Προς το περιεχόμενο

Ραδιοφωνικές Αφιερώσεις..

lepros13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν αντιλέγω οτι υπάρχουν και τα ΒΠ ή wannabe ΒΠ γκομενάκια αλλά ίσως φταίνε και τα μέρη που συχνάζει κανείς ...

γκουχου....υπονοεις κατι???? α ρε φρου.

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Lucifer σε σέβομαι σε εκτιμώ (λέμε τώρα) αλλά εδω θα διαφωνήσω..

Εγω δεν έχω χασκογελάσει ποτέ με τις φιλεναδίτσες μου (τουλάχιστον σε κοινή θέα) γιατι κάποιο πέρα απο το γούστο μου αγόρι μου έχει κάνει πέσιμο.. Επίσης ποτέ δεν εχω φερθεί με εχθρικό τρόπο σε οποιοδήποτε άτομο έρθει να μου πιάσει την κουβέντα εκτός και αν η πρώτη ή έστω δεύτερη φράση του ήταν "είσαι για ενα πισοκολλητό μανίτσα?" Αν δεν μου αρέσει γιατί έχει κρεατοελιά στην μύτη, γιατι φοράει γιλέκο ή γιατί δεν έχει όμορφο βλέμμα, πολύ ευγενικά παίρνει το μήνυμα και εγω απλά συνεχίζω το ποτό μου !!!

Εχω γνωρίσει πάρα πολύ κόσμο και του αντίθετου και του ίδιου φίλου στα πλέον πιθανά και απίθανα μέρη, εχω περάσει καλά πολλές βραδιές με άγνωστες μέχρι εκείνη την ώρα παρέες... Η λέξη κλειδί είναι κοινωνικοποίηση!!!!

Δεν αντιλέγω οτι υπάρχουν και τα ΒΠ ή wannabe ΒΠ γκομενάκια αλλά ίσως φταίνε και τα μέρη που συχνάζει κανείς ...

Εντάξει, προφανέστατα δε μιλάμε για όλο τον κόσμο, γίνεται κουραστικό το "υπάρχουν και εξαιρέσεις" στο τέλος κάθε πρότασης.

Αλλά συνειδητοποιείς ελπίζω πως δεν είναι όλα τα γκωμενάκηα συνειδητοποιημένα στο βασικό αυτό επίπεδο που περιγράφεις!

Και οκ, σαν ΒΠίτης ενδεχομένως να συμφωνήσω, αλλά δε νομίζω η μαλακία να είναι γεωγραφική έννοια.

Αναφορικά με το λεκανοπέδιο έστω.

1980, ωραίες παρέες ρε =ρ

Δημοσ.
1980, ωραίες παρέες ρε =ρ

βασικα με μενα ειναι ευγενικοτατη τι να την κανω. Απλα και ο αλλος κανει κρα οτι θελει να πηδηξει δηλαδη και εγω που δεν εχω τα ρανταρ της αλλης τον βλεπω και με πιανουν τα γελια. Δεν το λεει απο την αρχη να τελειωνουμε με το θεμα. Τι λεει για την ατμοσφαιρα και το ντεκορ. Αυτο με τα βπ και τις περιοχες ειναι ακυρο εντελως. Δεν στεκει.

Δημοσ.

Όπως παραλείπεται η αυτονόητη φράση για τις εξαρέσεις στους κανόνες έτσι παραλλείπονται ενίοτε και τα εισαγωγικά. Λέγοντας ΒΠ δεν αναφερόμουν στο γεωγραφικό μήκος και πλάτος αλλά στο attitude των κοριτσιών παυλα η μάνα μου δεν μ΄έκανε για τα μούτρα σου..

Παρόλαυτα νομίζω πως ναι, έχει να κάνει η μαλακία και με το γεωγραφικό σημείο στην απόκλιση της..

@1980 έλεγα την Κυριακή το πρωι γύρω στις 8:30 μετά το club22 και το Μεσκάλ, να περάσω μια απο Underworld να δώ αν είναι ανοιχτό , στην διαδρομή όμως δεν ξέρω τι έγινε και έστριψα στο στενό που μένω...

Δημοσ.

πρωτον σε επιασε ταχυπαλμια λογω ηλικιας και δευτερον εγω εφυγα 8 και 15 αρα δεν υπηρχε λογος να ερθεις οποτε λειτουργησε το ενστικτο σου.

Δημοσ.
βασικα οταν τους αρεσει καποιος το ολο επιθετικο attitude παει περιπατο. Απλα οταν καποιος δεν τις ενδιαφερει γινονται αγενεις αυτο ναι. Ατακα που εχει πεταξει γνωστη μου. Την πλησιαζει ενας τις λεει μπουρου μπουρου τα δικα του. Απαντηση. Ρε μαλακα εχεις δει την φατσα σου στον καθρεφτη που θες να γαμησεις κιολας? Ο τυπος παραλιγο να λιποθυμησει.

καλο ζωο η φιλη σου. πεστης οτι ο τουφας το ειπε.

θα ελεγα καλο ζωο και αυτον, αλλα δεν θα ελεγα ζωο καποιον που δεν θα ηξερε μαθηματικα και θα πηγαινε να μαθει πινακες, ετσι δεν θα το πω και σε καποιον που δεν εμαθε να πλησιασει το αντιθετο φυλο.

Δημοσ.

@ 1980 λόγω ηλικίας και στα μούτρα σου, :P :p

@Luci δεν εννοούσα κάτι για την δική σου γαλαζοαίματη καταγωγή αλλά να σου δώσω ένα παράδειγμα. Εγω πχ. δεν την βρίσκω σε μεγάλα κλάμπ με τύπους ντυμένους σαν γκαρσόνια ξενοδοχείου 5 αστέρων και γυναίκες που δεν γελάνε για να μην κάνουν ρυτίδες και ακουμπάνε ίσα ίσα το ποτήρι για να μην φύγει το λιπ-γκλός... πφφφ....ε, αυτούς τους τύπους και τις τύπες θεωρώ ΒΠ ;)

Δημοσ.
καλο ζωο η φιλη σου. πεστης οτι ο τουφας το ειπε.

θα ελεγα καλο ζωο και αυτον, αλλα δεν θα ελεγα ζωο καποιον που δεν θα ηξερε μαθηματικα και θα πηγαινε να μαθει πινακες, ετσι δεν θα το πω και σε καποιον που δεν εμαθε να πλησιασει το αντιθετο φυλο.

καλο ζωο και ο τουφας πες του. Φρου περνα ρε χαμενο καμια μερα. Παλικαρια μην βγει ο καθε πονεμενος -πικραμενος τωρα με αφορμη την ατακα και βγαλει την χολη του ελεος. Να απαντατε εκει που πρεπει την καταλληλη στιγμη οχι εδω περα.

Δημοσ.
βασικα οταν τους αρεσει καποιος το ολο επιθετικο attitude παει περιπατο. Απλα οταν καποιος δεν τις ενδιαφερει γινονται αγενεις αυτο ναι. Ατακα που εχει πεταξει γνωστη μου. Την πλησιαζει ενας τις λεει μπουρου μπουρου τα δικα του. Απαντηση. Ρε μαλακα εχεις δει την φατσα σου στον καθρεφτη που θες να γαμησεις κιολας? Ο τυπος παραλιγο να λιποθυμησει.

και ύστερα σου λέει, φταίει ο βιαστής /δολοφόνος/φετιχιστής....

αυτή ρε παιδιά είναι της σπανιας (ελπίζω) συνομοταξίας ti-taxi-pas-koritsaki? ...

Ισως και να με βγάλει ο δρόμος 1980 το άλλο Σάββατο, έχουμε αγρυπνία για τον Astrix μεγαλη η χάρη του.. μολις τελειώσει ίσως και να περάσω για το αντίδωρο :P

Δημοσ.
@Luci δεν εννοούσα κάτι για την δική σου γαλαζοαίματη καταγωγή αλλά να σου δώσω ένα παράδειγμα. Εγω πχ. δεν την βρίσκω σε μεγάλα κλάμπ με τύπους ντυμένους σαν γκαρσόνια ξενοδοχείου 5 αστέρων και γυναίκες που δεν γελάνε για να μην κάνουν ρυτίδες και ακουμπάνε ίσα ίσα το ποτήρι για να μην φύγει το λιπ-γκλός... πφφφ....ε, αυτούς τους τύπους και τις τύπες θεωρώ ΒΠ ;)

Κακώς όμως γιατί και εμείς οι υπόλοιποι φραγκάτοι δανδήδες που καθόμαστε στωικά με την πλέμπα των λοιπών προαστίων σε παγκάκια στα εξάρχεια, αδικούμαστε από τέτοιους ορισμούς.

Δημοσ.

@ Luci σε καταλαβαίνω ... μεταξύ μας και εγω γκομενάκι των Νοτίων Προαστίων είμαι αλλά Ακάνθους πχ. δεν σκάω ποτέ, δεν μ' αρέσει να προκαλώ ξέρεις .. :P

@1980 δεν πίνω αλκοόλ τέτοιες μέρες, ευχαριστώ !

Δημοσ.

Ο μέσος όρος της ελληνίδας έχει ένα πρόβλημα, ενδιαφέρεται και προσέχει μόνο το φαίνεσθαι. Η φυσική ομορφιά και η καλλιέργεια της δεν υποστηρίζει το τουπέ της και καλά για μία βραδιά είναι ok αλλά μέχρι εκεί, μετά δεν αντέχεται.

Δημοσ.

αχ θα με πιάσει το φεμινιστικό μου damn...

γιατί ο μέσος όρος του Έλληνα ποιός είναι? Να εχει τουλάχιστον ΤΤ, να φοράει το γαμάτο τάδε πουκάμισο μεσα απο το παντελόνι (μπλιάχ) και να μοστράρει οτιδηποτε υλικό έχει απο τα γυαλιά του, τα σκαρπίνια του μεχρι το κινητό του που ώ! τι πρωτοτυπο καλεί και αριθμους ανάμεσα σε αλλα...

Και αμα το πάμε ετσι αυτοί οι άντρες ουτε για ένα βράδυ δεν είναι καλοί γιατι όσο μεθυσμένη κι αν είσαι ή οσο συμπαθητικά κι αν θες να τους δείς ρε παιδι μου δεν..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...