Φρού-Φρού Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 ρε φρουφρου, το ενδεχόμενο (ΓΑΜΩΤΟ) να του πεις ακριβώς αυτό που λες σε μας, γιατί δεν παίζει; "Δεν είσαι του γούστου μου"; Γιατι (ΓΑΜΩΤΟ) οσο χάλιας και αν ειναι για μένα κάποιος σέβομαι το γεγονός οτι ήρθε να μου πει την άκυρη ατάκα του μήπως και μπορέσει να πάρει το τηλέφωνο μου για να με πάρει, για να με γνωρίσει, για να ανταλλάξουμε συνταγες για σαραγλί βρε αδερφε και δεν γουστάρω να του πω: Φίλε, δεν είσαι του γούστου μου. Είναι σίγουρο οτι θα βρεθεί σε φοβερή αμηχανία και εγω δεν έχω θέμα με την κάλυψη του εγω μου για να αντικρύσω ενα τέτοιο μούτρο... του το λέω λοιπόν με τρόπο. Πάράδειγμα. Ηρθε καποιος που με ειδε να στρίβω τσιγάρο προχθές και με κέρασε ενα Marlboro για να μην παιδεύομαι (δηθενμου ταχαμου). Εμενα δεν μου άρεσε.. Του ειπα το ονομά μου. Οταν μου ζήτησε τηλέφωνο ρε συ δεν μπορούσα να του πω "δεν είσαι του γούστου μου" του είπα οχι μωρέ γιατί είμαι με κάποιον αυτό τον καιρό.. Εκείνος επέμεινε λέγοντας "και που είναι τώρα γιατί δεν είναι μαζί σου" εκει ναι θα πήγαινε η ατάκα που λες αλλα και πάλι δεν την είπα.. Ειπα "ε δεν βγαίνουμε και συνέχεια μαζι... λοιπόν χάρηκα, θα τα πούμε" και την εκανα. Ετσι λειτουργω εγω. Και να συμπηρώσω οτι η ατάκα "δεν είσαι του γούστου μου" θα μπορούσε να φερει την εξής ανταπάντηση "ουτε και εσυ μωρή πσόλα, για απόψε σε ήθελα που έχω κενό" ... Αυτη ρε συ και αν είναι απάντηση ΒΠ που λέγαμε πιο πριν... λιγο τακτ ρε παιδια..
insomniaK Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Όπως τα λέει η φρουφρου είναι κατά τη διάρκεια του φλέρτ. Από εκεί και πέρα, αυτό που με νευριάζει είναι το στυλάκι, "ξέρεις ποια είμαι γω;", που ταυτόχρονα απαντάται η ερώτηση χουφτώνοντας ένα LV (μαϊμού κατά κύριο λόγο) τσαντάκι (το αντίστοιχο για τα αγοράκια είναι το rolexοειδές)... Κάτι τέτοιες συμπεριφορές με τσαντίζουν τα μάλα. ΥΓ Αν ήταν να επερχόταν το μοιραίο με μια ματιά, όλες οι κυρίες γιγαντοαφισών θα είχαν τα βυζιά μέσα... Κρυάδα.
Lucifer Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Εντάξει, τα ψέμματα γενικά θεωρώ πως είναι για τους βολεμένους. Θες να τα λες για να μην είσαι η σκύλα, θες να τα ακούς για να μην είσαι ο πιστολιασμένος. Η αλήθεια θα σας απελευθερώσει λέμε. Και θα πσοφήσουν και τα κόμπλεξ -ανωτερότητας και κατωτερότητας αλάηκ.
Houston Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 LooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOoooooooooooooOOOOOOOOOOOOOoooooool καλα φρου φρου είσαι εντελώς άκυρη και κατά 2ον δεν σε προσέβαλα και δεν μίλησα επι προσωπικού υγ. ο/η Lucifer?
Φρού-Φρού Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 μα δεν είπα οτι θα πω ψέμματα απλά δεν θα πω την αλήθεια όπως την σκέφτομαι απλά θα την κάνω λίιιγο πιο εύηχη.. εκανα εδιτ, ριξε μια ματια..
insomniaK Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Αδερφέ, στις ερωτικές σχέσεις υπάρχουν 2 ρόλοι, επομένως εκτός από πιστολιασμένοι υπάρχουν και πιστολιασμένες... Επομένως, όσοι συμμετέχουμε, (πρέπει να) γνωρίζουμε πως και θα φάμε τη χυλόπιτα και θα τη δώσουμε, ο άγραφος κανόνας είναι πως προσπαθούμε να το κάνουμε ευγενικά. Η απόρριψη από μόνη της δεν είναι αρκετή για να γ@μήθει η ψυχολογία του άλλου;;;
Φρού-Φρού Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Houston we-have-problem ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΟΥ ΜΟΥ. Χαλάρωσε φίλε μου, σε φόρουμ είσαι, δεν μιλάει κανεις για κανεναν σε προσωπικό επίπεδο...
Toufas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Γιατι (ΓΑΜΩΤΟ) οσο χάλιας και αν ειναι για μένα κάποιος σέβομαι το γεγονός οτι ήρθε να μου πει την άκυρη ατάκα του μήπως και μπορέσει να πάρει το τηλέφωνο μου για να με πάρει, για να με γνωρίσει, για να ανταλλάξουμε συνταγες για σαραγλί βρε αδερφε και δεν γουστάρω να του πω: Φίλε, δεν είσαι του γούστου μου. Είναι σίγουρο οτι θα βρεθεί σε φοβερή αμηχανία και εγω δεν έχω θέμα με την κάλυψη του εγω μου για να αντικρύσω ενα τέτοιο μούτρο... του το λέω λοιπόν με τρόπο.Πάράδειγμα. Ηρθε καποιος που με ειδε να στρίβω τσιγάρο προχθές και με κέρασε ενα Marlboro για να μην παιδεύομαι (δηθενμου ταχαμου). Εμενα δεν μου άρεσε.. Του ειπα το ονομά μου. Οταν μου ζήτησε τηλέφωνο ρε συ δεν μπορούσα να του πω "δεν είσαι του γούστου μου" του είπα οχι μωρέ γιατί είμαι με κάποιον αυτό τον καιρό.. Εκείνος επέμεινε λέγοντας "και που είναι τώρα γιατί δεν είναι μαζί σου" εκει ναι θα πήγαινε η ατάκα που λες αλλα και πάλι δεν την είπα.. Ειπα "ε δεν βγαίνουμε και συνέχεια μαζι... λοιπόν χάρηκα, θα τα πούμε" και την εκανα. Ετσι λειτουργω εγω. Και να συμπηρώσω οτι η ατάκα "δεν είσαι του γούστου μου" θα μπορούσε να φερει την εξής ανταπάντηση "ουτε και εσυ μωρή πσόλα, για απόψε σε ήθελα που έχω κενό" ... Αυτη ρε συ και αν είναι απάντηση ΒΠ που λέγαμε πιο πριν... λιγο τακτ ρε παιδια.. για ποιο λογο αποριπτεις καποιον που σε πλησιαζει?
Garnele Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Αδερφέ, στις ερωτικές σχέσεις υπάρχουν 2 ρόλοι, επομένως εκτός από πιστολιασμένοι υπάρχουν και πιστολιασμένες... Επομένως, όσοι συμμετέχουμε, (πρέπει να) γνωρίζουμε πως και θα φάμε τη χυλόπιτα και θα τη δώσουμε, ο άγραφος κανόνας είναι πως προσπαθούμε να το κάνουμε ευγενικά. Η απόρριψη από μόνη της δεν είναι αρκετή για να γ@μήθει η ψυχολογία του άλλου;;; γιατί να το κάνεις ευγενικά όταν μπορεί να έχει πλάκα? κάντο με στυλ. γύρισε κάποτε ένας και είπε σε μια φίλη: -πωπω κοπελιά αν σε είχα θα σ' εγλυφα όλη μέρα και η απάντηση: -γιατί, δεν μπορείς να με γ@μήσεις?
insomniaK Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Καπνίζει στριφτό και όχι Malboro... Δεν έχουν νόημα οι προσωπικές ερωτήσεις. EDIT: @ garnele, αυτό όμως που έκανε ο τύπος δεν είναι καμάκι, αλλά μεταφορά γκουζγκούνικης (παρα)παιδείας και πήρε την απάντηση που του αρμόζει, που και πάλι ήταν επίδειξη παρόμοιας γελοιότητας
Lucifer Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Χιούστον, ο Lucifer, αλλά με ορίζοντες πιο ανοιχτούς και από πόδια Σλοβάκας πορνοστάρ. Ψήσου ;-)
Φρού-Φρού Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 για ποιο λογο αποριπτεις καποιον που σε πλησιαζει? αν και υπψιάζομαι οτι είναι ρητορική η ερώτηση θα απαντήσω.. γιατί μπορεί να μην μου αρέσει? γιατί παίζει κάποιο φυσιολογικό συγκεκριμένο γούστο? γιατι έχω σχέση και είμαι ερωτευμένη? γιατί αν δεν απέρριπτα όποιον με πλησιάζει τώρα θα μετραγα εμπειρίες τύπου Κουμουνδούρου? σιγουρέυτηκα οτι η ερώτηση είναι ρητορική και σταματώ να απαριθμω πάραυτα..
Toufas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 αν και υπψιάζομαι οτι είναι ρητορική η ερώτηση θα απαντήσω.. γιατί μπορεί να μην μου αρέσει? γιατί παίζει κάποιο φυσιολογικό συγκεκριμένο γούστο? γιατι έχω σχέση και είμαι ερωτευμένη? γιατί αν δεν απέρριπτα όποιον με πησιάζει τώρα θα μετραγα εμπειρίες τύπου Κουμουνδούρου? σιγουρέυτηκα οτι η ερώτηση είναι ρητορική και σταματώ να απαριθμω πάραυτα.. οχι απλα ρωταω, δεν ειναι ρητορικη ας πουμε για το παραδειγμα μας οτι δεν εχεις σχεση γιατι να του πεις οχι? τι μπορει να μην σου αρεσει? και τι ειναι φυσιολογικο γουστο?
Houston Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Ρε φρου2 αντιλαμβάνεσαι τι λες ? ? ? Με κάνεις και γελάω συνεχώς…. Γι αυτό δω μιλάω: μμμμάλιστα... οκ, αν εννοεί αυτό τότε κάπου υπάρχει λάθος... Υπάρχουν άπειρες γυναίκες που γουστάρουν να μετράνε εμπειρίες (και μάλιστα δωρεάν).. Τωρα γιατί δεν κάθονται στον Houston και εκείνος με την σειρά του έχει την κοσμοθεωρία της μη απελευθερωμένης Ελληνίδας σε αντίθεση με τις (μουαααχαχαχα) Ρωσίδες, τι να πω? Απο κει και πέρα, δεν νομίζω οτι επειδή κάποιος δεν μπορεί να ρίξει μια Ελληνίδα στο κρεβάτι αυτό κάνει τις εν λόγω θηλυκές ανώριμα κοριτσάκια που μπεμπεκίζουν... Απο την άλλη μου γενιέται το φιλοσοφικό ετούτο ερώτημα: Μήπως οι Ελληνίδες επειδή ξέρουν τι θέλουν δεν πηγαίνουν με τον όποιονδηποτε τις κεράσει ποτό, σφηνάκι, λουλούδια, σοκολατάκια, φοντάν, γουρουνοπούλα στα κάρβουνα αλλά πάνε με κάποιον που γουστάρουν να πηδηχτούν, ερωτευτούν, αγαπήσουν, πειραματιστούν (αυτό πάει στα συμπαθή τετράποδα) ??? σου έδωσα το δικαίωμα να εκφέρεις άποψη για το άτομό μου? Για συγκεντρώσου… και κάτι άλλο (φιλικά στο λέω)….περιόρισε λίγο την φαντασία σου γιατί έχεις γίνει ρεζίλι Houston we-have-problem ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΟΥ ΜΟΥ. Χαλάρωσε φίλε μου, σε φόρουμ είσαι, δεν μιλάει κανεις για κανεναν σε προσωπικό επίπεδο... καραλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ
Φρού-Φρού Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 οχι απλα ρωταω, δεν ειναι ρητορικη ας πουμε για το παραδειγμα μας οτι δεν εχεις σχεση γιατι να του πεις οχι? τι μπορει να μην σου αρεσει? και τι ειναι φυσιολογικο γουστο? ρε συ Τoufas με δουλεύεις? Εσένα σου αρέσουν οοολες οι γκόμενες μέσα σε ενα μπαρ, ή ακόμα και σε ενα δωμάτιο 12τμ ξερωγω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.