Προς το περιεχόμενο

20ρα wide απο πλαισιο

arisgr0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα την 206 και τα σπάει (S-panel από Πλαίσιο). Η καλύτερη αγορά που έχω κάνει σήμερα για το pc ανεξαιρέτως. Και αρέσει και στη γυναίκα το piano black finish ;) Όρμα

Δημοσ.

Σευχαριστω για την προταση.Εριξα μια γρηγορη ματια σε reviews και λενε οτι ειναι πολυ καλη.

Δηλαδη αποτι φαινεται η τιμη δεν ειναι λογω microsoft certified και κουραφεξαλα,σωστα? :)

Αυτο που με ενδιαφερει πανω απολα ειναι να κοιταω την οθονη χωρις κουραση.

Χρονια εχω μια 15ρα CRT και προσφατα ειχα αγορασει μια LG 1900R.

Δεν την αντεξα, με κουραζε απιστευτα.Την γυρισα πισω

Δεν ξερω αν ετυχε ή γενικα εχω προβλημα παντως για ενα ειμαι σιγουρος:

οι wide ειναι πολυ πιο ξεκουραστες

Εσενα σε κουραζει καθολου?

Ετσι μουρχεται να παρω μια 17ρα :)

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι ρε παιδια?

Ενας φιλος εχει 22ρα και μετην 1280Χ720 ειναι οκ το μεγεθος στον ΙΕ.

Αν παρω 20ρα ή ακομα χειροτερα 19ρα, σε τι wide αναλυση θα το βλεπω? Θα βαζω μικροσκοπιο?

Και οσο φυσικα γιαυτους που μιλανε για native αναλυση 1680Χ1050...τι να πω? Ματια γερακιου εχουνε?

Δημοσ.

kakos ekanes kai tin girises piso en meri

i alagi apo crt se tft pernei peripou kana 2 vdomades gia na tin sinithiseis

tis protes meres tha antexeis max 1 ora sinexomena kai isos ta matia sou vazoun ta klamata logo tis arketa megaliteris fotinotitas

i 206 einai poli kalo montelo kai antapokrinete para poli kala kai se tainies kai se games

episeis tis analiseis min tis sigrineis me vasi ti crt sou

stis native vlepeis panta mia xara ;)

Δημοσ.

Καλα κανεις και λες την αποψη σου, αλλα παντως στη 19ρα που ειχα φυσικα και δεν την παλεβα με τιποτα την native αναλυση!

Δημοσ.

Η native δεν παλευετε σε τοσο μεγαλες αναλυσεις με το default μεγεθος των fonts. βαλε τα font στο 125% του κανονικου μεγεθους και θα ειναι σα να δουλευεις σε 1024χ768 σε 17αρα.

Δημοσ.

Δυστηχως φιλε drillgr στον IE παραμενουν μικρα οπωτε το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.

Ας μου πει καποιος που εχει native πως την παλεβει;!

Δημοσ.

arisgr0, αν δουλευεις με firefox κανε τα εξης :

Πανε εργαλεια->επιλογες

Στο tab περιεχομενο στην κατηγορια "γραμματοσειρες & χρωματα" πατα "για προχωρημενους" .

Εκει βαλε στην επιλογη ¨ελαχιστο μεγεθος γραμματοσειρας" 14 και θα εισαι οκ. Δοκιμασε και αλλο νουμερο πχ 15 και κρατα οποιο σε βολευει. Εγω παντος με 14αρη ειμαι μια χαρα ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...