστε σπυριδούλα (spiridoula) και πιέιτε φραπελια (frapelia). "Παλίκαρε! πιάσε μια φραπελια μέτρια χωρίς γάλα και ένα νεράκι να πάρω την σπυριδούλα μου..." νοιώθουμε?
KWSN_Men Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Η Δρούζα πάντως είπε να ανακατεύεται η Σπιρουλίνα με τη Καβαλίνα, να διαλύονται με υγρά μπαταρίας (χωρίς Flash!) και να γίνονται ένεση. Όλο αυτό σου βγάζει μαλλιά αν είσαι φαλακρός, θεραπεύει τον καρκίνο, σου χαρίζει ευεξία και πέντε πόντους μήκος. Τρέξτε σας παρακαλώ!!!
leftermann Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 και μην ξεχάσεις καθημερινά 4 μπουκάλια νερό με όζον, έ...
lak10 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 λοιπον παιδες για να μην τα ισοπεδονουμε ολα. η σπιρουλινα οντως κανει καλο στον οργανισμο.Επειδη καποια στιγμη ο πατερας μου ενδιαφερθηκε να την διακινησει , (κανει χοντρικη πωνηλη τροφιμων) εμαθα οτι βγαινει μονο σε μια περιοχη των Σερρων νομιζω στην Νιγρητα και μαλιστα την παιρνει και η ΝASA για τους αστροναυτες. Σοβαρα μιλαω το τι ιδοτητες εχει ακριβως δεν ξερω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα