ouzoubourou Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 παιδια καλησπερα εχω μια απορια επιτελους αυριο θα συνδεθω στο forthnet 2play η εταιρια μου εχει στειλει το usrobotics 9112 το οποιο εχει μια usb κ μια ethernet θυρα θα μπορεσω να συνδεσω απευθειας το μοντεμ στα 2 pc που εχω(laptop+σταθερο)απο μια θυρα στο καθενα η οχι κ αν οχι θα μπορεσω να συνδεσω πανω στο μοντεμ ενα ρουτερ που ειχα αγορασει πιο παλια,νομιζοντας οτι ειναι μοντεμ ρουτερ ενω αυτο ηταν μονο ρουτερ,αυτο ειναι το http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615006 θελω να μαθω αν αυτο ειναι εφικτο αν υπαρχει καμια ασυμβατοτητα κτλ.ευχαριστω για την οποια απαντηση σας su
nske Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Και τα δύο που ανέφερες πρέπει να δουλέψουν. Σημείωση: το BEFSR41 θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις είτε σαν router είτε σαν switch. Αν θέλεις να το χρησιμοποιήσεις σαν router θα πρέπει να βάλεις το USR 9112 να δουλέβει μόνο σαν modem, ενεργοποιόντας την επιλογή PPPoE bridge που θα έχει κάπου και να ορίσεις στο linksys να συνδεθεί μέσω PPPoE. Αν θέλεις να το χρησιμοποιήσεις σαν απλό switch δε θα χρειαστεί να κάνεις τίποτα (απλά θα είναι λίγο σπατάλη γιατί καίει περισσότερο ρεύμα και πιάνει περισσότερο χώρο από ένα απλό switch).
dragon_syr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 μια απλη λυση ειναι να βαλεις ενα hub και να συνδεσεις ολα τα μηχανηματα και το modem πανω σε αυτο
nske Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Switch (τα hubs δεν χρησιμοποιούνται πια για τέτοιες χρήσεις).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.