Προς το περιεχόμενο

Ραδιοφωνικές Αφιερώσεις..

lepros13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά....

Ξέρει κάποιος κάποιον ραδιοφωνικό σταθμό όπου μπορείς να κάνεις αφιέρωση ένα τραγούδι και να πάρει τηλέφωνο και να το παίξει?

Δηλαδή να είμαι με την κοπέλα μου και να έχω κανονίσει να πάρουν εκείνη την στιγμή τηλέφωνο και να παίξουν το τραγούδι...

???? :o

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το καλύτερο είναι να την βάλεις να ακούσει τον ραδιοφωνικό σταθμό και να κάνεις μια αφιέρωση που θα την "βγάλει στον αέρα" ο παραγωγός..

Δημοσ.

Δε νομίζω. Γενικά μια από τις σχετικά δευτερεύουσες προτεραιότητες ενός ραδιοφωνικού σταθμού είναι να ακούνε περισσότερα από 1 άτομα ταυτόχρονα τα τραγούδια που παίζει -γι' αυτό άλλωστε έχουν και αυτά τα μεγάλα πράματα γνωστά και ως κεραίες.

Αλλά μπορείς κάλλιστα να βάλεις κάποιον φίλο σου να πάρει από απόκρυψη!

Και παρακαλείται η χρήστις γκαρνέλ να αφήσει κατά μέρους τα ειρωνικά σχόλια και τα flame wars!!!!111

Δημοσ.

ζητώ ταπεινά συγνώμη μοντερέητορ λούσιφερ, δεν αποσκοπώ ποτέ σε φλέημ γουόρζ.

επίσης, ως τυπική εκπρόσωπος του γυναικείου φύλου, ομολογώ ότι σε περίπτωση ερωτικής αφιέρωσης από το ραδιόφωνο θα αντιδρούσα με νευρικό γέλιο και χωρισμό. και όχι απαραίτητα μ'αυτή τη σειρά.

Δημοσ.

Υπάρχει η λέξη γυναίκες κάτι το οποίο είναι για όλες που απλά είναι γυναίκες και υπάρχει ο όρος "ΓΥΝΑΙΚΕΣ" κάτι το οποίο είναι για τις γυναίκες που ξεχωρίζουν ανάμεσα στις γυναίκες.

Ακόμα πιο απλά υπάρχει η πράξη που θα κάνεις και ξέρεις ότι θα την κάνεις για κάποια που αξίζει να την κάνεις και θα βρείς ανταπόκριση..ίσως σε κάποιες πιο "τρυφερές",πιο "γλυκές" γυναίκες..

Δημοσ.
υπάρχουν ακόμα γυναίκες που πέφτουν έτσι;

αλέτζοοοοοοοο ακούς?

ε...μια αφιερωση θα κανει για την κοπελα του...

εμενα μια χαρα μου φαινεται :o

αλλα..δεν ξερω σταθμο.

Δημοσ.

λεπρέ13

μάλλον εννοείς τη θηλυκότητα που θα έπρεπε να έχει η γυναίκα.

παρόλα αυτά αυτή δεν αποδεικνύεται με το πόσο ναζιάρα και τρυφερή και μαλακή και απαλή και γλυκιά είναι... γενικότερα όλο αυτό με τις αφιερώσεις στο ράδιο με παραπέμπει σε εποχές που η τοπ ατάκα για να ρίξεις γκόμενα ήταν το "γιου αρ μπιούτιφουλ-άη λαβ γιου"

μπορείς να δοκιμάσεις τα σιντιπλέηερ που ανοίγουν αυτόματα την ώρα που τα ρυθμίζεις εσύ και παίζουν το προεπιλεγμένο τραγούδι

όσο για τούτο:

Δεν θα έμπαινα στον κόπο να μου κάνει χάρη...

(και παραβλέποντας ετούτο:

παρακαλείται η χρήστις γκαρνέλ να αφήσει κατά μέρους τα ειρωνικά σχόλια
)

δεν θα σε αφηνα να μπεις.

Δημοσ.

Νομίζω πως η ασυνεννοησία καρφώνει το λάβαρο του σκοτεινού της θριάμβου στα αποδεκατισμένα επικοινωνιακά μας κανάλια.

Δημοσ.
Νομίζω πως η ασυνεννοησία καρφώνει το λάβαρο του σκοτεινού της θριάμβου στα αποδεκατισμένα επικοινωνιακά μας κανάλια.

ρε λουσιφερ πώς το κάνεις αυτό?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...