CompHeller Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Καλησπέρα! Υπάρχει Free pdf editor?? Θέλω απλά να προσθέτει photos και λέξεις όχι πολλά πολλά.. thanks:-D
Jastonas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Ψάξε στο γκούγκλ, σίγουρα κάτι θα βρεις. Δοκίμασε γενικότερα τον Fox it Reader + Editor
e-tic Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Ο editor της FoxIt δεν είναι free. Και εγώ το έψαξα κάποιο διάστημα, και βρήκα μια-δυο λύσεις (νομίζω η μία ήταν το primoPDF) αλλά καμία δεν με άφησε ικανοποιημένο, κυρίως γιατί δεν μπορούσαν να διαχειριστούν Ελληνικούς χαρακτήρες. Αν καταφέρεις πάντως να βρείς κάτι αξιόλογο και free, ενημέρωσε μας!
random Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 κάτι τέλειο δεν βρήκα. Αν εισαι αυστηρός στο "δωρεάν" το pdf2oo κάτι κάνει, αλλα μου φαίνεται λιγο μπλέξιμο το σεταρισμα, για μέσο χρήστη windows. Χρειάζεται και το Openoffice. Εξαγει το pdf ως εικόνες σε ενα openoffice presentation (το αντίστοιχο powerpoint του OO), προσθέτεις τα δικά σου, και το OO το σωνει ως pdf. το Foxit Editor, αν δεν το πληρώσεις, σου βάζει ενα watermark στα αρχεία. και το Jaws PDF Editor εχει full functional trial για 14 μέρες
alkisg Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Υπάρχει και το pdfedit, αλλά είναι για Linux, παίζει και για windows μέσω cygwin αλλά έχει πολλή φασαρία στο στήσιμο.
no11 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Αν έχεις Vista, μπορείς να το κάνεις με το "εργαλείο αποκομμάτων" που σου δίνει την δυνατότητα να επιλπέξεις την μορφή αποθήκευσης.
panos-volos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Αν θες να μετατρεψεις απλα ενα word σε pdf με το νεο Word 07 ειναι πολυ απλο.. Απλα save as pdf και ολα οκ!
CompHeller Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Θα δοκιμάσω το jaws. αν ειναι FULL για 14 μέρες θα προλάβω να κάνω την δουλειά μου thanks!!! word κτλ δεν παίζει ..
random Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Editor ζητάει ο άνθρωπος, όχι pdf creator/printer. έχει ενα pdf, και θελει να σβήσει, αλλαξει, προσθέσει κείμενο και φώτο, και να το ξαναπάρει σε pdf, και όλα αυτα δωρεάν (αλλιως, ξέρει το Acrobat)
CompHeller Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Τελικά δεν κάνει το jaws .. Πολλά θέλω
xux99 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Το PDF-XCHANGE VIEWER είναι δωρεάν και σου δίνει τη δυνατότητα να προσθέσεις κείμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.