bandit4 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Ο Οτο Ρεχάγκελ έδωσε τις απαραίτητες διευκρινήσεις σχετικά με τα όσα ανάφεραν τα αγγλικά site, το απόγευμα της Κυριακής. Συγκεκριμένα αποκάλυπταν ότι ο Γερμανός τεχνικός έχει... αυτοπροταθεί για την θέση του προπονητή της Εθνικής Αγγλίας. "Εκανα πλάκα, αλλά κάποιοι το πήραν σοβαρά. Φαίνεται ότι ούτε πλάκα δεν μπορούμε να κάνουμε", είπε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός. Το εκανα copy paste απο το http://www.supersport.gr δεν τον φοβαμαι τον Ρεχαγκελ.αφου δηλωσε και για καταλληλη προετοιμασια, μετα το euro, για το παγκοσμιο.με τετοια κληρωση δεν φευγει.παλι ηρωας θα γινει.(και του αξιζει μ'αυτα που εχει πετυχει)
Dr.Strangelove Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Η κλήρωση είναι από τις καλύτερες που θα μπορούσαμε να έχουμε, αλλά αυτό που φοβάμαι είναι ότι μπορεί να μην την αντιμετωπίσουμε με την απαραίτητη σοβαρότητα. Μπορεί το Ισραήλ και η Ελβετία να μην είναι υπερδυνάμεις και να μην έχουμε τίποτα να φοβηθούμε από αυτούς, αλλά είναι ομάδες που μπορούν άνετα να κάνουν τη ζημιά αν τις αντιμετωπίσεις υπεροπτικά (το Ισραήλ κυνηγούσε μέχρι το τέλος την πρόκριση στο Euro σε πολύ δυνατό όμιλο και πριν 2 χρόνια οι Ελβετοί αποκλείστηκαν στα πέναλτι από τα προημιτελικά του ΠΚ). "Εκανα πλάκα, αλλά κάποιοι το πήραν σοβαρά. Φαίνεται ότι ούτε πλάκα δεν μπορούμε να κάνουμε", είπε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός.Αυτό ήταν το πιό πιθανό. Θα ήταν τρελός να φύγει από εδώ που τον έχουμε κάνει θεό (και όχι άδικα) για να πάει σε μια χώρα που θα τον στήνουν στον τοίχο με το παραμικρό και απλά θα είναι ο επόμενος που θα του φορτώσουν την αποτυχία τους. Εμείς τουλάχιστον δεν έχουμε (ακόμα) την απαίτηση να κατακτήσουμε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις (έστω και αν οι Άγγλοι το μόνο που έχουν να επιδείξουν όλα αυτά τα χρόνια είναι ένα ΠΚ που πήραν εντός έδρας και για το οποίο οι Γερμανοί ακόμα διαμαρτύρονται )
pankou Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Το θέμα είναι τι θα πει η γυναίκα του Ρεχάγκελ. Εγώ πιστεύω πως θα αποφασίσει μετά το Euro 2008. Δεν μπορώ να φανταστώ άλλον προπονητή που μπορεί να πάει την ομάδα στο mudial.
kallair Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 εμένα πάντως παιδιά αν φύγει τελικά ο Ότο, θέλω να πάρει την θέση του ο Τοπαλίδης...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.