1980 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 ε γιαυτο. αυτος παιζει σετακια εκει. DJ TRUNCATE πανος δηλαδη. και αυτη η love breeds suicide γνωστη φατσα πρεπει να εχει κατεβει underworld για event. τεσπα. σορρυ για το οφφ λουσιφερ.
Lucifer Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δεν πειράζει καλέ μου, δεν πειράζει! =* Με το να καταστρώνεις σχέδια για το πώς θα ρίξεις τη γκόμενα μπορεί να βρεις μερικές γενικές παραδοχές, οι οποίες θα αποφέρουν καρπούς σε κάποιους ορισμένους κύκλους, αλλά δυστυχώς παραμένοντας σʼ αυτές οι κύκλοι θα μείνουν κι αυτοί στάσιμοι. Για να το πάω ακόμα παραπέρα, ακόμα και με την παραδοχή πως η πλειοψηφία των κοινωνικών μας αλληλεπιδράσεων διέπεται από κάποιες μαθηματικές νόρμες, κάτι που σε αδρές γραμμές κάνει τα πράγματα πολύ προβλέψιμα -με τη γκαλή έννοια- και κατευθυνόμενα, αυτό από μόνο του εγγυάται μια πολύ βραχυπρόθεσμη "επιτυχία" στις επιδιώξεις μας. Τι εννοώ: Βλέπεις μια γκόμενα. Η γκόμενα κουβαλάει μια λαβή. Είτε είναι απλώς όμορφη, είτε κρατάει ένα βιβλίο που έχεις διαβάσει, είτε προσπαθεί να βρει τη στάση του Α5, είτε ψάχνει τον αναπτήρα της, είτε δεν έχεις ώρα και κάποιον πρέπει να ρωτήσεις. Ανάλογα με τη λαβή, την προσέγγιση και την ανταπόκριση, μαθαίνεις realtime τι θέλει να ακούσει ή ακόμα καλύτερα, να πει. Αυτό έχει εφαρμογή 1) παγκοσμίως 2) σε όλα τα θηλυκά και αρσενικά 3) πάντα 4) σε όλες τις περιστάσεις. Η προσέγγιση δεν είναι τίποτα δύσκολο, ούτε το άμεσο αποτέλεσμά της. Ο καθένας μπορεί να βγει σήμερα, τώρα και να ξυπνήσει αύριο με μια τύπισσα δίπλα του, απλώς και μόνο επειδή η προσέγγισή του "λουλούδια-τριαντάφυλλα", "αφιέρωση στον ατλαντίς", "μωρό μου φίφες κάνεις", "γιορ άααηζ αρ λάηκ πουυυλζ οφ μούνλαααητ" ήταν σωστά τοποθετημένη και αξιοποιήσιμη. Αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα. Το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου είναι να βγεις, να πεις και να κάνεις κάτι και να καταλήξεις να πηδιέσαι. Δλδ, αυτό σχεδιαστήκαμε να κάνουμε, αλληλεπιδρούμε και πηδιόμαστε, γι' αυτό φτάσαμε 6.5 δισεκατομμύρια, επειδή είναι εύκολο. Το δύσκολο δεν είναι να πεις τη μαγική ατάκα που θα κάνει τη γκόμενα να σου ανοίξει τα πόδια, το δύσκολο είναι να κάνεις το ξόρκι που θα την κάνει έτοιμη να στα ξανανοίξει όποτε θες. Όλα αυτά απλουστευμένα έτσι, μπορείτε οι αισθηματίες να αντικαταστήσετε το "πηδηχτεί μαζί σου" με το "σε ερωτευτεί" ή "σε θεωρεί ξεχωριστό" ή κάτι_άλλο.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 ... Το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου είναι να βγεις, να πεις και να κάνεις κάτι και να καταλήξεις να πηδιέσαι. Δλδ, αυτό σχεδιαστήκαμε να κάνουμε, αλληλεπιδρούμε και πηδιόμαστε, γι' αυτό φτάσαμε 6.5 δισεκατομμύρια, επειδή είναι εύκολο... Ρε μλκ lucy, ζω σε άλλον πλανήτη εγώ?
Material_Defender_1032 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 ή στραβός είναι ο γιαλός ή... ;p
Houston Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Συγνώμη για ποιες ΓΥΝΑΙΚΕΣ μιλάτε???? Υπάρχουν τέτοιες στην Ελλάδα….για να καταλάβω δλδ. Ρε πάρτε το χαμπάρι η Ελληνίδα δεν είναι γυναίκα….είναι ένα κοριτσάκι που απλά ενηλικιώθηκε ….έτσι είναι η γυναίκα (?)
Houston Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 ρε συ φτάνουν στα 25 και μπεμπικίζουνε….μετά τα 30 ωριμάζει η γυναίκα δεν ξέρουν τον ρόλο τους…..δεν φέρονται σα γυναίκες …. Η Γυναίκα πρέπει να προκαλεί με την κίνησή της το περπάτημα το ντύσιμο.. όλα….δες πχ μια Ρωσίδα μια Τσέχα οτιδήποτε θα την κοζάρεις …θα ανταποκριθεί…αν γουστάρει θα στο δείξει αν όχι δεν θα σε προσβάλει….θα φας χυλόπιτα ρε αδερφέ και θα το ευχαριστηθείς. Οι Ελληνίδες -συνήθως γυναικοπαρέα- χασκογελάνε μυξιάζουν…δεν ξέρουν να φερθούν. edit: καταρχήν η Ελληνίδα δεν ενδιαφέρεται για εμπειρίες, κοιτάζει να επωφεληθεί από μια σχέση….. δεν είναι απελευθερωμένη όλα αυτά βέβαια στο πλαίσιο του κανόνα με τις υπάρχουσες εξαιρέσεις βέβαια
Pablo_Hasan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 εδω υπαρχει και το ερωτημα ποσο ωριμοι ειναι οι αντρες, τα ιδια που λες εσυ λενε και πολλες κοπελες... Εννοεις οτι οι Ρωσιδες δεν κοιτανε να σε εκμεταλευτουν, ισα ισα φιλε μου...
Φρού-Φρού Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 εχμμμμ συγγνώμη Houston μήπως μπορείς να κάνεις πιο σαφές το "απελευθερωμένες" ? Πραγματικά θα με ενδιέφερε...
1980 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 εχμμμμ συγγνώμη Houston μήπως μπορείς να κάνεις πιο σαφές το "απελευθερωμένες" ? Πραγματικά θα με ενδιέφερε... να πηδιουνται αβερτα λογικα.
Φρού-Φρού Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 μμμμάλιστα... οκ, αν εννοεί αυτό τότε κάπου υπάρχει λάθος... Υπάρχουν άπειρες γυναίκες που γουστάρουν να μετράνε εμπειρίες (και μάλιστα δωρεάν).. Τωρα γιατί δεν κάθονται στον Houston και εκείνος με την σειρά του έχει την κοσμοθεωρία της μη απελευθερωμένης Ελληνίδας σε αντίθεση με τις (μουαααχαχαχα) Ρωσίδες, τι να πω? Απο κει και πέρα, δεν νομίζω οτι επειδή κάποιος δεν μπορεί να ρίξει μια Ελληνίδα στο κρεβάτι αυτό κάνει τις εν λόγω θηλυκές ανώριμα κοριτσάκια που μπεμπεκίζουν... Απο την άλλη μου γενιέται το φιλοσοφικό ετούτο ερώτημα: Μήπως οι Ελληνίδες επειδή ξέρουν τι θέλουν δεν πηγαίνουν με τον όποιονδηποτε τις κεράσει ποτό, σφηνάκι, λουλούδια, σοκολατάκια, φοντάν, γουρουνοπούλα στα κάρβουνα αλλά πάνε με κάποιον που γουστάρουν να πηδηχτούν, ερωτευτούν, αγαπήσουν, πειραματιστούν (αυτό πάει στα συμπαθή τετράποδα) ???
Lucifer Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Νομίζω πως περιορίζοντας κατά πολύ την γενίκευση του Χιούστον και αφήνοντας απ' έξω τα περί εκμετάλλευσης, συμφωνώ. Γενικά ρε παιδί μου, κυκλοφορεί πολύ η άποψη πως επειδή έχουμε εσωτερικά γεννητικά όργανα, είμαστε αυτόματα η κορυφή του κόσμου. Και κακά τα ψέμματα, αχλάδι κώλος και τουπέ, δεν πάνε παρέα. Το όλο στυλάκι "μου μιλάς, άρα θες να με πηδήξεις" και το όλο "εχθρικό" attitude (αντιλαμβανόμαστε που το περιβάλλει, δε το συναντάς σε άλλες χώρες. Άντε, βόρεια Ιταλία. Δε μίλησε ποτέ κανείς για πηδιόλες, αλλά το να αντιδράς σε πέσιμο (κάτι καθ' όλα φυσιολογικό) λες και ο άλλος θέλει να σου παλουκώσει τον πατέρα, ε δεν το κάνεις στον ίδιο πλανήτη που ζούνε και οι Τσέχες.
1980 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Νομίζω πως περιορίζοντας κατά πολύ την γενίκευση του Χιούστον και αφήνοντας απ' έξω τα περί εκμετάλλευσης, συμφωνώ. Γενικά ρε παιδί μου, κυκλοφορεί πολύ η άποψη πως επειδή έχουμε εσωτερικά γεννητικά όργανα, είμαστε αυτόματα η κορυφή του κόσμου. Και κακά τα ψέμματα, αχλάδι κώλος και τουπέ, δεν πάνε παρέα. Το όλο στυλάκι "μου μιλάς, άρα θες να με πηδήξεις" και το όλο "εχθρικό" attitude (αντιλαμβανόμαστε που το περιβάλλει, δε το συναντάς σε άλλες χώρες. Άντε, βόρεια Ιταλία. Δε μίλησε ποτέ κανείς για πηδιόλες, αλλά το να αντιδράς σε πέσιμο (κάτι καθ' όλα φυσιολογικό) λες και ο άλλος θέλει να σου παλουκώσει τον πατέρα, ε δεν το κάνεις στον ίδιο πλανήτη που ζούνε και οι Τσέχες. βασικα οταν τους αρεσει καποιος το ολο επιθετικο attitude παει περιπατο. Απλα οταν καποιος δεν τις ενδιαφερει γινονται αγενεις αυτο ναι. Ατακα που εχει πεταξει γνωστη μου. Την πλησιαζει ενας τις λεει μπουρου μπουρου τα δικα του. Απαντηση. Ρε μαλακα εχεις δει την φατσα σου στον καθρεφτη που θες να γαμησεις κιολας? Ο τυπος παραλιγο να λιποθυμησει.
Φρού-Φρού Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Lucifer σε σέβομαι σε εκτιμώ (λέμε τώρα) αλλά εδω θα διαφωνήσω.. Εγω δεν έχω χασκογελάσει ποτέ με τις φιλεναδίτσες μου (τουλάχιστον σε κοινή θέα) γιατι κάποιο πέρα απο το γούστο μου αγόρι μου έχει κάνει πέσιμο.. Επίσης ποτέ δεν εχω φερθεί με εχθρικό τρόπο σε οποιοδήποτε άτομο έρθει να μου πιάσει την κουβέντα εκτός και αν η πρώτη ή έστω δεύτερη φράση του ήταν "είσαι για ενα πισοκολλητό μανίτσα?" Αν δεν μου αρέσει γιατί έχει κρεατοελιά στην μύτη, γιατι φοράει γιλέκο ή γιατί δεν έχει όμορφο βλέμμα, πολύ ευγενικά παίρνει το μήνυμα και εγω απλά συνεχίζω το ποτό μου !!! Εχω γνωρίσει πάρα πολύ κόσμο και του αντίθετου και του ίδιου φυλου στα πλέον πιθανά και απίθανα μέρη, εχω περάσει καλά πολλές βραδιές με άγνωστες μέχρι εκείνη την ώρα παρέες... Η λέξη κλειδί είναι κοινωνικοποίηση!!!! Δεν αντιλέγω οτι υπάρχουν και τα ΒΠ ή wannabe ΒΠ γκομενάκια αλλά ίσως φταίνε και τα μέρη που συχνάζει κανείς ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.