Fidelio Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 επίσης, ως τυπική εκπρόσωπος του γυναικείου φύλου, ομολογώ ότι σε περίπτωση ερωτικής αφιέρωσης από το ραδιόφωνο θα αντιδρούσα με νευρικό γέλιο και χωρισμό. και όχι απαραίτητα μ'αυτή τη σειρά. Ναι, πολλές τυπικές γυναίκες χρησιμοποιησαν παρόμοια κλισέ, καλαμπουρακι για μονά μπουκέτα απο τριαντάφυλα και μαδημένες μαργαρίτες και αποσόβησαν τον γραμπρό wanna be πολλές φορές, όταν αυτός πλησίαζε το κατώφλι τους. ... μέχρι να πέσετε βέβαια και πάλι στα γόνατα, κύκλιος προτσές της φύσης ναι μεν , αλλά η πτώση αυτή δεν άργησε, ήρθε θριαμβευτικά ιν δε μιντλ οφ α μπιουτιφουλ αφτερνουν , μπισαϊντ σε ακίνητα νερά στο Ζάππειο ταίζοντας τις πάπιες ...
Lucifer Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Ναι, πολλές τυπικές γυναίκες χρησιμοποιησαν παρόμοια κλισέ, καλαμπουρακι για μονά μπουκέτα απο τριαντάφυλα και μαδημένες μαργαρίτες και αποσόβησαν τον γραμπρό wanna be πολλές φορές, όταν αυτός πλησίαζε το κατώφλι τους. ... μέχρι να πέσετε βέβαια και πάλι στα γόνατα, κύκλιος προτσές της φύσης ναι μεν , αλλά η πτώση αυτή δεν άργησε, ήρθε θριαμβευτικά ιν δε μιντλ οφ α μπιουτιφουλ αφτερνουν , μπισαϊντ σε ακίνητα νερά στο Ζάππειο ταίζοντας τις πάπιες ... έλα, άστη, σαλονικιά είναι. μέχρι να την πάει κάποιο τζοβενάκι νύχτα με κάνα κρασί στο βράχο της ακρόπολης και μετά αρεοπαγίτου για περίπατο είναι.
Garnele Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 αυτά συνηθίζετε λοιπόν εσείς στον εξωτικό νότο; τα τριαντάφυλλα και τα σοκολατάκια φιντέλιο είναι για τις γκόμενες. τις γυναίκες δεν τις ρίχνεις έτσι. και οι πάπιες είναι για να τρώγονται -δε βρίσκω άλλη χρησιμότητα. η επιλογή βραχος-ακρόπολη-θέα-κρασί θα μ'εριχνε νομίζω φίλε λούσιφερ. αλλά όχι στα γόνατα.
Lucifer Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Ευτυχώς, θα ήταν απωθητικά εύκολο αν γινόταν τόσο γρήγορα άλλωστε. Πότε λες να κατέβεις;
Harkon Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 επίσης, ως τυπική εκπρόσωπος του γυναικείου φύλου, ομολογώ ότι σε περίπτωση ερωτικής αφιέρωσης από το ραδιόφωνο θα αντιδρούσα με νευρικό γέλιο και χωρισμό. και όχι απαραίτητα μ'αυτή τη σειρά. ελπίζω να αστειεύεσαι κι αν ακόμα δεν, ελπίζω να μην αντιπροσωπεύεις παρά την μειοψηφία του γυναικείου φύλου βλέπω δε σαρέσουν και τα λουλούδια κ τα σοκολατάκια.. πάλι θα τον χώριζες; στην γενίκευσή σου για τις "γκόμενες" κ τις γυναίκες νομίζω πως θα βρεις πολλές γυναίκες απέναντί σου που θα διαφωνούν και ίσως να νιώσουν κ προσβεβλημένες από τον χαρακτήρισμό αυτό. επίσης δηλώσεις του στυλ "τις γυναίκες δεν τις ρίχνεις έτσι" μου θυμίζουν άτομα που κυκλοφορούν με νταλίκα για να τα κουβαλάνε, τον Ράμπο που με ένα μαχαίρι νίκησε ένα τζιπ με πολυβόλο ένα τάνκ κι ένα ελικόπτερο στην μέση της ερήμου. μην τρελαθούμε και τελείως είναι και Παρασκευή
Φρού-Φρού Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 χαχχαχαχαχα Harkon ... πάντως συμφωνώ.. δεν νομίζω οτι μια αφιέρωση στο ράδιο θα ήταν λόγος για χωρισμό, εκτός φυσικά και αν μου αφιέρωνε το "στον άλλο κοσμο που θα πάαααας" ή κανα νόστιμο σκυλάδικο... Αν μια "γκόμενα" δεν θέλει να πέσει, ούτε με οινοποσίες, ούτε με ρομαντικές αγκαλίτσες στον βράχο, ούτε καν με τρικλοποδιά δεν πέφτει.. Η αφιέρωση στο ράδιο, μπορεί να μοιάζει μια γλυκιά, παιδική ενδεχομένως κίνηση αλλά δεν ξέρουμε ούτε την ηλικία του τόπικ στάρτερ, ούτε τα γούστα της κοπελιάς του... Περι ορέξεως λοιπόν παστουρμας και μην λέμε μεγάλα λόγια, τζιζ
Fidelio Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 αυτά συνηθίζετε λοιπόν εσείς στον εξωτικό νότο;τα τριαντάφυλλα και τα σοκολατάκια φιντέλιο είναι για τις γκόμενες. τις γυναίκες δεν τις ρίχνεις έτσι. και οι πάπιες είναι για να τρώγονται -δε βρίσκω άλλη χρησιμότητα. η επιλογή βραχος-ακρόπολη-θέα-κρασί θα μ'εριχνε νομίζω φίλε λούσιφερ. αλλά όχι στα γόνατα. Τοσο μα τοσο τετρημενο, τακτικές να ρίξεις την γκομενα ή τον γκόμενο , Γυναίκα -Ανδρας άλλες έννοιες, το σοφιστικέ πέπλο για να συγκαλύπτει το ίδιο και το αυτό ! Η σκληρότητα αν όχι για άμυνα υποτιθεται μια τακτική, ένας πόλος αντίθεσης για μια παράλλογη ελευθερία ... garnele η αρεοπαγίτου είναι το πράσινο μίλι σου , σου συνιστώ να μην κατέβεις ποτέ στον νότο, συνέχισε να τρως πάπιες στον βορρά !
Fidelio Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Αν μια "γκόμενα" δεν θέλει να πέσει, ούτε με οινοποσίες, ούτε με ρομαντικές αγκαλίτσες στον βράχο, ούτε καν με τρικλοποδιά δεν πέφτει.. Πέφτει .. λολ ... Οχι σοβαρά , όταν δεν θέλετε να υποκίψετε : ..μα για πόσο μα πόσο πεισματικά θα το αντέχετε .. ακου δεν θες ;; τρως σοκολατάκια , φοράς νυφικά και άλλα τέτοια ... χαχαχα Ε ρε να ημουνα απο μια μεριά σαν παρατηρητής να βλέπω αυτές τις στορφές των 180 μοιρών ! Σχεδόν γελάω σαρκαστηκα ..
1980 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 καλα περιμενετε τωρα θα σκασει αλετζο και εχει και τον κουλα με ακους πολυ κολοπαιδο ο κυριακος για αβαταρ.
dealer Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 καλα περιμενετε τωρα θα σκασει αλετζο και εχει και τον κουλα με ακους πολυ κολοπαιδο ο κυριακος για αβαταρ. χχαχαχαχαα! κ γω τον αλετζο περιμένω να αναψουν λιγο τα αίματα!
Lucifer Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Χμ, από την άλλη, όσο η garnele και η εκάστοτε garnele δεν είναι τόσο άκαρδη υπό τις σωστές προϋποθέσεις (βράχοι, κρασιά, ταξίδια στα Κύθηρα) άλλο τόσο μπορεί να τρώει φρίκες υπό τις λάθος. Και μη κοροϊδευόμαστε, δεν υπάρχουν μικρής και μεγάλης βαρύτητας πράγματα αναφορικά με τις πρώτες εντυπώσεις, τα πάντα μεταφράζονται σε συμβολισμούς. Αν εγώ σκάσω με 2 ηχεία κάτω από το σπίτι της φρου-φρου πχ και παίζω ΡΑΜΑΤΣΟΤΙ ή αν γράψω με spray στο δρόμο πως τη θέλω (βλ. σχετικό θρεντ -για το σπρεη, όχι το αν τη θέλω) ή αν της στείλω λουλούδια ή αν γράψω με καπνό στον ουρανό το όνομά της, όλα αυτά συμβολίζουν κάτι. Όχι τόσο βάσει του κόπου που έκανες, αλλά του τρόπου -φανερώνει και τον τρόπο με τον οποίο έχεις τον άλλο στο μυαλό σου. Οπότε αν σκάσει κλασσικά αφιέρωση "και τώρα, το επόμενο κομμάτι, το αφιερώνει ο λούσιφερ στη γκαρνέλ, είναι το laisser tomber les filles..." είναι λογικό η γκαρνέλ να θεωρήσει πως όπως και να το κάνουμε ο λούσιφερ δεν έκατσε να το πολυσκεφτεί, άρα δεν έκατσε να την πολυσκεφτεί, άρα είναι 2 και κρέμονται. Δλδ, σοβαρά, αυτά τα κάναμε στο γυμνάσιο -και ακόμα και τότε εγώ αφιέρωνα στον κολλητό μου για δούλεμα. Αυτά σχετικά με το πως εκλαμβάνεται το εκάστοτε πέσιμο. Αναφορικά με αυτό που λέει ο φιντ τώρα, συμφωνώ μεν πως πολλά απόλυτα πράγματα αλλάζουν και τροποποιούνται όταν βρεθεί ο κατάλληλος ("άξιος") άνθρωπος αλλά ας μην ξεχνάμε πως ακόμα και τότε έχουν το χαρακτήρα της υποχώρησης ή της θυσίας. Δλδ "για σένανε γκαρνελ μου μέχρι και το μουστάκι θα ξυρίσω, κάτι που 'λεγα πως δε θα κάνω ποτέ -για σένα το κάνω όμως" = "να θυμάσαι/ξέρεις πως αυτό που κάνω δεν θα το έκανα, είναι ένα ανείπωτο χρέος εκ μέρους σου, οφείλεις να κάνεις και εσύ μια υποχώρηση". Ή "μπορεί επειδή είσαι εσύ να μη σε χώρισα όταν μου αφιέρωσες κομμάτι -κάτι που σιχαίνομαι- αλλά περιμένω μια αντίστοιχη θυσία "αξιών" εκ μέρους σου στο μέλλον". Και αν υπάρχει χειρότερος τρόπος να ξεκινήσει κάτι είναι με υποχωρήσεις και ελαστικότητα. Αυτά. Περιμένω επιβεβαίωση από γνώστες, nay, ΜΥΣΤΕΣ του αντικειμένου.
Φρού-Φρού Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 δεν έχεις άδικο Lucifer .. οχι στο οτι σου γυάλισα αλλά στο οτι οι κινήσεις μεταφράζονται διαφορετικά στον τόπο, τον χρόνο (και ειδικά σ' αυτον) Σκηνικο-σχέση-έρωτας-καψουρα τρελή ρε παιδάκι μου-φιλάκια κτλ-ύπνος στην αγκαλιά του-...ροχαλητό τύπου μει-ντει μει-ντει εκτροχιάζεται ιντερσιτυ.. τηλέφωνο στην κολλητη την επόμενη-Αχ Πίτσα μου είναι τόσο γλυκός, να δεις το μανάρι μου τι χαριτωμένος που είναι οταν κοιμάται, σαν πουλάκι... ούτε που τον άκουγα...(σε συνάρτηση με την θυσια που νομίζει το θηλυκο πως κάνει με το να ανέχεται το Λα του συντρόφου της ευελπιστώντας οτι θα της το ξεπληρώσει αλλιώς/όπως τεσπα εκεινη φαντάζεται.. τηλέφωνο στην κολλητη μετα απο 2-3-7 μηνες σχέσης ασε με μωρέ, τι να' χω? Ματι δεν έκλεισα πάλι με τον μαλάκα... σιχτιρ τι σκατά έχει μέσα στην μύτη του δεν μπορώ να καταλάβω.. μωρέ θα τον πνιξω καμια μέρα με το μαξιλάρι και θα σου πω εγω... (σε συνάρτηση με όοοολα αυτά που ΔΕΝ εχει κάνει ο σύντροφος για να ξεπληρώσει την θυσία της υπομονης της) ... και πάει λέγοντας
Lucifer Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Εγώ ροχαλίζω σαν πουλάκι, που κατατάσσομαι;;;
Φρού-Φρού Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Εγώ ροχαλίζω σαν πουλάκι, που κατατάσσομαι;;; στο Μεγάλο Πευκο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.