bleeding Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Χαιρετω την παρεα κι ελπιζω να με βοηθησετε με το δικτυο που προσπαθω να στησω. Τα δεδομενα εχουν ως εξης: 1 pentium4 desktop με xp professional και onboard καρτα δικτυου συνδεδεμενο στο ιντερνετ μεσω του Siemens CL-110 router με usb συνδεση 1 pentium 3 με xp professional και με καρτα δικτυου που θελω να το συνδεσω με το αποπανω μηχανημα μεσω ethernet με crossfire καλωδιο το οποιο και διαθετω Η βασικη "συνδεσμολογια" που θελω να ακολουθησω ειναι το p4 συνδεδεμενο με το router μεσω usb καλωδιο crossfire απο την καρτα δικτυου του στην αντιστοιχη του p3 ωστε να διαμοιρασω το ιντερνετ (προτιμω ετσι ωστε να εχει νετ το p3 οταν εχει κ το p4) Ακολουθησα τα βηματα του οδηγου που βρηκα στο forum και εμφανιστηκε το εικονιδιο δικτυου και στα 2 pc. Οταν παταω την επιλογη διαμοιρασμου ιντερνετ ομως μου εμφανιζει το παρακατω μηνυμα H σελιδα με τις συνδεσεις δικτου ειναι η παρακατω Την επιλογη του διαμοιρασμου ιντερνετ την κανω στην καρτα δικτυου της τοπικης συνδεσης και οχι στη συνδεση του router (που το δοκιμασα κι αυτο αλλα παλι σφαλμα πεταει) Οι ip που εχω βαλει ειναι ακριβως οπως ειδα στον οδηγο στο p4 που εχει το router συνδεδεμενο και στο αλλο Διευθυνση IP: 192.168.0.2 Μασκα Υποδικτυου: 255.255.255.0 Προεπιλεγμενη Πυλη: 192.168.0.1 Τα DNS δεν τα εχω συμπληρωσει αυτη τη στιγμη αλλα δοκιμασα και με συμπληρωμενα και για τις 2 καρτες (194.219.227.2 και 193.92.150.3 απ'οτι ειδα) και δεν αλλαξε παλι κατι. Καμμια ιδεα για το μηνυμα που μου πεταει οταν δηλωνω πως θελω να διαμοιρασω το ιντερνετ? Κανω κατι λαθος στην ολη διαδικασια μηπως (πρωτη φορα προσπαθω να κανω δικτυο)? Υπαρχει περιπτωση να καταφερω αυτο που θελω αν συνδεσω το p3 κατευθειαν με το router μεσω ethernet (αφου στο αλλο μηχανημα ειναι με usb)? Χρειαζεται κατι συγκεκριμενο που να πρεπει να κανω? Τα φωτα σας παρακαλω
tsakonas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 katarxas ennoeis profanos crossover ethernet kai oxi crossfire ... defteron pios o logos gia usb afou exei kai ethernet to siemens opos les....opote protino na valeis to siemens sto 1o pc me ethernet..an exeis fisika 2 kartes diktiou...vlepo 2..i mipos einai to usb pou fenete san LAN? kalutera na pareis mia karta me 10 euro...kai fisika akoma kalutera ena routeraki me 30....to ICS sta XP k genika...einai ligo xuma...
bleeding Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Ναι, μπερδευτηκα με τα μουσικα και το εγραψα crossfire. Τελικα αφησα το πρωτο pc με το router στη usb και συνεδεσα το δευτερο στο router μεσω ethernet. Δεν υπαρχει δικτυο μεταξυ των 2 ετσι βεβαια αλλα δεν ηταν αυτο το ζητουμενο ετσι κι αλλιως. Το προβλημα λυθηκε λοιπον αλλα για να μαθαινουμε κιολας τι μπορει να εφταιγε οταν πηγα να τα κανω δικτυο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.