Προς το περιεχόμενο

Ραδιοφωνικές Αφιερώσεις..

lepros13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νομίζω ότι το "για μια βραδιά καλή είναι" είναι γενικότερο φαινόμενο. όλοι είναι καλοί για μια βραδιά, αυτό δεν προσδιορίζει μόνο τις γυναίκες ελληνίδες...

εντιτ: φρουφρού ντακς υπερβάλλεις. αλλωστε πολύ μεθυσμένη δεν είσαι σε θέση να αναγνωρίσεις και πολλά...

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κοντράρουμε τώρα δλδ, τι κάνουμε;

Jedem das seine υπαγόρευε η όμορφη Πρωσσία κάποτε.

επίσης εγώ μεθυσμένος είμαι διαυγέστατος.

Δημοσ.
αχ θα με πιάσει το φεμινιστικό μου damn...

γιατί ο μέσος όρος του Έλληνα ποιός είναι? Να εχει τουλάχιστον ΤΤ, να φοράει το γαμάτο τάδε πουκάμισο μεσα απο το παντελόνι (μπλιάχ) και να μοστράρει οτιδηποτε υλικό έχει απο τα γυαλιά του, τα σκαρπίνια του μεχρι το κινητό του που ώ! τι πρωτοτυπο καλεί και αριθμους ανάμεσα σε αλλα...

Και αμα το πάμε ετσι αυτοί οι άντρες ουτε για ένα βράδυ δεν είναι καλοί γιατι όσο μεθυσμένη κι αν είσαι ή οσο συμπαθητικά κι αν θες να τους δείς ρε παιδι μου δεν..

εσένα αρχίζω να σε συμπαθώ, αυτό είναι απειλή.

Η σύνθεση των ποστς μας περιγράφει την αρρωστημένη αλήθεια, αλλά ως αγοράκι δε θα μπορούσα να δώσω τη θηλυκή διάσταση του θέματος.

Δημοσ.

εντιτ: φρουφρού ντακς υπερβάλλεις. αλλωστε πολύ μεθυσμένη δεν είσαι σε θέση να αναγνωρίσεις και πολλά...

ακόμα χειρότερα , αντε καλά να πείς ήμουν μεθυσμενη τι να κάνω παρασύρθηκα αλλα να μην διακρίνεις και εχμμμ... πολλά???? μπρρρρ τοταλ ντιζαστερ... με τρομάζεις ... :P:p:p

εσένα αρχίζω να σε συμπαθώ,

γιατι? τι δεν έκανα καλά ? :X

Δημοσ.
ακόμα χειρότερα , αντε καλά να πείς ήμουν μεθυσμενη τι να κάνω παρασύρθηκα αλλα να μην διακρίνεις και εχμμμ... πολλά???? μπρρρρ τοταλ ντιζαστερ... με τρομάζεις ... :P:p:p

μα σερί, χωρίς τα ρούχα είναι όλοι ίδιοι :P

Δημοσ.
μα σερί, χωρίς τα ρούχα είναι όλοι ίδιοι :P

LOOooooOOOOOoooooL ε νταξ τώρα υπερβάλλεις εσυ νομίζω, εμένα μου έχει τύχει σε εναν να μην βγαίνει με τι-πο-τα το γ@μημένο το πουλοβεράκι :P:p:p

Δημοσ.

έχω κινητό τον 600 euro, ρολοι τον 1700, κουστούμια τον 700, πουκάμισα τον 150, μανικετόκουμπα και αυτα τριψήφια.

ποια μου κάθεται?

λούσι, ενδιαφέρεσαι αγάπη?

θα σου φερω και everclear

Δημοσ.

Όι, λίγο language control στο femdom κοτέτσι παρακαλώ.

τούφα, δεν είμαι σε φάση σχέσης, αλλά πολλές φορές φαντάζομαι ότι είσαι εσύ μαζί μου τις νύχτες και όχι ο παρεδώσε.

Δημοσ.
έχω κινητό τον 600 euro, ρολοι τον 1700, κουστούμια τον 700, πουκάμισα τον 150, μανικετόκουμπα και αυτα τριψήφια.

ποια μου κάθεται?

λούσι, ενδιαφέρεσαι αγάπη?

θα σου φερω και everclear

με το ρολόι φίλε toufas πάντως δεν σε βλέπω να βγαίνεις ραντεβου με τον Luci απόψε :lol::lol::lol:

(ειδα και εκανα εντιτ μην φωναζεις ..)

Δημοσ.
LOOooooOOOOOoooooL ε νταξ τώρα υπερβάλλεις εσυ νομίζω, εμένα μου έχει τύχει σε εναν να μην βγαίνει με τι-πο-τα το γ@μημένο το πουλοβεράκι :P:p:p

σκέψου το χειρότερο όμως

mark.jpg

Δημοσ.

βαριά κουβέντα ξεστόμισες garnele μου... :P

την παναγίτσα και το χριστούλη... καλέ πως κάνει τσίσα αυτός?

παίζει ρε να μην είναι παράγωγο photoshop η πίκτουρε?

Δημοσ.

με χάρτη και μοιρογνωμόνιο.

για να σοβαρέψουμε λιγάκι όμως, κατά πλειοψηφία το φαινομενο καμάκι ή θα έχει μείνει στη δεκαετία του 50 ή θα περιλαμβάνει σε μία και μόνο πρόταση το γλύψω, ρίξω, κ/λος, μου/ι και τα ρέστα. και από τις δυο πλευρές αυτό. οπότε ή το προσπερνάς αν αξίζει το παρουσιαστικό ή γελάς παραμένοντας ευγενικός, ή γίνεσαι αγενής ή γουτεβα...

γενικά πάει δράση-αντίδραση πάντως.

κ όλα αυτά μέχρι να βρεθεί ο ένας/η μία -το μπαν ετοιμάζεται.

Δημοσ.

ρε συ οχι ... δεν είναι έτσι τα πράγματα.. συνήθως έρχονται με μια προφανώς ακυρη δικαιολογία και σου πιάνουν την κουβέντα...

Ας υποθέσουμε οτι μιλάει νορμάλ και δεν αναφέρεται σε λέξεις όπως αυτές που ανέφερες και παρόλαυτα δεν είναι του γούστου μας ο ανθρωπος.

Τι πρέπει να κάνουμε? Να τον κοιτάξουμε πάνω απο το χρυσοσκάλιστο καλάμι μας και να γυρισουμε την μούρη μας ενοχλημένες? Οχι.

Να τον κοιτάξουμε κρατώντας το στόμα μας για να μην φύγει η ρουκέτα στα μούτρα του? Οχι.

Να του μιλήσουμε ευγενικά και να του πούμε την χ παπαρολογια οτι θα βρεθούμε μωρε ξανα εδω, ή ξέρεις είμαι με καποιον αυτόν τον καιρο ή ακόμα ξέρεις είμαι λεσβια σόρρυ...

Η ευγένεια δεν κάνει ούτε εκείνον να νιώθει χαζός ουτε εμας να φαινόμαστε σαν υποτιθέμενους ομφαλούς της Γης...

Ασε που εγω πιστεύω οτι ένα βλέμμα αρκει για να γινει το μοιραίο οπότε μετα είναι στρωμενα τα πράγματα για την γνωριμία ;)

Δημοσ.

ρε φρουφρου, το ενδεχόμενο (ΓΑΜΩΤΟ) να του πεις ακριβώς αυτό που λες σε μας, γιατί δεν παίζει; "Δεν είσαι του γούστου μου";

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...