Προς το περιεχόμενο

Φάντης (Ξερή) για Windows

MrSeanKon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Yπεροχα συνεχιστε οσο μπορειτε!

poscaman ειναι πανευκολο ξεκινησε απο το πρωτο επιπεδο δυσκολιας και σιγα-σιγα θα ανεβαζεις τον πυχη. Παντως αν δειτε καποιο κρασαρισμα πειτε το αμεσως αλλα πληζ να δωσετε οσο γινεται περισσοτερες πληροφοριες.

Επαναλαμβανω οτι σε Vista ενδεχεται να μην παιζει (τα παραπονα στο ΒασιλΠορτα).

Με ΧΡ και 2000 (πηγα σε ενα καφενειο) παιζει κανονικα εκτος κι αν μου εχει ξεφυγει καποιο λαθος προγραμματιστικης λογικης.

Δημοσ.
Με ΧΡ και 2000 (πηγα σε ενα καφενειο) παιζει κανονικα εκτος κι αν μου εχει ξεφυγει καποιο λαθος προγραμματιστικης λογικης.

Δείξτο στον κυρ Γιώργο εκεί στο καφενείο. Έχει χρόνια πείρας και θα ξέρει!!! :lol:

Δημοσ.

LOL καλα το ειπες αλλα καφενειο δεν εννοουσα το καφενειο που παμε να δουμε το μπαρμπαΓιωργη αλλα το netCafe.:-D

Α για να μην το ξεχασω στα νεα κολπα ειναι η ενδειξη της φατσας (το τελευταιο φυλλο) της τραπουλας κι αν τυχει να ειναι Βαλες βγαινει και δευτερη φατσα LEET.

Ομως οταν πρωτομοιραζει τα χαρτια το μαραφετι αν το τελευταιο φυλλο (το τεταρτο της στοιβας) ειναι Βαλες παει ως φατσα και βγαινει δευτερη.

Εδω ομως επειδη βαριομουνα εβαλα ενα goto και ξανακανει ανακατεμα της τραπουλας.

Θα το μονταρω ομως σε επομενη εκδοση να παρει η ευχη εχει πολυ if ο κωδικας ωχου αντε να φτιαξω Δηλωτη εκει θα πηξω στο if/else :fear:

Εφτιαξα ενα εντελως προχειρο σκαριφημα της Κολιτσινας καλα να μας μπει ο νεος χρονος και θα δουμε....

Δημοσ.

κανω μια ασχετη ερωτηση.γιατι ενα προγραμμα σαν κι αυτο του MrSeanKon που ειναι στην 1.12 εκδοση,μετα μπορει να παει στην 2 η ακομα και στην 1.5 η και στην 1.2.1.10 τι λενε αυτα τα νουμερα δλδ?

Δημοσ.

ΟΚ Αλεξ θα μπουν αυτα που θες στην 1.13.

poscaman με μπερδεψες ειμαι σουρωμενος κιολας (οχι λογω οινου αλλα εξαιτιας του προγραμματισμου).

Βασικα ο δημιουργος εχει την ευθυνη (ειναι και νονος κιολας) και βαζει τα ονοματα των εκδοσεων του καθε προγραμματος. Δηλαδη αφου βγηκε η 1.0 (ε πως αλλιως να ελεγα την πρωτη εκδοση) μετα θα μπορουσα τη δευτερη να την πω 2.0.

Ομως τη βαφτισα 1.1 ενω η τριτη ονομαστηκε 1.11 διοτι οι προσθηκες γινονται σιγα-σιγα μεχρι να φτασει στην τελικη 1.2 (οπως κι ο αριθμος της Guidemania). Ετσι η τεταρτη εκδοση εγινε 1.12.

Αν δεν ειμαι σαφης πεστο μου γιατι εχω αρχιζει να πιστευω οτι θα κλαταρω!

Ωραια η UPS Τεχνολογια????

Δημοσ.

poscaman με μπερδεψες ειμαι σουρωμενος κιολας (οχι λογω οινου αλλα εξαιτιας του προγραμματισμου).

Βασικα ο δημιουργος εχει την ευθυνη (ειναι και νονος κιολας) και βαζει τα ονοματα των εκδοσεων του καθε προγραμματος.

το σουρωμα απο προγραμματισμο ειναι χειροτερο απο σουρωμα απο οινο:mrgreen::mrgreen:

κατι (λιγοτερο απο σενα) ξερω....

ευχαριστω πολυ για την απαντηση και σορρυ για το offtopic

Δημοσ.

λοιπόν... σε windows vista κρασάρει. Στο επίπεδο 11 που το έπαιξα μου κοπάνισε 4 ξερές στα πρώτα δύο χέρια...Μπάς και είναι στημένο?:lol::lol::lol:

Πάντως η δουλειά σου είναι εξαιρετική!

P.S. Ο λαός θέλει δηλωτή.

Δημοσ.
το σουρωμα απο προγραμματισμο ειναι χειροτερο απο σουρωμα απο οινο:mrgreen::mrgreen:
Οντως γιατι το κεφαλι μου γινεται καζανι καποιες στιγμες οταν ψαχνω να βρω τι στο διαολο φταιει και πεταει την εικονα εκει που δεν πρεπει ή γιατι φταιει το αλλο κλπ....
Καποιος χρηστης με ρωτησε (μεσω υ2υ) αν ειμαι προγραμματιστης. Τελος παντων θα το πω κι εδω (αν και φαινεται στην About φορμα της OcBible) oτι δεν εχω καμμια σχεση με τον προγραμματισμο. Απλα καπου στα 30 μου χρονια σκεφτηκα να μετατρεψω καποιες πολυπλοκες εξισωσεις σε ενα προγραμματακι και βγηκαν τα ΟcTools σε MSDOS και σταδιακα ξαναγραφτηκαν σε Windows και βαφτιστηκε το πακετο OcBible. Ομως υπαρχει αλλο thread για την κουβεντα αυτη.
Κανενα προβλημα κι εγω σε θενξ για το ενδιαφερον που δειχνεις για τα παιχνιδια μου.:-)
λοιπόν... σε windows vista κρασάρει
Ναι αυτο ειναι γνωστο αλλα οπως ειπα ο ΒασιλΠορτας φταιει με τις @@ που μας μοιραζει.

Ολοκληρη Micro$oft με ενα σωρο επαγγελματιες προγραμματιστες κατα καιρους μας αναβει τα λαμπακια. Εγω τι να κανω μονος ειμαι και το κυριοτερο ο,τι μοιραζω ειναι ανευ κοστους. Vista δε βαζω με τιποτε στο PC μου θα περιμενω ομως να βγει το τελικο Visual Studio 2008 μπας και δουλεψει.

Eξαλλου το αναφερω και στη σελιδα των ΑΟΑ.

Στο επίπεδο 11 που το έπαιξα μου κοπάνισε 4 ξερές στα πρώτα δύο χέρια...Μπάς και είναι στημένο?:lol::lol::lol:
Οχι απλα οσο ανεβαζεις το επιπεδο δυσκολιας ο Η/Υ γινεται πολυ καρ**λης και σου τη φυλαει.

Ενημερωτικα θα σου πω οτι στον 4ο γυρο (αν εισαι σε επιπεδο ανω του 3) μπλοφαρει και μπορει να σου μπουμπουνισει ξερη. Αν παιζει πρωτος κι εχετε κοινα φυλλα το καθαρμαPC τα πεταει οταν υπαρχει στοιβα γιατι προτιμαει να χανει μερικους ποντους αντι να του κανετε ξερες. Αν παιζει δευτερος κι εχετε κοινα φυλλα ειναι τοτε ευκολο να σας στριμωξει (ειδικα αν εχει Βαλε στον 4ο γυρο). Παντως κι εκει θελει λιγο βελτιωση κι αν ανεβασω τον πυχη στο 13 (οπως εχω σκεφτει) τοτε νομιζω οτι θα μας παει γαμ**ντας.

Στο 13ο επιπεδο θα τον κανω να στηνει μπλοφες και στους υπολοιπους γυρους αλλα και να σας ψυλλιαζεται μηπως του εχετε στησει.

Τωρα για να μην το παιζω εξυπνος σας ομολογω οτι κι εγω μετα το επιπεδο 7 δυσκολευομαι να νικησω το κ**ομηχανημα.

Η μονη διαφορα ειναι με εσας οτι επειδη θυμαμαι σε γενικες γραμμες τον αλγοριθμο μπορω και ψυλλιαζομαι ποτε ο Η/Υ ειναι στριμωγμενος οποτε μπορω να του κανω καπως ευκολοτερα ξερες. Δεν ειναι ομως λιγες οι φορες που νευριαζω και βριζω το PC LOL λεγοντας λογια "Ρε π**στη εγω σε εφτιαξα και μου το παιζεις μαγκας" LOL....

Πάντως η δουλειά σου είναι εξαιρετική!

Θενξ και παλι θα σκεφτω κι αλλα π.χ. να δειχνει στατιστικα αλλα φυσικα με κοστος.
P.S. Ο λαός θέλει δηλωτή.
Κι εγω παιζω Δηλωτη αλλα ειναι πολυ δυσκολη. Κι ο φιλος lepros13 το ζηταει ομως υπομονη δε θα σας απογοητευσω. Οταν θα βγει κατι απο Κολιτσινα (μαλλον αυτη θα βγει πρωτη) θα σας υ2υ.

Beta εκδοσεις φυσικα (ε θα γινω και λιγο ΒασιλΠορτας).

Εξυπακουεται οτι και τα παιχνιδια αυτα θα ειναι στην ιδια φιλοσοφια δηλαδη μπολικες ρυθμισεις, χρωματα, επιπεδα δυσκολιας κλπ κλπ κλπ

Δημοσ.

και εγω ακομα ζαλισμενος ειμαι καναμε κατι ιστοσελιδες και ειχε κατι κομματια σε php που επρεπε να αλλαχτουνε με το χερι

τεσπα seankon καλη δουλεια φιλε για να δουμε την επομενη εκδοση

Δημοσ.

Kαλώς θα δουμε (ελπιζω να με βοηθησετε) γιατι εχω ανοιξει τουτο thread οπου ζητω Vista beta testers.

Αλλαξα ιδεα αποτομα (με πιεσαν και στο MSN) και κατεβαζω τωρα το Visual Studio 2008 beta.

ΓΚΡ :mad: ΒασιλΠορτα :mad:

Ισως αυριο κιολας ανεβασω πιλοτικα την 1.13 (αρκει να την κανει compile) στα AOA.

Δημοσ.

Καλή προσπάθεια, αλλά θέλει δουλειά ακομα.. εμένα μου κρασαρει, κάθε 4-5 κίνηση. Θα το δοκιμάσω και στα σβιστα να σου πω.

Δημοσ.

Μισο γιατι μου βαζεις να σκεφτομαι τα αναποδα....

Εχω στερεψει κι απο ιδεες!!

Σε ΧΡ σου κανει προβληματα????

Η εκδοση 1.12 ή μηπως εχεις καποιες παλιοτερες????

Στα sVista (και καλα εκανες και τα αποκαλεσες ετσι) η 1.12 δεν παιζει.

Περιμενε μεχρι αυριο ή το συντομοτερο δυνατο που θα βγαλω την 1.13.

Απο οτι βλεπω το Visual Studio 2008 beta εχει το Framework v3.5 μεσα ενω το παιχνιδι αλλα κι η OcBible 1.54 & Guidemania 1.2 εχουν πισω τους το Framework v2.0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...