aLek0s Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Χαίρετε. Πρόσφατα, έπαθε κάτι το antivirus μου(avast) και δε λειτουργούσε. Εμένα δε με ενοχλούσε ιδιαίτερα, αλλά ανακάλυψα ότι δε μπορώ να χρησιμοποιήσω το windows live. Δε με άφηνε online για πάνω απο 2 δευτερόλεπτα, και ''τσουυυυπ!'' με έκανε disconnect. Ε λέω εγώ, ας το κάνω remove και ας το επανεγκαταστήσω.. Έλα όμως που τώρα δε μου εγκαθίστατε και μου λέει ότι υπάρχει ένα πρόβλημα στην εγκατάσταση και να δοκιμάσω αργότερα! Καμία ιδέα για το πώς να αντιμετωπίσω το θέμα αυτό?
StaPas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Για τσέκαρε μήπως είναι πρόβλημα του windows installer. http://support.microsoft.com/kb/555175
aLek0s Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Δοκιμάζω ήδη τους τρόπους που προτίνονται. Θα σε ενημερώσω αν γίνει κάτι!
perp Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Κάτι αντίστοιχο έγινε και σε μένα... ο installer κολλάει απίστευτα... προσπάθησε να βγάλεις το antivirus, και δοκίμασε ξάνα την εγκατάσταση... συνήθως ξεκολλάει απο μόνος του...τα ίδια επαθα και στο laptop
aLek0s Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Με αυτά που μου υπόδειξε το λίνκ να κάνω, τώρα κάθε φορά που πάω να εγκαταστήσω το windows live messenger πέρνω ένα μήνυμα ότι το windows installer δεν είναι καλά εγκατατεστημένο ή δεν είναι ενεργοποιημένο. Εγώ το εγκατέστησα όπως μου έλεγε το site και είδα ότι είναι και ενεργοποιημένο. καμία ιδέα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.